torstai 16. marraskuuta 2017

Joulun suosituin suihkugeeli?

Jos pitäisi valita yksi merkki, jonka joulutuotteita odotan eniten niin se on Lush. Valikoimat ovat isot ja uudistuvat joka vuosi kuitenkaan vanhoja suosikkeja unohtamatta. Kokista, kanelia, omenaa. Siinä on muutama jouluinen aines Lushin ihanuuksiin.


Santa´s Christmas suihkuvoide on väriltään shokkipunaista, joten se voi näyttää aika hurjalta vartaloa pestessä. Tulee ihan tekoveri mieleen :D. Suihkuvoide sisältää kahvia ja kanelia, joista muun muassa muodostuu tuotteen kokismainen tuoksu. Tämä on juuri sopivan makea, persoonallinen ja jouluinen tuoksuelämys. Ei ole siis ihme, että Santa´s Christmas on ollut tosi suosittu tänä vuonna (ainakin bloggaajien keskuudessa). Koostumukseltaan joulupukin suihkuvoide on tosi paksua, joten mietin kuinkahan paljon purkkia saa puristaa sitten loppuvaiheessa.

Monet Lushin joulukokoelmaan kuuluvat suihkugeelit, kuten Santa´s Christmas, on valittavissa myös kiinteässä ja pakkauksettomassa muodossa. Nämä olisivat ekologinen vaihtoehto, mutta tunnen itseni ja mieluiten tartun nestemäiseen tuotteeseen kuin kiinteään palaseen. Omatunto vähän kolkuttaa, mutta taloyhtiööni on ilmestynyt muovinkeräysroskis :)


Joulutuotteiden ei tarvitse olla sokerista makeilua, josta on esimerkkinä Once Upon a Time vartalovoide. Purnukka kätkee sisäänsä raikasta omenaa ja sitrusta, jotka sopivat hyvin pirtsakkaan pikkupakkaseen. Iholla voide muuttuu kevyen happamasta makeammaksi, jota on ihana nuuhkia.

Testaan voiteiden hoitavuutta aina käsiini, koska silloin osaan helposti sanoa miten hyvä se on. Ja kyllä toimii! Voide on koostumukseltaan kevyen oloista, mutta kuitenkin mukavan hoitavaa. Once Upon a Time imeytyy nopeasti, mutta jättää kuitenkin sellaisen samettisen, ei ihan täysin "kuivaa" pintaa iholle. Tuoksu on tosi vahva ja sen huomaa vielä seuraavanakin päivänä.


Santa´s Christmas suihkugeeli maksaa 19,95 € / 275 g ja Once Upon a Time vartalovoide 15,95 / 100 g. Jos mietit joululahjaideoita kosmetiikasta pitävälle, niin ainakin minun jouluni muuttuisi mykistävän ihanaksi Lushin paketilla :)


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Oi joi, no onpas tekoverenpunainen. :D Ei sillä, kuulostaa kivalta, vaikka itse valitsin söpön pinkit Snow Fairyt tänä vuonna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli ihan tekoveri mieleen, vaikka voihan värin ajatella vain joulun punaiseksi. Snow Fairya testasin viime vuonna, ja se oli ihana, mutta nyt halusin kokeilla jotain muuta :)

      Poista
  2. Miten tuo suihkugeeli voikin näyttää noin herkulliselta :)

    VastaaPoista
  3. Tuote näyttää ihanalta, mutta en vaan voi kuvitella, että toi tuoksuisi kokikselta! :D Täytyy käydä joskus nuuhkimassa, vaikka uskon ettei tuoksu iske minuun. Snow Fairy sen sijaan on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli aluksi vähän ennakkoluuloja, että millehän tämä oikeasti tuoksuu. Mutta kyllä tässä on sellainen pikkusen mausteinen kokistuoksu :)

      Poista
  4. Santa's Christmas on aivan ihana<3 Ja jotenkin tykkään siitä, että se värjää kropan suihkussa punaiseksi :D Toi vartalovoide kuulostaa myös hurjan hyvältä, pitääkin harkita ton ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi värjääntyminen on vain väliaikaista, se on tosiaan hauska "efekti" :)

      Poista
  5. Aivan mielettömän ihanat kuvat. <3 Kai se on minunkin tämä suihkugeeli käytävä Lushilla nuuhkuttamassa. :) Kivaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tämä on aivan ihanan tuoksuinen suihkugeeli, joka vei sydämen :)

      Poista
  6. Nämä ovat superihania, mutta ai että kun ottaa päähän Suomen kova hintataso - tilaamalla britti-Lushilta tuotteilla on hintaa n. 12,30 € ja 8,90 € eli ero on todella merkittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan tutustunut brittikauppaan. Itse ostan Lushilta yleensä vain tuotteen tai pari, joten minulle sopii hyvin Suomen kaupasta ostaminen :)

      Poista