torstai 26. tammikuuta 2017

Parhaat kasvovoiteet aamuun ja iltaan

Hyvän tuoksuinen kosmetiikka saa mielen pirteäksi jo heti aamusta ja mikäpä on sen ihanampaa kuin mennä nukkumaan vihreän tuoksun leijaillessa ilmassa. Aamulla sivelen kasvoille Sibun kasvovoidetta ja illalla Madaraa. Tässä on mahtava luonnollinen kaksikko päivään.


Sibu Beautyn Sea Buckthorn on ollut päiväkäytössä nopeasti imeytyvänä meikinalusvoiteena. Se on kevyen raikas, mutta antaa iholle pehmeän ja kosteutetun pinnan. Minun ihotyypille tyrnivoide sopii parhaiten kuivempina aikoina, kuten syksyllä ja talvella.

Voiteen sisältämä tyrni tulee Tiibetistä, tarkemmin sanottuna Himalajan vuorilta. Olen aina asunut rannikolla, joten tyrnipensaat ovat tuttu näky meren rannalla. Syksyisin on kiva pyöräillä rannalle ja maistella kirpsakoita tyrnimarjoja. Onneksi ainakin Lumene on hyödyntänyt kotimaisen tyrnin mahdollisuudet kosmetiikassa. Tyrnihän on oikea supermarja sen korkean vitamiinipitoisuuden takia, joten uskon sen toimivan niin syötynä kuin voiteessakin.

Tuoksusta pitää vielä mainita, koska se on aivan ihana. Siitä huomaa tyrnin marjaisuuden, mutta tässä on myös heleää vihreyttä.


Ennen ostamista luin Madaran Regenerating yövoiteesta arvostelun, jossa sen tuoksua kuvattin luonnonkosmetiikkamaisen vahvaksi. Vaikka tämä olikin vain yhden ihmisen mielipide, niin silti odotin purkista tulvahtavan jotain yrttistä tuoksua. Mutta onneksi tuoksu olikin mukavan pehmeä, ja minulla tulee siitä mieleen puun lehdet, jotka ovat vasta puhjenneet. Sibun ja Madaran tuoksua kuvaa yksi sana, kevät (kyllä se sieltä vielä tulee).

Voide on ravitsevaa, vaikka se voi näyttääkin vähän ohuelta, mutta kasvoilla sen hoitavuuden tuntee. Itse kuulun siihen koulukuntaan, joka haluaa päivävoiteen imeytyvän lähes heti, mutta yövoiteen kohdalla voide saa jäädä kasvoille "muhimaan". Madara kuivuukin vähän hitaammin, mutta illalla se ei haittaa.

Madaran pumppupullo annostelee aivan täydellisesti. Sillä saa kädelleen vaikka ihan pienen pienen pisaran. Tämä on epäilemättä paras pumppu mihin olen törmännyt kosmetiikkatuotteissa.


Madaran Regenerating Night Cream maksaa esimerkiksi Sokoksella 30,90 € ja Sibu Beautyn tyrnivoiteen ostin iHerbistä, jossa se maksaa noin 18 euroa. Madaran loppumisesta jäi pieni haikeus, ja sen ostamista voisin harkita taas ensi talvena.

6 kommenttia:

 1. Kuulun ihan samaan koulukuntaan; päivävoiteen pitää imeytyä nopsaan ja yövoiteen pitää olla täyteläistä ja jäädä iholle rauhassa lepäämään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla ei todellakaan jaksa odottaa voiteen kuivumista. Sitä on vaan kiire saada meikattua :)

   Poista
 2. Mä otan tosi usein tyrnimehukuureja, pitääkin muuten taas kaivaa pullo käytöön :D Keväältä tuoksuvat tuotteet kuulostavat ihastuttavilta, Sibusta en ollutkaan aiemmin kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi jo tuntua toistolta, mutta näissä oli vaan niin hyvät tuoksut. Ja alkaahan kevät onneksi jo lähestyä, vaikka onkin vasta tammikuu :)

   Poista
 3. Mulla on kanssa ollut tuota Sibun tyrnivoidetta ja tykkäsin tosi paljon! Myös tuo Mádaran yövoide on mulla käytössä. Tykkään oikeastaan kaikesta Mádarasta mitä olen kokeillut, ihan mun yksi lempparimerkki. Mä rakastan Mádaran tuotteiden tuoksua, mulle tulee niistä mieleen lapsuuden leikit kun kokkaili kesäisin kaikkea pihamaan kasveista. ;-) Minusta tuoksut eivät ole erityisen voimakkaita ja minusta on vain ihanaa, kun ne ovat luonnollisen raikkaita ja todellakin luonnollisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakaan Madara ei ollut yhtään liian päälle puskeva tuoksultaan, vaan just sopiva. Mielelläni käyttäisin lisää tämän tuoksuista kosmetiikkaa. Mulle Madara ja Lavera ovat niitä aina toimivia luonnonkosmetiikkamerkkejä, joihin voin luottaa :)

   Poista