keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Piikkimäinen seerumi Janssen Cosmetics

Tässä on varmasti mielenkiintoisin tehotiiviste (tai tutummin seerumi), jonka olen nähnyt! Janssen Cosmetics Epigenetic Serum lupaa pitää ihon nuorena, ja sen mallista tuleekin mieleen botox-piikki. Hauska ja paljon kertova pakkaus. Vaikka tuote onkin leikkisä, niin saksalaisen Janssen Cosmeticsin taustalla on paljon vakuuttavuutta. Merkin tuotteissa yhdistyy farmakologian laatu ja turvallisuus. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia ja voimakkaita aktiiviaineyhdisteitä, joiden taustalla on pitkä tutkimus- ja kehitystyö.


Epigenetic Serumin tausta-ajatuksena on geenien aktiivisuus. Kaikki tietävät, että elintavat vaikuttavat ihoon. Mutta Janssen Cosmeticsin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että myös ihonhoitotuotteiden tehoaineet vaikuttavat geenien aktiivisuuteen. Perimässä on kemiallisia merkkejä, jotka vaikuttavat geenien toimintaan. Esimerkiksi erilaiset stressitekijät voivat aiheuttaa kemiallisten merkkien kerääntymistä ja pahentaa solujen ikääntymistä. Ja siihen ongelmaan Epigenetic Serum lupaa auttaa.

Tehotiivisteen tärkein vaikuttava ainesosa on kehäkukkauute, joka sisältää oligosakkarideja. Näiden sanotaan olevan tärkeitä epigeneettisille muutoksille, eli korjataan epigeneettistä koodia ja hidastetaan ikääntymistä. Mukana on myös lyhytketjuista hyaluronihappoa, jonka kerrotaan varastoituvan ihoon ja saa näin ihon näyttämään sileämmältä. Sisältönä oleva pitkäketjuinen hyaluronihappo taas parantaa ihon kosteutusta. Mielenkiintoista, mutta toisaalta vähän haastavaa ymmärtää tehotiivisteen toimintaa näin "pelkän" kosmetiikkaharrastajan näkökulmasta :)


Tehotiivistettä on pakkauksessa 10 ml, joka voi kuulostaa vähältä. Mutta tuotetta voi painaa "piikistä" ulos ihan pienenkin tipan verran, joten mitään ei mene hukkaan. Pakkaus siis toimiikin samalla idealla kuin piikki, vaikkei ihoa tarvitse oikeasti pistellä :D.

Tehotiiviste imeytyy ihoon todella nopeasti, eikä sitä tarvitse paljoa kerralla. Koostumus on hyvin riittoisa. Tämän sanotaan olevan jokaiselle ihotyypille sopiva tuote, ja se toimii hyvin esimerkiksi omalla sekaihollani, koska koostumus ei ole lainkaan raskas. Mielestäni tehotiiviste saa ihon näyttämään raikkaammalta ja täyteläisemmältä. Juuri sellainen kevyt nuorennospistos, kuten pakkauskin antaa ymmärtää :)


Epigenetic Serum löytyy esimerkiksi Janssen Cosmeticsin kotimaisesta verkkokaupasta (en hyödy linkkien klikkaamisesta), jossa tehotiiviste maksaa 54 €.

Janssen Cosmetics -tuotteita voi ostaa myös kauneushoitoloista, jotka voi katsoa täältä.


Tuote on saatu testiin.

2 kommenttia:

  1. Tää seerumi on ihan huikee ulkonäöltään eikä sen lupaamat vaikutuksetkaan kuulosta yhtään huonommilta! Muhun iskee yleensä kosmetiikkatuotteiden design ennen sisältöä ja tämä on kyllä yksi sellainen tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkauksella on tosiaan väliä. Nykyään on niin paljon valikoimaa, että usein kaunis design tai muuten mielenkiintoinen pakkaus on se, joka herättää huomion :)

      Poista