perjantai 10. maaliskuuta 2017

Floppiboksi / Bette Box maaliskuu 2017

Yleensä odotan innolla bloggaajaboksia, mutta nyt odottelu venähti turhan pitkäksi. Ensimmäiset saivat boksinsa jo edellisen viikon perjantaina ja minä sain sen vasta tasan viikkoa myöhemmin eli tänään 10.3. Bokseja tuntui tupsahtelevan kuluneen viikon aikana kaikille muille, joten kyllähän se harmitti odotella näin kauan. Sitten vielä onnistuin näkemään kuvan sisällöstä, ja minulla lopahti kiinnostus hakea paketti automaatista.


Aloitetaan niistä hyvistä tuotteista. Lumenen CC-voide on vanha tuttu, ja tykkään sen luonnollisesta sulautumisesta ihoon ja aurinkosuojasta. Madaran Exfoliating Oil-to-milk scrub tulee varmasti käyttöön, koska kuorintoja tarvitsee aina. Ja tämä vaikuttaa hellävaraiselta vaihtoehdolta.


Mutta sitten nämä loput. Batisten XXL Volume Spray ei innosta, koska kuivashampoo tuntuu hoitavan saman asian ja niitä on tullut runsaasti bokseista. Biozellin tyvispraylle ei ole tarvetta ja sitten tämä Nivean after shave... Olen kokeillut tätä jo kauan sitten eikä se toiminut ihollani meikinpohjustajana. Enkä halua käyttää näin miehekkään haisevaa tuotetta kasvoilleni. Poikaystävänikin inhoaa tätä tuoksua, joten Nivea meni nyt aivan ohi.


Pahoittelut, jos tämä teksti oli niin negatiivinen. Mutta koska kyseessä oli bloggaajaboksi, niin toivoin jotain erikoisempaa sisältöä. Ja tämä pitkä odottelukin alkoi suorastaan ärsyttämään. Muutenkin voisin sanoa sanasen Postin toiminnasta, koska se on viime aikoina tökkinyt ja paljon. Pari pakettia on esimerkiksi palautunut lähettäjälle, koska niiden saapumisesta ei ole tullut mitään ilmoitusta. Nyt olen saanut purkautua, ja voin lähteä ulos nauttimaan laskevasta ilta-auringosta :D

32 kommenttia:

 1. Vaikka olen boxiton, kehtaan joka tapauksessa sanoa Niveasta, että mitä ihmettä...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin mieluummin ottanut ihan tavallisen primerin kuin tälläisen "erikoistuotteen" :)

   Poista
 2. Ihanaa, että sanot boxin olleen pettymys. En tilannut boxia ja olen siitä iloinen. Olen lukenut liian monta hehkutusta ja ihmettelen, että miksi boxista tykätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että kaikki muut kehuu ja se on hyvä, jos moni tykkää. Mutta minä en innostunut :)

   Poista
 3. Ymmärrän että suututtaa odottaa näin pitkään :( just vein tänään kirjeitä ja paketteja postiin. Postin työntekijäkin totesi että ihme että ihmiset saa pakettinsa perille kun postin toiminta on nykyään niin ja näin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postin toiminta alkoi tökkiä joskus viime vuoden lopulla ja on vähän turhauttavaa, koska nykyään saa stressata että tuleeko/meneekö posti perille.

   Poista
 4. Mun mielestä nämä bloggaajaboxit on kuuluneet aina kaikista huonoimpiin boxeihin, poikkeuksena Minnan valitsema tuote tälläkin kertaa.
  Alan kohta kirkumaan jos yhdestäkin laatikosta tulee vielä kuivashampoota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykännyt bloggaajabokseista, mutta nyt ei mennyt ihan nappiin. Joo, kuivashampoot voisi jättää pois :D

   Poista
 5. Ei kyllä joo mitenkään isommin säväyttänyt, jos nyt ei vihastuttanutkaan. :) Aftershavelle hihittelin ja arvelin sen jakavan mielipiteitä, niinkun on tehnytkin. Mutta onhan se nyt ultimaattinen kauneusblogi-tuote, tästä maailmasta (tai siis youtubesta) hypetys on lähtöisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun harmitusta lisäsi paketin hidas kulku postissa, mutta muutenkin nuo kolme tuotetta jäävät käyttämättä. Ymmärrän ajatuksen mikä on Nivean taustalla, mutta siitä hypestä tuntuu olevan jo niin kauan, että se on vähän vanha juttu :)

   Poista
 6. Olihan tää vähän floppi kahteen edelliseen boxiin verrattuna. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä boksissa oli se ongelma, että oli niin monta tarpeetonta tuotetta minulle, joten se vähensi kiinnostusta.

   Poista
 7. Juu siis toi Nivea! Jos nyt oikein väkisin olisi haluttu sitä laittaa boksiin, niin näytekoko siitä olisi ollut todellakin riittävä. Vaikka se nyt on jossain määrin hypetetty, niin ensinnäkin kun siitä on jo aikaa vaikka kuinka ja sitten se vaan kerta kaikkiaan on jotenkin SOPIMATON.. Iso miinus minulta siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin näyte olisi tosiaan riittänyt :D. Iso lasipullo kestää ikuisuuden ja sen suuaukossa ei ole annostelijaa. Ihan liian kömpelö tuote jokapäiväiseen meikkiin. Eikä se toiminut ihollani.

   Poista
 8. Mulla tulee käyttöön vain kuorinta, muut lähtee kiertoon. Pettynyt oli itsekkin tuohon sisältöön, oli kai odotukset taas liian korkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kai odotin bloggaajaboksilta jotain vähän erikoisempaa kuin nämä. Tai no Nivean voi kai laskea erikoiseksi :)

   Poista
 9. En ole koskaan mitään boksia tilannut, mutta aina seurannut kaikenlaisten sellaisten sisältöjä blogeista. Ja nää bloggaajaboksit kummastuttaa. Siis ihan tuikitavallisia tuotteita! Luulisi tässäkin boksissa mukana olleilla bloggaajilla olevan paljon mielenkiintoisempiakin tuotesuosikkeja. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän ihmetytti, että tuotteet olivat niin tavallisia. Toivoin bloggaajaboksista jotain erikoista ja uutta.

   Poista
 10. Toi Nivean aftershave kummastutti. Toi primerilmiöhän on jo melko vanha juttu ja jotenkin mä vaan vierastan ajatusta siitä, että näihin bokseihin laitetaan miesten kosmetuotteita, kun kerran erikseen on myös ne miesten omat boksit. Kokeilin tota primerina kerran eikä toista kertaa taida tulla :D Annostelukin tossa on ihan superhankalaa, toi kaipaisi ehdottomasti pumpun tai sitten selkeästi pienemmän suuaukon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivea oli Bette boxilta riskiveto, joka ei ainakaan onnistunut minun kohdalla. Mutta toivottavasti se toimii muilla, mutta itsellä se jää käyttämättä :)

   Poista
 11. Tämä boksi vaikuttaa kieltämättä aika laimealta. Lumenen CC-voide nyt on ihan kiva tuote, mutta toisaalta se on niin nähty jo. Joka toinen suomalaisnainen on jo sitä varmaan testannut... Mun mielestä tän boksin parhaalta tuotteelta vaikuttaa Madaran kuorinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bette boxissa voisi tulla enemmän luonnonkosmetiikkaa, joten Madara oli hyvä tuote. Lumenelta olisi voinut tulla joku uutuus, mutta CC-voide kelpaa :)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Tekstin olisi voinut kaunistaa positiivisemmaksi, mutta mua ei se huvittanut. Kerrankin harmitti niin paljon, että sanon sen suoraan :)

   Poista
 13. Kun tuosta Niveasta vinkattiin, niin osasin arvata mikä tuote on tulossa, joten ei todellakaan enää kiinnostanut hankkia tätä. Lumene ja Madara olisi tullut käyttöön, joten todellakin floppiboksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista minkälainen Nivean vinkkaus oli tai luinko sitä ollenkaan, mutta tuon Biozellin arvasin. Silti odotin, että boksissa olisi mieluisampi sisältö :)

   Poista
 14. Erinomainen esimerkki siitä, miksi olen vieläkin pidättäytynyt tilaamasta noita boxeja :D Ainoat käyttökelpoiset tuotteet (päänahkani ei kestä noita suihkeita ja olen tosiaan nainen) eli Lumenen CC ja Madaran kuorinta löytyvät minulta jo valmiiksi... Taidan jatkossakin vain metsästää hyviä tarjouksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään boksien ideasta, koska se on niin kutkuttavan hauskaa kokea yllätys joka kuukausi. Tässä kuussa ei mennyt ihan putkeen, mutta toivottavasti ensi kuussa on parempi boksi (tosin en tiedä tilaanko sitä..) :)

   Poista
 15. Ohoh miten pitkään sulla meni tuon kanssa! :/ Muakin ärsytti kyllä, sain omani vissiin 8. päivä joka oli tiistai. Ei muuten paha, mutta samalla paikkakunnalla asuva kaverini sai omansa jo lauantaina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen Livbox tuli yhtäaikaa lähes kaikille (parin päivän heitolla), mutta toivon ettei tälläinen epätasaisuus ole pysyvä juttu :)

   Poista
 16. Mustakin nuo bloggaajaboxit ovat olleet aina hieman pettymys, ehkä niistä odottaa jotain uutta ja kivaa? Lumenen ja Madaran oli parhaat mutta loput...ääh. :D kuivashampoota kaapit täynnä ja ei niitä nyt niin usein käytä :) Toivotaan että huhtikuussa tulee taas jotain kivaa ja kokonaisuudessaan kiva boxi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan jättää ensi kuun välistä, koska bloggaajaboksi ei vakuuttanut, mutta toivottavasti tämä oli vain hetkellinen notkahdus :)

   Poista