keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Magic Whipping Foam / konjac-sienen kaveri

Sain syksyn I love me-messuilta mukaani mielenkiintoisen ihonpuhdistustuotteen, joka on tarkoitettu käytettäväksi konjac-sienen kera. Konjac-sieni nousi yhdeksi viime vuoden suosikkituotteekseni ihonhoidossa, koska se todellakin auttaa saamaan ihon putipuhtaaksi huokosia myöten. Oli siis mielenkiintoista tutustua pieneen purkkiin, joka sopii yhteen konjac-sienen kanssa. Magic Whipping Foam on kiinteä puhdistustuote, jonka pintaa pyyhkäistään kostealla konjac-sienellä, jolloin tuote vaahtoaa kevyesti. Tätä voi toki myös ottaa palasen purkista, vaahdottaa ja hieroa kasvoille sienen kanssa.


Konjac-sieni ja Magic Whipping Foamin toimivat hyvin yhteen. Vaahto antaa mukavan pehmeän pinnan sienelle, jota tykkään pyöritellä kasvoilla ainakin noin minuutin ajan. Aiemmin olin tosi laiska ja sipaisin sientä vain nopeasti kasvoilla. Mutta huolellisuus on tärkeää ihon kunnon kannalta ja olen voinut vähentää kuorintavoiteiden käyttöä, koska konjac-sieni huolehtii ihon sileydestä.

Magic Whipping Foam pesee kasvot puhtaan tuntoisiksi ja meikki katoaa iholta. Pesuteho voi olla liian kova kuivalle iholle, koska huomasin pientä natisevaa puhtautta kasvoilla. Tuote varmaan sopii siis parhaiten rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Toisaalta pesun jälkeinen fiilis voi olla myös makukysymys, koska jotkut haluavat, että iho on todellakin napakan pestyn tuntoinen.

Magic Whipping Foam purkki on todella pieni, halkaisijaltaan vain 5 cm. Sisältöä on 39 g, mutta se on tiivissä ja kiinteässä muodossa, joten tuote on riittoisa. Magic Whipping Foam on käytännöllinen valinta, jos vaikka matkustaa paljon. Purkki ei vie juuri yhtään tilaa ja kiinteän muodon takia se sopii lentomatkoilla käsimatkatavaroihin.


Konjac-sieni ei vaadi erityistä puhdistustuotetta, vaan sen kanssa voi toki käyttää puhdistusöljyä, vaahtoa tai mitä tahansa omaa suosikkiaan. Mutta tässä on mukavan erilainen tuote, joka ainakin vetoaa tälläiseen kosmetiikan suurkuluttajaan, joka kiinnostuu aina uusista jutuista.

Magic Whipping Foam maksaa 15,90 euroa Fresh Me nettikaupassa.


Tuote on saatu testiin. En hyödy linkin klikkaamisesta.

4 kommenttia:

  1. Hei onpa jännä tuote! Ja tosiaan kätevän kokoinen juurikin esim. matkusteluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihan täydellinen, jos haluaa pakata kevyesti. Toki sitten pitää ottaa myös konjac-sieni mukaan, mutta eipä sekään paina mitään :)

      Poista