torstai 21. syyskuuta 2017

Ostin taas pari huulipunaa...

Joskus voi tuntua, ettei vaatekaapissa ole koskaan mitään päällepantavaa. Minulla on sama ongelma huulipunien kanssa. Vaikka omistan kymmeniä huulipunia, niin silti minulta puuttuu juuri se oikea puna. Jossain on sopiva sävy, mutta sitten koostumus voikin olla väärä. Joku päivä haluan mattaa, ja toisena kiiltoa. Olen nyt kolmea huulipunaa rikkaampi, joten katsotaan mitä tykkäsin.


Ostin kokeiluun e.l.f Moisturizing-huulipunan sävyssä Ravishing Rose, Essence Longlasting Lipstick sävyn Love Me ja Rimmelin The Only 1 Matte-punan värissä Salute.


e.l.f Moisturizing Lipstick on erinomainen huulipuna, jossa on hyvä pigmentti ja sopivan voidemainen koostumus. Väri levittyy tasaisen kauniisti ja sävyä tulee tosi hyvin huulille. Puna on huulilla miellyttävä eikä yhtään kuiva, ja silti se kestää hyvin. Tuoksu tuo mieleen vaniljan. Sävy Ravishing Rose on rusehtavaan taittava marjanpunainen. 


Hoksasin, että huulipunat tulevat ihan sattumalta paremmuusjärjestyksessä. e.l.f on ykkönen ja toisena tulee Essencen kesäinen persikkapinkki 13 Love Me. Puna liukuu mukavasti huulille ja väri on hiukan läpikuultava. Sävy Love Me on Longlasting Lipstick-sarjaa, mutta kevyt huulipuna ei ole kuitenkaan siitä kestävimmästä päästä.


Käytän harvoin nudesävyjä ja sellaisen täydellisen värin etsiminen on hankalaa. Mutta nyt luulin löytäneeni sen oikean. Rimmel The Only 1 Matte-sarjan sävy Salute on kaunis persikkainen nude, mutta huulillani ihanuus ei olekaan niin toimiva. Mattasävy levittyy hieman kökköisesti, joten tällä saa helposti kuivan näköiset huulet, vaikkei minulle sellaisia ole. Tämä vaatii alleen kevyen kerroksen huulivoidetta, jotta lopputulos on tasainen.

Aiemmat kokeilemani Rimmelin The Only 1 Matte-punat ovat olleet tosi väririkkaita ja laadukkaita, joten harmittaa ettei sarjan laatu ole tasainen. Huulipunan marjaisa tuoksu voi olla mielipiteenjakaja, mutta minusta se on sopivan erikoinen.


e.l.f Moisturizing Lipstick nousi tämän kolmikon parhaimmaksi. Ainakin tämän sävyn kohdalla on kaikki ominaisuudet kohdillaan ja iHerbissä hinta on alle 3 euroa. Näitä voisin hamstrata lisää!


14 kommenttia:

 1. Kaikki tosi nättejä ja luonnollisia sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka välillä tykkään tummemmistakin sävyistä, niin sellainen luonnollinen tyyli on se omin :)

   Poista
 2. Nyökkäilen täällä ymmärtävästi. Ja onhan se nyt vaan niin, ettei huulipunia voi koskaan olla liikaa. Jos minulta kysytään,on uusi huulipuna aina hyvä idea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi huulipunat ovat niin pieniä, että aina mahtuu yksi lisää :D

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta; lukemattomia huulipunia, muttei siltikään koskaan löydy "mitään";)
  Mä tykkään noista kaikista sävyistä:) Todella tyylikkäitä, riittävän vahvoja nudesävyjä, jollaisista itsekin tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein joka kerta, kun etsin sopivaa punaa niin tuntuu, ettei täällä sellaista kun haluan :D. Mutta onneksi tälläiset luonnollisemmat värit sopii melkein joka tyyliin.

   Poista
 4. Hih pari, toi Rimmelin puna on tosi kauniin sävyinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on aivan ihana, ja ihastuin siihen täysiä, mutta koostumus on vähän huono :)

   Poista
 5. Mä olen huomannut, että huulipunien laaduissa voi olla tosi isoja eroja merkin sisällä! Ne klassiset paloautonpunaiset sävyt tuntuvat olevan merkillä kuin merkillä hyvät, mutta sitten taas persikkaiset nudet tai vaalenapunaiset voivat olla aivan toista maata :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että tälläiset hennot persikkasävyt levittyvät ja näyttävät huulilla vähän epätasaisilta. Harmi, koska tykkään just näistä sävyistä.

   Poista
 6. Mulla nuo Rimmelin The Only 1 -punat on toimineet loistavasti, oon jopa yhden sävyn jo melkein onnistunut kuluttamaan loppuun! Mattapunien parhaimmistoa, jos markettipunista pitäisi valita :) Mutta yhtä lailla kuin vaikka ripsivärit, nämäkin on yksilöllisiä juttuja. Toisilla toimii ja toisilla ei :D Tuo e.l.fin punan sävy on muuten tosi kaunis! Näistä ehkä mun suosikki, vaikka en itse punaa omistakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään näistä Rimmelin mattapunista, mutta mä en saa tätä nudesävyä toimimaan kovin kauniisti. Se vaatii ehdottomasti huulirasvaa alle :)

   Poista
 7. Niin suloiset sävyt. En malta odottaa, että L'Orealin Balmain punat ilmestyy, sitten on mentävä kiitolaukkaa Cittariin.

  VastaaPoista