tiistai 24. tammikuuta 2017

Edullinen paras shampoo ja hoitoaine marketista rasvoittuville hiuksille

Postaukseni Garnierin hiusnaamioista on pysynyt julkaisusta asti yhtenä luetuimpana tekstinä, joten edullisille ja hyville hiustuotteilla näyttää olevan kiinnostusta. Tämän takia ajattelin kertoa muutaman uuden suosikin, jotka olen löytänyt marketista. Loreal Extraordinary Clay shampoo ja hoitoaine, sekä Lidlin Cien-sarjan tuotteita.

Loreal Extraordinary Clay shampoo hoitoaine rasvoittuville hiuksille marketista

Ensiksi on Lorealin Extraordinary Clay shampoo ja hoitoaine. Kolmea erilaista savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti, argilla (suomennosta en tiedä) sisältävät tuotteet lupaavat tehdä hiuksista puhtaan raikkaat. Shampoo ja hoitoaine ovat olleet käytössäni useamman kuukauden, joten ne alkavat olla jo aika tyhjiä. Ja tällä kokemuksella voin sanoa, että pullojen kyljessä olleet lupaukset ovat täyttä totta. 


Lue myös: Hoitava L´Oreal

Loreal Extraordinary Clay shampoo hoitoaine rasvoittuville hiuksille marketista

Shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista kevyen ilmavat, kiiltävät ja raikkaan tuntoiset. Extraordinary Clay-sarja on normaalille hiuksille suunnattu, mutta niiden antaman vilvoittavan tunteen takia suosittelisin näitä myös rasvoittuvalle päänahalle. Voisi jopa sanoa, että Lorealin uutuudet vähentävät hiusten rasvoittumista.

lidl cien repair shampoo hoitoaine

Toinen duo on Lidlistä ostettu Repair-sarjan shampoo ja hoitoaine. Tuotteita mainostetaan keratiinilla, joka vahvistaa hiuksia. Mutta on vaikea uskoa, että parin euron tuotteessa olisi keratiinia niin paljon, että ne todella vaikuttaisivat hiusten kuntoon. Repair-sarjan kohdalla uskon enemmän silikonien pehmentävään tehoon. Lorealin pulloissa ei ollut silareita, joten hyvä lopputulos ei tietenkään sitä aina vaadi.lidl cien repair shampoo hoitoaine

Pirteän punaisiin pakatut Cien shampoo ja hoitoaine ovat erinomaiset markettituotteet, jos kaipaat hiuksiisi tehokasta hoitavuutta, sileyttä ja kiillon elävyyttä. Pikkuisen happamasta tuoksusta tulee ainoat moitteet. Cien ja Loreal ovat sopineet minulle käyttöön vuorotellen. Tuulenvireen raikasta ensin ja seuraavana päivänä vähän hoitavampaa.

25 kommenttia:

 1. L´Orealeista mulla on kokemusta ja ne on kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Lorealin öljyä sisältävät shampoo ja hoitoaine ovat mun suosikkeja, joten halvalla saa hyvää :)

   Poista
 2. Cienin shampoita ja hoitoaineita en ole vielä kokeillut, vaikka muuten Cienin tuotteet valtaosin on tullut koluttua ja moni hyväksi havaittua. Minulla on ollut sellainen mielikuva, että nämä Repair-sarjan tuotteet olisivat todella tymäköitä. Ehkä on aiheeton huoli? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu mitä tarkoitat tymäkällä :D. Tuoksu on pikkuisen hapan, mutta mitään muunlaista tymäkkyyttä en keksi :)

   Poista
 3. Mä oon kuullut paljon hyvää siitä Cienin hiusnaamiosta! Alkoi kiinnostamaan noi Elvitalit, vaikka yleensä käytän kampaamotuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusnaamiota en hoksannutkaan katsoa, mutta sitä voisi seuraavana testata :)

   Poista
 4. Mä luulen, että nuo L'orealit voisivat toimia omalla kohdallani kesällä, merkki kyllä taitaa markettihiustuotteet aika mallikkaasti! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just luin Karkkipäivän arvostelun näistä, eikä hän ollut niin ihastunut, mutta minä tykkään :)

   Poista
 5. Hyvä postaus! En ole ennen kuullutkaan tosta kyseisestä L'orealin shampoosta ja hoitoaineesta, herättivät kyllä mielenkiintoni.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorealilta löytyy aina välillä tosi hyviä hiustuotteita, suosittelen kokeilemaan :)

   Poista