maanantai 9. tammikuuta 2017

Kotimaista katajanmarjaa kasvoille

Miten olinkaan missannut kotimaiset Puhdas+ tuotteet? Ihan sattumalta nettikauppaa selatessani merkki tuli vastaan, ja kiinnostus heräsi. Puhdas+ tuotteissa käytetään kotimaisia supermarjoja, kuten tyrniä ja puolukkaa. Ostin testiin minulle sopivan kuuloisen ja luonnollisen Katajanmarja Beauty Oil kauneusöljyn, joka lupaa olla antiseptinen, rauhoittava ja vähentää talin eritystä.


Katajanmarja voi kuulostaa hyvin happamalta, mutta tuoksu on aidon marjan tuoksuinen ja pehmeän metsäinen. Öljyä tulee yhdellä pumppauksella sen verran, että siitä riittää hyvin koko kasvoille. Tätä ja öljyjä yleensäkin kannattaa laittaa hieman kostealle iholle, jolloin öljyjen parhaat puolet tulevat erityisen hyvin esiin. Katajanmarjan rauhoittavat ominaisuudet huomaa heti, eikä öljyn jälkeen välttämättä tarvitse enää muuta kosteutusta. Olen käyttänyt tätä vain iltaisin, koska öljy kuitenkin jää iholle hetkeksi ennen kuin se imeytyy kokonaan.

Mahtavaa, että Puhdas+ Katajanmarjaöljy on oikein suunnattu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Öljyjä kannattaa testata ihotyypistä huolimatta. Rasvoittuva ihokin saa öljyillä erinomaisen kosteutuksen eikä iho tiristä rasvaa pintaan kuivuutta paikatakseen. Ihoni on ollut viime aikoina erityisen hyvässä kunnossa (etenkin epäpuhtaudet ovat poissa), ja uskallan sanoa, että Puhdas+ öljy on ollut yksi syy.


Puhdas+ tuotteet valmistetaan Suomessa Ecocert-sertifioidussa tehtaassa. Kauneusöljyjä on useita eri erilaisia, kuten esimerkiksi ravitseva Mustaherukka, kirkastava Puolukka ja kosteuttava Ruusunmarja. Kaikki kuulostavat niin hyvän tuoksuisilta!

Luonnonkosmetiikkaa olevat Puhdas+ kasvoöljyt maksavat vaikkapa Hyvinvoinnin Tavaratalossa 19,80 €.


8 kommenttia:

 1. Just eilen tutkailin Puhdas+ kollageenivoidetta, mutta jätin kuitenkin ostamatta, kun on vastaavia puteleita jo riittämiin. En ollut aiemmin hoksannut, että Puhdas+:lta löytyy myös ihonhoitotuotteita. Olen rekisteröinyt vain suun kautta otettavat tropit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän yllätyin, että Puhdas+ valikoimissa on ihonhoitotuotteita, koska luulin merkin valmistavan erilaisia vitamiineja yms. :)

   Poista
 2. Mulla on ollut Puhdas+ collageeni -seerumia ja kollageenijauhettahan syön ihan tauotta, joten peukut Puhdas+:lle multa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollageenijauhetta olisi mielenkiintoista testata, koska en ole koskaan kokeillut syötävien tuotteiden vaikutusta ihoon :)

   Poista
 3. Mulla on se puolukkaöljy. Olen tykännyt koska ei ole niin rasvainen mutta silti hyvä kosteuttaja näin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kokeilla puolukkaa ihan vain raikkaan kuuloisen tuoksun takia :)

   Poista
 4. Mulla on tämä, mutta se ei oikein sopinut iholleni, harmi vaan :( Mutta kiinnostuin tuosta ruusunmarjaöljystä, täytyy miettiä hankkisiko sen Pain öljyn loputtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat tuotteet eivät aina toimi kaikilla, mutta minulla tämä oli mukava öljy, jota voisin ostaa uudestaan :)

   Poista