keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Bette Box on täällä

Livbox on nyt Bette Box! Ihka eka boksi saapui tuiman -24 asteen pakkasen myötä, hhrrr..... Mutta lämmittikö laatikon sisältö?


Maybellinen ripsiväri on mielenkiintoisin tuote. Voin yleensä luottaa aivan sataprosenttisesti Maybellinen maskaroihin, ja toivon, että tulen tykkäämään Falsies Push Up Drama Angelista. Violetin värinen pakkaus on tosi kaunis!

Lisää Manna Kadaria. Joulukuussa boksista tuli merkin korostustuote (sekä osalle huulikiilto) ja nyt on vuorossa poskipuna hehkuvassa persikan sävyssä. Pakkaus on tosin aika heppoisen oloinen eikä uskoisi, että kyseessä on 19 dollarin arvoinen tuote. Tämä on kuitenkin kivan värinen, joten poskipuna tulee varmasti käyttöön.

Hiuksia oli muistettu kahdella tuotteella. Tresemmen Max the Volume Root Lift & Texture Foam on muotovaahto, jonka pitäisi antaa extratuuheat hiukset. Käytän aika vähän muotoilutuotteita, joten tämä oli ihan ookoo juttu.

Samaa linjaa jatkaa EVO Root Canal tyvisuihke. Tykkään siitä, että tämä tyvikohotussuihke on matkakoossa, joka varmasti tyhjenee joskus :D. Muutenkin pidän EVO:sta, joka on laadukas kampaamomerkki.


Viimeinen tuote on Lumenen Lähde Tasapainottava 24h kosteusvoidegeeli. Hauska sattuma, koska nakkasin juuri roskiin joskus Livboxissa tulleen Lumenen voidegeelin, joka oli muuttunut kiinteäksi klöntiksi purkin pohjalle. Geelivoiteille on kuitenkin aina käyttöä, vaikka aiempi tuote vanhenikin, mutta minulla on vain aivan liikaa kosteusvoiteita. Bokseihin oli ilmeisesti valittu kosteuttava voide kuivalle iholle tai sitten tämä rasvoittuvan ja sekaihon versio.

Bette Box sisälsi 5 tuotetta, joista 4 oli täysikokoisia. Meikit olivat ehdottomasti boksin parasta antia. Lumenelta olisin toivonut ehkä jotain muuta kuin "tylsää" voidetta, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Mielenkiinnolla jatkan Bette Boxin sisältöjen seuraamista. Tämän perusteella voisin kenties tilata myös ensi kuun boksin.

PS. Osallistuitko jo Glowwbox-kauneusboksin arvontaan?

14 kommenttia:

 1. Tämähän vaikuttaa oikein lupaavalta boksilta, olisin tykännyt itsellänikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä jatkuuko Livboxin linja, eli välillä on enemmän näytteitä, mutta alku näyttää hyvältä :)

   Poista
 2. Minusta Bette Boxi näytti ihan kivalta. Kaksi meikkituotetta on mielestäni hyvä saavutus. Voisin harkinta boxin tilaamista jossain vaiheessa, kun alkaa paremmin hahmottua mikä on yleinen taso ja linja. Minähän olen niin vaativa asiakas;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin ehdottomasti heti ekan boksin tilata, ja se on kiva nähdä miten linja tästä kehittyy :)

   Poista
 3. Tämä oli ihan hyvä aloitus uuden nimen alla. Tuo evon tyvispray vaikuttaa mielenkiintoisimmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvä avaus Bette Boxilta, toivottavasti sama tyyli jatkuu :)

   Poista
 4. Tosi hyvä harppaus siitä mustasta pettymysten boxista :D tykkään ulkoasusta oikein kovasti, sisältökin miellytti kuten tästä voi lukea:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2017/01/tammikuun-2017-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasusta en maininnutkaan mitään, mutta tämä tyyli on tosi kiva verrattun aiempaan :)

   Poista
 5. Mun laatikosta löytyi Lumenelta se kuivalle iholle tarkoitettu ja oli hieman hämmentävää lukea lappusesta, että "jättää ihon mattapintaiseksi ja tarkoitettu öljyiselle ja sekaiholle" :D Kaikenkaikkiaan kiva boksi, kaikki tuotteet jää omaan käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kovalla pakkasella kosteuttava voide kelpaa kaikille ihotyypeille :D

   Poista
 6. Hyvältä vaikuttaa :). Toivotaan, että laatu pysyy näin hyvänä. En vielä ole lähtenyt tähän mukaan.

  VastaaPoista
 7. Boxi oli mieleen, parempi on, että vähemmän, mutta ns. laatua. :) Vaikka nyt ei mistään luxuksesta puhutakaan, tulee muistaa kuitenkin Bette Boxin edukas hinta. Lumene menee tyttärelle, rakastaa juurikin tuota voidetta ja samoin sarjan uutta Valo voidetta. Poskipunasa on mielestäni täydellinen sävy, evo on loistava brändi, Maybellinen ripsarit Lorkun ripsareiden kanssa lemppareita eli ainoa kyssäri on TRESemme, tuleeko käytettyä. Tykkäsin ja boxin uusi raikas ilme oli kiva myöskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just aion tilata ulkomailta pari boksia ja niissä on omat hankaluutensa, sekä korkeammat postarit, joten siihen nähden Bette Box on tosi hyvä hinta-laatusuhteeltaan :)

   Poista