torstai 25. toukokuuta 2023

Gillette Venus - hintansa arvoinen höylä?

Olen aina käyttänyt miesten höyliä. Syynä tähän on se, että olen todennut ne joka kerta naisten versioita paremmiksi. Ostan kaupasta aina Gilletten sinisen pussin, jossa on neljä höylää varustettuna kolmella terällä. Hinnaltaan tämä pakkaus maksaa reilut 4 euroa.

Se on ollut mielestäni kaupan paras, vaikka aina välillä hairahdun jotain muuta kokeilemaan ja pettymään. Mutta Gilletten Venus höyliä en ole koskaan aiemmin testannut kuin vasta ihan viimeaikoina.


Gillette Venus Deluxe Smooth pakkauksessa tuli varsi ja yksi vaihtoterä, jossa on peräti viisi terää. Silti voin heti sanoa, etten tykännyt tästä juuri lainkaan. Varsi on hyvin joustava terän kohdalta, joten tuntuu että terä vain liukuu karvojen yli. Säärikarvoista osa katkesi tyvestä, osa taas puolesta välistä ja osa ei ollenkaan.

En siis ollut kovin vakuuttunut Gillette Venus höylästä, vaikka siitä 17 euroa maksoinkin. Minusta ongelma oli höylän varsinivelen liiassa joustavuudessa. Se ei liu´u tarpeeksi jämäkästi iholla katkaistaakseen karvat, vaan höylä sujahtaa höyhenen pehmeästi karvojen yli.


Minulle Gillette Venus oli siis hutiostos. En tiedä ovatko ihokarvani liian paksut tai mitä, mutta tällä höylällä niitä ei vaan saanut nitistettyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti