maanantai 30. tammikuuta 2017

Meikkiuutuuksia / Dermosil

Dermosilin valikoimat ovat kasvaneet muutamalla mielenkiintoisella meikkituotteella, jotka taipuvat myös moneen eri käyttötarkoitukseen. Uutuuksia ovat voidemainen Lip & Cheek Colour sekä Moist Proof kulmaväri.


Dermosilin Lip & Cheek Colour on näppärä tuote, jota voi siis käyttää niin poskille kuin huulillekin. Voidemaisen poskipunan luvataan näyttävän raikkaalta kuivalla iholla, mutta kestävyyden puolesta se sopii myös rasvoittuville kasvoille. Puuterinen poskipuna haihtuu minulla helposti päivän aikana, mutta voidemainen versio pysyi selvästi pidempään. Poskipuna levitetään meikkivoiteen päälle ja ennen puuterointia, joka kiinnittää sen vielä paremmin paikalleen. Tykkään myös voidemaisen poskipunan luonnollisesti lopputuloksesta verrattuna puuteriseen väriin. 

Dermosilin huuli- ja poskipunissa on sopivasti pigmenttiä, joten sävyn häivyttely onnistuu kasvoille helposti. Toki ensin kannattaa aloittaa pienellä määrällä ja lisätä väriä tarpeen mukaan. Ihoa voi kevyesti taputella kostealla meikkisienellä, jos tuntuu että poskille tuli liikaa väriä. Ja värin levityksenkin voi tehdä meikkimunalla sormen sijaan, jolloin poskipunan saa sulautumaan ihoon kauniisti.


Huuli- ja poskipunista on tarjolla kaksi sävyä. Purkkapinkki Sweet Pink ja pikkuisen ruskeaan taittava Misty Rose. Jälkimmäinen väri nousi suosikikseni. Se on kaunis ruusu, joka sopii varmasti aika monelle.


Huulilla värit ovat stain-tyylisiä. Eli ne eivät tunnu huulilla mitenkään, vaan tuote ikään kuin värjää ihon. Misty Rose on huulilla pigmenttisempi verrattuna Sweet Pink väriin. Misty Rose on myös huulilla selvästi tummempi kuin kasvoilla. Huulille käytettynä siitä tulee esiin enemmän kylmiä sävyjä.


Tässä kuvassa huomaa kuinka Sweet pink on aika hento huulilla, mutta kasvoilla sävy on näkyvämpi. Kannattaa muuten kuoria huulet, jos ihossa on kuivuutta. Stain-punien mattaisuus tuo helposti esiin rohtuneen ihon.


Olen ollut vannoutunut puuterivärien käyttäjä kulmien meikkaamisessa. Mutta nykyään voidemaiset kulmavärit ovat tosi suosittuja ja olenkin tälläistä halunnut testata. Dermosilin uusi Moist Proof kulmaväri on nimensä mukaisesti kosteutta kestävä, joten se sietää vaikka pientä hikoilua.

Pakkauksen mukana tulee kaksipäinen sivellin. Viistopäisellä siveltimellä voi näppärästi muotoilla kulmat ja täyttää tyhjät kohdat. Kulmaharjalla viimeistellään karvat kuosiin ja tasoitetaan väritys luonnolliseksi. Kulmavärissä on hyvin pigmenttiä ja se on koostumukseltaan pehmeästi levittyvää. Kulmaväri pysyy kuitenkin paikallaan ja sulamatta lämmöstä tai ihon kiillosta johtuen. Kulmat kannattaa pohjustaa kevyesti meikkivoiteella, jos kulmavärin pysymisen kanssa on ongelmia.


Dermosilin Moist Proof kulmaväristä on myynnissä on vain yksi neutraali keskitumma ruskean sävy, joka oli minulle sopiva. Mutta toivottavasti myyntiin tulisi myös vaaleampia värejä.

Kasvokuvassa näkyy kulmaväri käytössä. Sillä sai kivan luonnollista jälkeä aikaan kulmien muotoilussa, ja kuten jo mainitsin niin kestävyys oli erinomainen. Vielä illallakin kulmaväri nökötti paikallaan, vaikka muu meikki oli jo kulunut. Poskilla on sävy Sweet Pink ja huulissa Misty Rose.Dermosilin tuotteissa minut yllätti hinta. Näin kauniit pakkaukset ja toimivat tuotteet eivät ole todellakaan hinnalla pilattuja. Huuli- ja poskipunavärit maksavat 4,90 € ja Moist Proof kulmaväri 6,50 €. 


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

12 kommenttia:

 1. Nyt täytyy myöntää, etten ole koskaan aiemmin innostunut Dermosilistä, mutta nämä tuotteet vaikuttaa oikeasti ihan kivoilta. Voisin jopa kokeillakin! Tuo kulmaväri vaikuttaa hyvältä :) Voidemainen kulmaväri varmasti pysyykin paremmin kuin puuterimainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennestään vain Dermosilin kulmaväritrio, joten kokemusta ei merkin meikeistä juuri ollut. Mutta nyt kiinnostus heräsi, koska nämä olivat tosi hyviä meikkejä :)

   Poista
 2. Nämä kaikki kiinnostavat ja täytyy varmaan laittaa seuraavaan Dermoshopin tilaukseen mukaan :) Kulmaväriäkin olen valmis kokeilemaan, vaikka yleensä suosin kulmakynää ja -geeliä. Sävy vaikuttaa hyvälle, kun ei ole punertavan ruskeaan taittava vaan sopivan neutraali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmaväri olikin paras yllätys, ja mukavaa vaihtelua puuterivärille. Oikeastaan nämä kaikki Dermosilin meikit olivat tosi toimivia kestävyyden kannalta :)

   Poista
 3. Kulmaväri näyttää hyvän sävyiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se oli mulle juuri sopiva, mutta kysyntää olisi varmasti muillekin sävyille :)

   Poista
 4. Voi kun tuohon kulmavoiteeseen tulisi enemmän sävyjä, pahoin pelkään että se on mulle liian tumma! Mutta nuo monitoimipunat kuulostavat ihastuttavilta ^_^ Mulla on yksi samantyylinen poskipuna ja täytyy sanoa, sen kestävyys on kyllä ihan omaa luokkaa verrattuna puuterimaisiin puniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmaväri olikin aika tummahko, mutta meni mulle vielä hyvin. Toivottavasti suosion myötä myös värivalikoima kasvaa. Mulla on joskus ollut voidemaisia poskipunia, mutta niihin verrattuna Dermosilin puna pysyi tosi hyvin :)

   Poista
 5. Kulmaväri näyttää mustakin tosi hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmaväri olikin tuote, jota en olisi varmaan itse ostanut, mutta nyt ihastuin siihen :)

   Poista
 6. Mulla on ollut toi kulmaväri nyt pari päivää ja kaksi kertaa olen käyttänyt ja olin todella positiivisesti yllättynyt miten kiva tuote se on. Ei aikaisempaa kokemusta vastaavista tuotteista joten en tiedä miten vertautuu muihin mutta todellakin tykästyin! Vähän tumma se on, mutta onneksi pystyn kuitenkin käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole tälläisistä aiempaa kokemusta, joten en voi vertailla mihinkään, mutta olen tosi tyytyväinen :)

   Poista