sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Paras luomivärinpohjustaja Wet n Wild PhotoFocus Eyeyshadow Primer

Teksti sisältää mainoslinkin.


Tässä on yksi suosikkituotteeni. Tuote, jonka moni tuntee, mutta jonka olemassaolosta kannattaa aina välillä muistuttaa. Wet ´n Wildin PhotoFocus Eyeshadow Primer on huikean hyvä luomivärinpohjustaja, joka kuuluu edullisten tuotteiden eliittiin.

Wet n Wild PhotoFocus Eyeyshadow Primer luomivärinpohjustusvoide
Wet n Wild PhotoFocus Eyeyshadow Primer luomivärinpohjustusvoide

Pohjustajan väri on vaalea, hiukan ihon sävyinen. Koostumus on voidemainen, mutta juuri sopivan tahmea, jotta tulee tunne, että luomiväri tarraa tähän myös kiinni. Luomiväriä voi alkaa levittää lähes heti, joten primerin kuivumista ei tarvitse juuri odotella. Ja kyllä, luomiväri pysyy koko päivän. Minulla on rasvaiset luomet, joilta väri katoaa huonon pohjustajan kanssa tunnissa, mutta Wettis vaan kestää.

Tämä on tuote, jonka edullisen hinnan ei kannata hämätä. Wet ´n Wildin hinta voisi olla vaikka kaksikymppiä, eikä se tuntuisi kalliilta. No, toki pakkaus voisi olla sitten vähän arvokkaamman oloinen, vaikkei tämäkään mikään rumilus ole.

                                      Lue myös: Parhaat kosmetiikan verkkokaupat

Wet n Wild PhotoFocus Eyeyshadow Primer luomivärinpohjustusvoide

Wet ´n Wild Photo FocusEyeshadow Primer maksaa esimerkiksi Cocopandalla* 9,90 € (usein tosin vielä halvemmalla). Tässä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, jos on oikeasti hyvä ja toimiva silmämeikinpohjustaja hakusessa.


*mainoslinkki.

3 kommenttia:

  1. Tämä on ihan paras eikä ole pettänyt kertaakaan :)

    VastaaPoista
  2. Tätä pitäisi kyllä joskus testata! Ehkä neljän vuoden päästä, kun edelliset loppuu :'D

    VastaaPoista
  3. Tämä on loistava tuote, hinta-laatusuhde on ihan timanttinen <3

    VastaaPoista