maanantai 16. tammikuuta 2017

Uutuus silmänrajaukseen / Jane Iredale

Jane Iredalelta on ilmestynyt uusia Mystikol-silmänrajauksia neljässä eri värissä. Tarjolla on klassinen musta, metallinen ruskea sekä ylellinen violetti. Oma valintani kohdistui harmaanmustaan Smoky Quartziin. Halusin jotain vähän erilaista sävyä kuin perinteistä mustaa, mutta kuitenkin värin, jota voisin käyttää joka päivä.


Käytän silmänrajauksiin yleensä nestemäisiä eyelinereita, jotka vaativat erittäin vakaata kättä tai tottunutta liikettä. Joskus sattuu virhevetoja, joita on hankala korjata. Olikin siis mahtava päästä kokeilemaan voidemaista väriä, joka on mielestäni asteen helpompi käyttää kuin kirurgin kättä vaativa nesterajaus.

Voidemainen väri levittyy siveltimen avulla todella helposti ja pehmeästi luomelle. Uskon, että rajauksiin tottumatonkin onnistuu varmasti tällä tuotteella. Mystikol-rajaukset ovat vettähylkiviä, joten väri pysyy hyvin paikallaan. Minun rasvaiset luomet vaativat kuitenkin alleen pohjustuksen, jotta rajaus ei haalene päivän aikana. 


Kauniissa pakkauksessa tuleva silmänrajausväri sisältää siveltimen, joka vedetään korkin sisältä ulos. Sivellin on 5,5 cm pitkä, mutta itse olen aina tykännyt lyhyemmistä malleista. Meikkaan kasvot kiinni peilissä, joten pitkä varsi kopisee helposti peilin pintaa vasten. Siveltimen voi laittaa myös korkkiin kiinni, jolloin se saa enemmän pituutta.

Jane Iredelen rajausvärin sivellin on sopivan kapea, joten sillä saa aikaan myös riittävän tarkkaa viivaa, mutta se sopii myös sumuisiin smoky-meikkeihin.


Smoky Quartzia kuvataan graniittisen savun harmaaksi, joten odotin hiukan vaaleampaa väriä. Mutta tämä on kuitenkin tumma sävy, jossa on aivan kevyesti hohdetta. Väri ei ole ihan musta, muttei kuitenkaan haalean harmaa. Kaunis sävy on iholla hiukan tummempi kuin miltä se purkissa näyttää.

Jane Iredale on eläinkokeeton kosmetiikkamerkki, jonka uudet Mystikol rajaukset tulevat myyntiin tänään 16.1.2017. Hintaa tuotteilla on 39,80 € ja jälleenmyyjät löytää täältä.


Tuote on saatu testiin. 


18 kommenttia:

 1. Itsekään enää harvoin rajaan silmät ihan perinteisellä mustalla tai jos rajaan, niin pehmennän rajausta utuisammaksi. Mä olen ollut tosi tyytyväinen Iredalen tuotteisiin, mitä olen niitä tässä viimeisen kolmen vuoden ajan käyttänyt :) Nämä rajauksetkin on Iredalella tosi pysyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on alkanut tuntua nykyään jotenkin liian jyrkältä väriltä, joten koetan laajentaa valikoimaani muihinkin sävyihin. Ja tätä pystyykin helposti muuttamaan utuisemmaksi :)

   Poista
 2. Todella kaunis harmaanruskea, ei yhtä kova kuin musta, todella monikäyttöinen sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika täydellisen tumma olematta kuitenkaan liian jyrkkä sävy :)

   Poista
 3. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta! Kauniit kuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin tämän ansiosta uudestaan voidemaisista/geelimäisistä rajauksista. Kiitos :)

   Poista
 4. Jane Iredalella on todella upea ja poikkeava ulkoasu:) Väri on myös tyylikäs. Itse käytän vain kyniä rajauksiin. Muut tuotteet eivät oikein luonnistu ryppyisiin luomiin ja käsikään ei ole kovin vakaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä pakkausta kelpaa ihastella. Mulla ei ole kovin hyvä rajauskäsi, mutta tämä oli helppokäyttöinen :)

   Poista
 5. Hyvältä vaikuttaa! :) ite oon pikkuhiljaa luopunut nestemäisistä mustista väreistä, ja usein teenkin rajaukset luomiväreillä ☺️ Toki raskaampaan meikkiin tulee vieläkin käytettyä kunnon mustaa eyelineriä, mutta semmoiseen meikkiin ne sopiikin hyvin ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen rajaukset yleensä nestemäisillä tuotteilla, koska ne pysyy parhaiten mun luomilla. Mutta niiden kanssa saa olla melko vakaakäsi, joten rajaukset eivät aina onnistu täydellisesti :D

   Poista
 6. Pakkaus on upea! Pitäisi kyllä siirtyä geelimäisiin rajauksiin, ne on + 30-v luomille armollisemmat kuin nestemäiset linerit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle geelimuoto on vaan helpompi, eikä tarvitse pelätä, että viiva menee vain sinnepäin :D

   Poista
 7. Oi että, onpa kerrassaan ihanan oloinen! Tällaisen geelimäisen rajaustuotteen voisin hyvin ostaa kokeiluun, kun nestemäisten kanssa joko onnistuu vahingossa täydellisesti tai tappelee ikuisuuden ennen kuin luovuttaa epäonnistumisen edessä :D Ne pienet virheliikkeet kun voi olla hyvinkin kohtalokkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen koettanut harjoitella nestemäisen rajausten käyttöä youtube-videoista, mutta se vaatii vielä treeniä :)

   Poista
 8. Tosi kiva sävy tämäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja hauskaa muuten, että muut bloggaajat, jotka ovat tästä kirjoittaneet ovat valinneet kaikki eri sävyn :)

   Poista
 9. Mä testasin tästä sitä liilaa versiota ja oon kyllä sun kanssa samoilla linjoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se liila olikin toinen mitä harkitsin, mutta tämä osoittautui tosi hyväksi sävyksi mulle :)

   Poista