torstai 7. kesäkuuta 2018

Laponie Of Scandinavia uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki

Yksi uusin kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki on Laponie Of Scandinavia, josta voi heti sanoa muutaman huomion. Ensinnäkin pakkaukset ovat modernin tyylikkäät ja tuotteiden sisällöt ovat yksinkertaisuudessaan ihastuttavia. "No-nonsense skincare" kuvaa ideologiaa tuotteiden taustalla, eli sisällöksi halutaan vain tehokkaita ainesosia ilman mitään turhaa.


Minimalistinen ote näkyy myös valikoimassa, joka on tällä hetkellä vain kahden tuotteen kokoinen. Valikoimaa halutaan selvästi kehittää ja kasvattaa rauhassa, joten markkinoille ei rynnätä ison tuotevyöryn voimalla. Kasvoöljy ja All-Around Balm ovat tuotteita, jotka sopivat jokapäiväiseen ihonhoitoon, joten näillä on hyvä aloittaa. 

All-Around Balm on vedetön monitoimibalsami, jota voi käyttää huuliin, kynsinauhoille, kasvoille ja ihan koko kropalle. Olen enimmäkseen sipaissut tätä huuliin tai ottanut pienen määrän ja hieronut sen käsiin. Iholla balsami on aluksi hiukan rasvainen, mutta muuttuu nopeasti himmeän samettiseksi, ja hoitaa mukavasti.

Lasipurkki on kooltaan 15 ml, mutta jo pieni määrä balsamia riittää hyvin. All-Around Balm sisältää esimerkiksi argan- ja kauraöljyä. Nämä tunnistaa juuri ja juuri, mutta kokonaisuudessaan tuote on hyvin vieno tuoksumaailmaltaan. Tästäkin tulee mukava fiilis, koska tietää ettei tuotteeseen ole laitettu turhia ainesosia vain kivemman tuoksun takia.
Öljyfanaatikko täällä hei! Minulta löytyy vähän turhankin monta kasvoöljyä, enkä ehdi kaikkia käyttää, joten helmet nousevat helposti esiin. Tykkäsin balmista, mutta täytyy sanoa että Laponie Of Scandinavian Face Oil on erinomainen. Neljän ainesosan tuote sisältää korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä, rauhoittavaa vadelmaöljyä ja uudistavaa ruusunmarjaöljyä. Tuoksultaan tämä on minusta arganöljyn ja kauran sekoitus, ihanan maanläheinen kokonaisuus. 

Öljyn koostumus on erittäin miellyttävä. Se on kosteuttava mutta kevyt, eikä siitä jää kiiltelevää ihoa. Laponien tuotteiden koostumuksissa korostetaankin sitä, että näillä saa lähes mattaisen pinnan. Öljy sopii varmasti oikeastaan kaikille, jotka kaipaavat kosteutta ihollensa. Lasisessa pipettipullossa tuleva Face Oil on ollut viimeiset kuukaudet ahkerassa käytössä laadukkaan koostumuksen ja sisällön ansiosta.
Laponie Of Scandinavia luonnonkosmetiikkatuotteet ovat hajusteettomia, säilöntäaineettomia ja eläinkokeettomia sekä vegaaneille sopivia. Face Oil maksaa 44 € ja All-Around Balm 19 €. Nettisivut  (en hyödy klikkaamisesta) ovat englanniksi, mutta tämä kertoo kansainvälisten markkinoiden tavoittelusta. Haastava tavoite, mutta Laponie of Scandinavialla on laatu ja tyylikkyys kohdillaan :)
Tuotteet on saatu testiin. 

15 kommenttia:

 1. Laponiehan on iankaikkisen vanha merkki, tosin ehkä nuoremmat eivät sitä muista. Kiva, että se on viritetty uudelleen henkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin mulle ihan uutta infoa, pitääpä perehtyä asiaan :)

   Poista
  2. Laponiella oli muistaakseni joskus vuonna "kivi ja kirves" lähinnä meikkejä. Oi niitä aikoja :D

   Poista
  3. http://www.makeuphouse.net/suomalaista-kosmetiikkaa

   Poista
  4. Kiitos linkistä, mielenkiintoista kurkata menneeseen :)

   Poista
 2. Kiinnostavaa! Mä seuraan brändiä instassa ja on ihan poikkeuksellista, että joku merkki onnistuisi siellä kiinnittämään huomion kaiken sen mesoamisen keskellä. Tyylikkään vähäeleistä meininkiä. Vaikuttaa tosi lupaavalta, vaikka tuotteisiin en ole päässytkään vielä tutustumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tästä tyylistä, joka on todella hillityn modernia ja tyylikästä tuotteiden sisältöä myöten :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mulla on myös nuo putelit, joista balmin olen ehtinyt avata ja todeta todella hyväksi. :) Sarja on tosi kivan oloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mä odotan innolla mitä tuotteita Laponie seuraavana julkaisee :)

   Poista
 4. Enpä ole tällaisesta brändistä koskaan kuullutkaan. Kiinnostuin heti tuosta monitoimi balmista, sillä käytän paljon tuon tyylisiä tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongasin Laponien instasta, joka on nykyään usein se väylä, josta löytää uudet jutut. Tämä balmi onkin ihana, ja tämä lasipakkaus kruunaa kaiken :)

   Poista
 5. Oi miten hyvältä nää kuulostaa! Erityisesti toi öljy alkoi kiinnostaa, se sopisi varmasti hyvin itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljy on erityisen laadukkaan oloinen, harmi että eilen menin kaatamaan osan pöydälle :D

   Poista
 6. Mäkin tykkään noiden purkkien ulkoasusta :) Mulla on tuo pikku balmipurkki jo korkattu, mutta öljyä säästelen vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on erittäin tyylikäs pahvipakkauksisa myöten, aivan ihania :)

   Poista