sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Jane Iredalen kevät on nude

Meikkaustyylini on raikkaan kevyt, ja tykkään korostaa kasvojeni parhaita puolia. Jane Iredalen kevään uutuudet sopivat hyvin siihen tarkoitukseen, koska näissä meikeissä luotetaan luonnollisten värien voimaan. Pitää myös hetki ihastella näin upeita pakkauksia!


Ruskean neutraalit värit ovat heikkokohtani, koska ne näyttävät kasvoilla todella raikkailta. In Touch -voidemainen poskipuna sävyssä Candid ei ole mikään ysäriruskea, vaan se on kaunis ruusuinen nude. Tuote sopii poskien lisäksi huulille ja jopa luomille. Voidevärit eivät pysy rasvoittuvilla luomillani, mutta huulilla puikko liukuu todella sulavasti ja tunne on huulivoidemainen. Väri on hennon kevyt, mutta kuitenkin niin kaunis.

Jos In Touch levittyi huulille kuin unelma, niin sitä se tekee myös poskilla. Koostumus suorastaan kiitää ihon pinnalla, joten kuivaa tai paakkuista lopputulosta ei tarvitse pelätä. Puikkoa voi pyöräyttää kasvoilla ihan huoletta ja mitenkään varomatta, koska väri on niin ihoon sulautuva. Tämän ansiosta sävy on erittäin helppo häivyttää kasvoille ihan sorminkin. Candid-sävyä uskaltaa käyttää voidemaisiin poskipuniin tottumatonkin eikä sen käyttöön mene yhtään enempää aikaa kuin puuteriposkipunaan. Ja tuoksultaan In Touch -poskipuna on ihanan sitruksinen!


PureMoist -huulipuna on täydellinen silloin, kun meikkini koostuu lähinnä BB-voiteesta ja ripsiväristä. Käytän huulipunaa lähes aina, vaikka muu meikki olisikin hyvin simppeli. Sävy Susan on luonnollinen pinkki, joka tuo huulille eloisan värin ja hoidetun pinnan. Jane Iredalen huulipuna ei kiristä kuivahuulisiakaan ja se sisältää useita hoitavia öljyjä. PureMoist on juuri sellainen puna, jota voi hipaista huulille ilman peiliä eikä tarvitse pelätä värin leviämistä yli rajojen. Puikko on tavallista kapeampi muodoltaan, joten senkin ansiosta värin levitys on helppoa ilman huultenrajausta.Tässä näkyy kädelle sipaistuna In Touch -poskipuna sävy Candid (vasemmalla) ja PureMoist -huulipuna sävy Susan. Kumpainenkin väri edustaa samaa naturellia värimaailmaa, ja ne sointuvat saumattomasti toisiinsa.


Jane Iredalen tuotteet valmistetaan laadukkaista mineraaleista sekä luonnollisista ainesosista. Merkki on eläinkokeeton ja osa tuotteista on vegaaneille sopivia, kuten PureMoist -huulipunat. Jane Iredalen jälleenmyyjät voi katsoa täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta). In Touch -poskipunalla on hintaa 35,20 € ja PureMoist -huulipuna maksaa 35,35 €.


Tuotteet on saatu testiin.

4 kommenttia:

  1. Tyylikkäät sävyt molemmissa:) Hinnat on aika kovat, mutta varmaan sen arvoiset. Ei ole itsellä kokemusta ko. merkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vain hyviä kokemuksia Jane Iredalesta, joten hinnassa näkyy laatu. Näillä väreillä saa kauniin ja luonnollisen meikin :)

      Poista