keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Parhaat meikit nyt

Meikeissä kiinnostukseni on nykyään huulituotteissa ja ripsiväreissä. Siinä on kaksi asiaa, joita ehdin aina sipaista kasvoille, vaikka olisi kuinka kiire. Ripsiväreissä vanha suosikkini on Maybelline, jonka tuotteet ovat aina toimineet minulla. Toinen lemppari on Essence, jolta tunnun löytäväni koko ajan entistä parempia maskaroita.


Essencen The False Lashes Dramatic Volume Unlimited sisälsi mielestäni erikoisen tiiviin harjan. Muoto tuo mieleen ylöspäin kapenevan joulukuusen, jossa on tiheät ja tiiviit oksat eli tässä tapauksessa harjakset. Harja ei muodoltaan vakuuttanut minua. Se vain näyttää siltä mitä voisi odottaa halvalta ja huonolta ripsiväriltä.


Essence on edullinen merkki, mutta ripsivärit ovat mahtavia. Katsokaas vaikka tätä! Runsaasti pituutta ja viuhkamaista muotoa. Ripsistä tuli niin nätit. Pitkät, erotellut ja tuuheat. Juuri sellaiset mitä minä haluan maskaralta.


Maybellinen uutuus The Falsies Push Up Angel sisältää Essenceen verrattuna todella modernin, pelkistetyn ja lyhytpiikkisen harjan. Olenkin mieltynyt yksinkertaisiin harjoihin, joihin ei tartu liikaa massaa. Yleensä pyyhin ylimääräisen ripsarimassan pois, mutta Maybellinen ripsarissa säästyy siltä vaivalta.


Kuvassa on Maybellinen ripsiväri tositoimissa ja vertailun vuoksi toinen silmä on naturelli. Tässä todella näkee kuinka ripsiväri avaa silmiä. Ripsiin tuli mukavasti pituutta, muttei ehkä niin paljoa tuuheutta. Näppärä harja ei sotke tai sottaa, joten se on aivan loistava. Lopputulos oli Essencellä asteen kauniimpi, mutta Maybelline ei jäänyt paljoa jälkeen.

Maybelline ja Essence myös pysyvät siistinä päivänä ajan ja ne on perushelppo pestä pois. 


Joulukuun Livboxin (nyk. Bette Box) mukana tuli pitkäaikaistilaajille Manna Kadar Lip Locked Stain sävyssä Lucky, joka on kaunis rusehtava ruusun väri. Juuri sellainen sävy, jota voin käyttää jokapäivä ja se sopii aina olematta kuitenkaan tylsä. Huulikiillossa on tosi hyvä pigmentti, joten se voisi olla vaikka nestemäinen huulipuna. Tämä ei ole myöskään tahmainen, mutta silti sävy pysyy hyvin huulilla.

Aplikaattori on ihanan pehmeä, eikä tässä tuotteessa tunnu olevan mitään huonoa. No, paitsi saatavuus ei ole ehkä se parhain. Merkin omassa nettikaupassa Lip Locked Stain maksaa 24 $.


Olen niin tykästynyt Manna Kadarin huulikiiltoon, että se on minusta ehkäpä paras koskaan Livboxin mukana tullut meikkituote. Toivottavasti myös Bette Box sisältää jatkossa enemmän meikkejä, koska niitä toivotaan aina lisää.


Ps. Glowwbox arvonnan voitti nimimerkki mses. Voittajalle on ilmoitettu :)

16 kommenttia:

 1. Maybellinen ripsari yllätti todella positiivisesti :) Sillä saa hurjan kauniit ripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen harja oli yllättävä, koska tämä on niin kampamaisen simppeli. Maybellinen maskarat toimii aina :)

   Poista
 2. Ihana vanhan ruusun sävyinen tuo huulikiilto. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan vähään aikaan käyttänyt tälläistä klassikkosävyä, mutta nyt se on päätynyt huulille lähes joka päivä :)

   Poista
 3. Huulikiillon sävy on todella hyvä:) Maybellinen Lash Sensational ripsiväri on mun lemppari. Essenceltä en ole vielä löytänyt yhtä hyvää, mutta tuo testaamasi on mulla odottamassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan erinomainen, ja olen käyttänyt sitä tosi paljon. Lash sensational on myös yksi suosikkini, ja mulla on ollut jo pitkään blogipostaus valmiina siitä :)

   Poista
 4. Maybellinen ripsariin täytyy tutustua, tosi näyttävä lopputulos! Isadoran ripsariuutuus Grand Volum Lash Styler on myös todella huippu, pitäisikin kirjoittaa siitä blogiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin sen antamista pitkistä ripsistä ja tuo harja on vaan tosi hyvä :)

   Poista
 5. Toivottavasti tuosta Maybelinestä tulisi myös vedenkestävä versio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koskaan käytä vedenkestäviä, olen liian laiska pesemään niitä pois :D

   Poista
 6. Mä en avannut tuota Manna Kadaria koska sävy on täysin väärä itselle :) Essencen ripsarit ei ole toiminut mulla ollenkaan mutta mulla onkin olemattomat ripset ja raskaat luomet, vaikea löytää hyviä ripsareita :) toivottavasti tämä Maybelline on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on luonnostaan aika pitkät ripset, mutta silti on lukuisia merkkejä, jotka eivät toimi mulla. Essencellä on kuitenkin hyviä maskaroita :)

   Poista
 7. Tosi kauniin sävyinen tuo huulikiilto, sopii sulle hyvin. :)

  VastaaPoista
 8. Kivan oloisia suosikkeja sinulla! Essenceltä omistan sen vihreän Lash Princess -maskaran, mutta jostain syystä se karisee minulta todella nopeasti pois. Ei varmaan ole montaa ripsaria joka olisi niin äkkiä lähtenyt kävelemään, vaikka melkoiset ongelmaripset omistankin. Mutta aion kyllä koittaa jotain toistakin ripsaria niiltä, sen verran lupaavilta ne vaikuttavat :)

  Ps. Kyllä on ihana tämä sinun blogisi! Aiemminkin olen täällä pyörinyt, mutta nyt vasta kosmetiikkakärpäsen tosissaan purtua löydän täältä loputtomasti mielenkiintoisia juttuja. Liitynkin oitis lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli punainen Lash princess ja se oli ehkä huonoin testaamani Essencen maskara. Koostumus oli tosi kuiva eikä sillä saanut pituutta ripsiin. Ehdottomasti kannattaa vielä kokeilla Essencen ripsivärejä, koska niistä löytyy myös helmiä :)

   Tervetuloa lukemaan :)

   Poista