tiistai 14. helmikuuta 2017

Syötävän tehokasta ihonhoitoa / Provida

Olen löytänyt talvesta ja ihon kuivumisesta paljon hyvää. Voin kokeilla ihonhoitotuotteita, joita en voisi kuvitellakaan käyttäväni kesällä. Saan hoitaa ja helliä ihoani kosteuttavilla tuotteilla, ja jättää mattaisuutta tavoittelevat purnukat odottamaan kevättä. Tähän tarkoitukseen Providan luonnonkosmetiikka sopii hyvin ainakin näiden kahden tuubin perusteella. Providan ajatuksena on tasapainottaa ja tukea ihon omaa toimintaa, jotta iho saa hengittää vapaasti. Tuotteiden ainesosia kuvataan ihanasti mahdollisimman "syötäväksi", joten sisällössä panostetaan laatuun.


Jos pidettäisiin täyteläisten voiteiden olympialaiset, niin laittaisin tälle Providan Jeunesse Night Cream yövoiteelle isot voittokertoimet. Ravitseva ja ihon luontaista korjausprosessia tukeva voide on kuivaihoisen unelma. Yövoide sisältää ensiluokkaiseksi kehuttua oliivi- ja manteliöljyä, jotka edistävät ihon uudistumista ja parantavat kosteuspitoisuutta. Paksun pehmeä voide imeytyy melko hitaasti, mutta ajattelen sen olevan kuin kosteuttava suojakerros kuivuutta ja kylmyyttä vastaan.

Voiteen tuoksu on erittäin luonnollinen, ja tunnistan siitä ainakin oliivin ja aloeveran. Kaikille vihreät tuoksut eivät ole mieleen, mutta tässä ainakin huomaa sen mitä ainesosia tuote sisältää. Olen käyttänyt tuubin jo tyhjäksi, joten talvi-ihoni tykkäsi tästä kovasti!


Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle suunnatut naamiot usein kiristyvät kasvoille kuivan napakaksi kerrokseksi. Providan Tasapainottava Myrttinaamio oli päinvastainen. Jos olisin sokkona testannut yövoidetta ja tätä naamiota, niin en varmaan olisi tiennyt kumpaa tuubia olen levittänyt iholle. Naamio on yövoiteen tapaan hyvin täyteläinen ja hoitavan rasvainen, joten se toimii ihoa kosteuttavasti. Lupaukset ihon mattapintaisuudesta eivät ihan näkyneet ainakaan minun ihollani. Mutta naamio puhdistaa kasvoja eikä kuivata, joten tämä on hellävaraiseksi luokiteltava epäpuhtaan ihon tuote.

Naamiota pidetään kasvoilla 20 minuuttia, jonka aikana ensin valkoisena näkynyt voide ehtii imeytyä ihoon, mutta kasvojen pinta jää voidemaisen liukkaaksi. Ihoa ei tarvitse pestä vaikutusajan jälkeen, vaan naamion voi pyyhkiä pois kosteutetulla vanulapulla. Tämäkin lisää erityistä hoitavaa fiilistä, koska vedellä lotrailun voi jättää välistä.


Providan luonnonkosmetiikkaa myy esimerkiksi Natural Goods Company, jonka nettikaupassa Jeuneusse yövoide maksaa 42,25 € ja Myrttinaamio 24,20 €. Minulla jäi Providasta fiilis, että kyseessä on isolla hoolla hoitavia tuotteita. Pakkaukset ovat konstailemattomia ja antavat maanläheisen, luonnollisen vaikutelman.


11 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia! Myrttinaamio kuulostaa tosi hyvältä :) talvella on kyllä kiva testailla ja käyttää kaikkea, mitä kesällä ei iho tarvitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä monesti toivon, että ihoni olisi kuivempi, koska tykkään niin paljon kuivan ihon tuotteista :D

   Poista
 2. Jonna H. on lisännyt kommentin tekstiisi "Syötävän tehokasta ihonhoitoa / Provida":

  Provida on tosi mielenkiintoinen brändi, itse en ole mitään heiltä testannut. :)

  Tämä kommentti tuli vahingossa poistettua, mutta sain sen kopioitua tähän.

  Providan ihonhoitotuotteissa on vielä muutakin mieleenkiintoista, kuten ihonpuhdistustuotteita, joihin voisin tutustua lisää :)

  VastaaPoista
 3. Provida on yksi mun suosikeista, ei ole yhtään huteja osunut kohdalle. :)

  VastaaPoista
 4. Nämä kuulostavat ihastuttavilta! Ja täytyy sanoa, on aina ilo lukea sun erittäin sujuvia ja asiantuntevia tekstejä :) Tulen hyvälle tuulelle ^_^

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi kuivaihoinen, hei;) Kiva kuulla tästäkin merkistä tarkemmin. Yövoide vaikuttaa kiinnostavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaihoisille Providan hoitavat ainesosat ovat tosi hyviä, ja tämä yövoide oli loistava minullekin kylmimpinä talvikuukausina :)

   Poista
 6. Kuulostaa mukavalta brändiltä :) Vähän saman tyylinen kuin Argital, josta tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin hoksaan heti yhteneväisyyden näiden kahden merkin välillä :)

   Poista