lauantai 8. lokakuuta 2016

Uusi kauneusboksi! Kiss My Box

Kiss My Box on uusi kotimainen kauneusboksi, joka sisältää kosmetiikkaa ympäri maailman. Sain testiin lokakuun The Beauty Boxin, sekä The PMS Boxin, jonka esittelen myöhemmin. The Beauty Box oli täynnä ihanaa kosmetiikkaa ja sisällöltään iloisesti yllättävä.


Boksissa oli 10 tuotetta plus kaksi extratuotetta, jotka sai 50 ensimmäistä tilaajaa. Kiss My Boxin sivuilla sanotaan, että The Beauty Box sisältää 6-8 tuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Kosmetiikan lisäksi mukana voi olla asusteita tai muita kauneuteen liittyviä tuotteita. Lokakuun The Beauty Box oli siis erityisen runsas, jos mukana on yleensä 6-8 tuotetta. Merkkaan aina jokaisen tuotteen kohdalla hinnan, jos löydän sen Kiss My Boxin nettikaupasta.

Tässä kuussa asusteena tuli otsapanta, joka oli ekojen tilaajien saama extratuote. Roosan värisen hiuspannan sisällä on taivuteltava rautalanka, joten tämän saa helposti muotoiltua itselle sopivaksi. Hiuspanta on näppärä tapa saada hiukset pois silmiltä ja samalla saa tyyliin tyttömäisen piristyksen. 


Kangasnaamioita! Jee, nämä kelpaavat erittäin hyvin. Mukana oli Pure Smile Pearl Essence Mask, joka lupaa kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Naamio löytyi Kiss My Boxin nettikaupasta hieman erinäköisessä pakkauksessa. Hinta 1,20 €.

Mukana oli myös toinen hyvin samantyylinen naamio, ABS Solution Pearl Essence Mask. Nyt voin ainakin vertailla kahta helminaamiota, ja katsoa saanko helmeilevän kauniin ihon. 

TonyMolyn naamio yllätti isolla koollaan. I´m Real Avocado Mask Sheet kertoo tekevänsä väsyneen näköisestä ihosta eloisan, hehkuvan ja kosteutetun. Kaikki kolme naamiota ovat selvästi samalla ihon kirkastamisen missiolla, joten lähden innolla näitä testaamaan. TonyMolyn naamiot maksavat 2,40 € (nyt tarjouksessa 1,60 €).



TonyMolyn Kiss Kiss Lovely Lip Patch on boksin mielenkiintoisin tuote. En ole koskaan käyttänyt huulinaamioita, joten jännityksellä odotan miten tämä esimerkiksi pysyy huulilla ja huomaanko mitään vaikutusta. Mustikan tuoksuiseksi kuvatulla naamiolla pitäisi saada pusuteltavan pehmeät huulet. Kyseessä on siis huulten muotoinen läpyskä, joka sommitellaan huulille. Hintaa Kiss Kiss-huulinaamiolla on 3,90 € (nyt tarjouksessa 3,30 €).


Söpö kettunen paljastui kynsiviilaksi, mutta täytyy myöntää, että leikkaan mieluummin kynnet kuin käytän viilaa. Ehkä tälle voi tulla tarvetta, jos kynteen tulee vaikka pieni nirhauma. Hintaa kettukynsiviilalla on 1 €.

Oli yllättävää bongata korealaisen kosmetiikan seasta Rimmelin Extra Super Lash Mascara sävyssä Black. Mutta se oli hauska yllätys, koska tätä ripsaria on kehuttu ja olen aikonut sitä testata. Aiemmat kokeilemani Rimmelin maskarat ovat olleet hyviä, joten toivottavasti pidän tästäkin.


Huulet oli huomioitu myös herkullisella Human Naturen Cherry huulivoiteella. Tästä saa huulille kevyen marjaisan sävyn ja kirsikan tuoksun. Sisällöltään luonnollinen huulivoide tuntuu mukavan liukkaalta huulilla ja kosteuttavuuttakin on riittävästi. Kaakaovoita ja mehiläisvahaa sisältävät Human Nature huulivoiteet maksavat 3 € (nyt tarjouksessa 1,80 €).


Meinasin aiemmin tällä viikolla ostaa kasvopapereita ihon kiillon poistoon, joten Finessen Shine-free Pearlized lappuset tulivat kuin tilauksesta. Laput kimaltavat kauniisti, mutta onneksi niistä ei tartu mitään glitteriä kasvoihin. Lappuset ovat myös sopivan isoja, joten yksikin voi riittää, jos kasvot eivät kiillä kovin pahasti. Nettikaupassa Finessen kiillonpoistolaput maksavat 1,50 € / 100 lappua.

Onko se teepussi? Ei vaan, se on Pugs & Kisses tuoksupussi, jonka voi sijoittaa vaikkapa vaatekaappiin tuomaan miellyttävää tuoksua. Tuoksu on ihanan makea ja persikkainen. Tuoksupussi maksaa 1,40 €.


Skin Foodin otsapanta tuo väreiltään mieleen banaanisuklaajäätelön. Pehmeässä froteepannassa on edessä tarranauhakiinnitys, joten sen voi säätää itselle sopivaksi. Tämä sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi kasvoja pestessä tai naamiota käyttäessä, jottei hiukset ole tiellä tai sotkeennu. Skin Foodin hiuspanta maksaa 4,80 € (nyt tarjouksessa 4 €).


Boksin isoin tuote oli Macadamia Oil Extract vartalovoi. Tuote on purkissa hyvin kiinteän oloinen, mutta levitettäessä se on paljon kevyempää. Testasin vartalovoita kädelle, jossa se tuntui mukavan kosteuttavalta ja jätti pehmeän pinnan iholle. Tuoksussa on huomattavissa makadamiapähkinä, joten se tuo hiusöljyt mieleen. Macadamia vartalovoi maksaa 4,70 € (nyt tarjouksessa 4 €).


Kiss My Boxin lokakuun versio oli todella runsas. Löysin täältä itselleni tarpeellisia tuotteita, sekä hauskan mielenkiintoista kosmetiikkaa, kuten huulinaamion, jota en olisi itse hoksannut ostaa.

The Beauty Boxilla on hintaa 25,90 €. Valikoimassa on myös samanhintainen The PMS Box, joka sisältää kosmetiikkaa sekä hemmottelua syötävässä muodossa. Esittelen The PMS Boxin ensi viikolla. Kiss My Boxilta on myöhemmin tulossa myös The Snack Box.


Boksi on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.


10 kommenttia:

  1. Tämä boksi on kyllä ihan uus tuttavuus ja täytyy sanoa, että vaikuttaa lupaavalta. Rimmelin ripsaria lukuunottamatta kokeilisin kaikkia tuotteita mielelläni :)

    ps. Ihana tuo kettu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaa tosi paljon nähdä miten tämä boksi kehittyy, ja mitä on luvassa esimerkiksi ensi kuussa. Kettu on söpö, kuten monet korealaiset tuotteet :)

      Poista
  2. Kiva, että erilaisia boxivaihtoehtoja on alkanut ilmaantua markkinoille. Ehkä minäkin innostun vielä vanhoilla päivilläni tilaamaan jonkun, jos vähän vielä petraantuvat. Tämä uutuus vaikuttaa ihan mukavalta, mutta ei täysin vakuuttanut. Toivottavasti KMB-nettikauppa pääsee kunnolla vauhtiin. Olisi upeaa, jos saisivat ColourPopia myyntiin enemmänkin. Se kiinnostaa minua eniten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, että on vaihtoehtoja esimerkiksi Livboxille eikä kaikkea tarvitse tilata ulkomailta. Yllätyin, kun huomasin että täältähän löytyy ColourPopia, jota aina hehkutetaan :)

      Poista
  3. Söpö kettunen tosiaan. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetken mietin, että mikäs tämä kettu on, mutta karhea pinta kertoi käyttökohteen :)

      Poista
  4. Öö.. haluan ton boxin! Toi huulirasva houkuttelee koska kirsikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoide on kivalta vaikuttava tuote, koska tykkään sävystä ja kirsikka on tuoksuna yksi mun suosikki :)

      Poista
  5. Tuon Snacksiboksin voisi ehkä tilata joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi PMS Boxissa tuli mukana herkkuja, koska ne piristää aina :)

      Poista