sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ihoa kirkastava kasvogeeli / The Incredible Face Gel

Epäpuhtaan ihon kanssa elävänä panostan erityisesti hyvään kasvojen puhdistukseen. Illalla haluan pestä kasvoilta pois kaiken lian, meikin ja ihon tuottaman rasvan. En voisi kuvitellakaan meneväni nukkumaan meikit kasvoilla, vaan haluan että ihoni on raikkaan puhdas. Maybeauty The Incredible Face Gel on puhdistusgeeli, joka lupaa puhdistaa ihohuokoset, poistaa kuolleet ihosolut ja tehdä ihosta puhtaan pehmeän. Juuri siltä kuulostava tuote mitä minä kaipaan, joten katsotaan miten kasvogeeli tehosi.


Yksi kasvogeeli tulee 10 ml pakkauksessa, josta riittää ainakin kahteen käyttökertaan. Ihoa puhdistava The Incredible Face Gel sopii jokapäiväiseen käyttöön tai vaikka tarpeen mukaan, kun haluaa kirkkaan puhtaan ihon. Itse ajattelin käyttää yhden pakkauksen viikossa kasvojen tehopuhdistajana.

Tuotetta käytetään kuivalle iholle pyörivin liikkein. Kasvogeeliä kannattaa hieroa hetken ajan, jotta kuolleet ihosolut irtoavat ja kasvot puhdistuvat kunnolla. Sen jälkeen geeli pestään pois ja jatketaan ihonhoitoa normaaliin tapaan esimerkiksi kasvovedellä ja voiteilla. Tässä oli teoriapuoli, mutta mielenkiintoisinta on tietenkin nähdä kasvogeelin toimiminen käytännössä.


Ihostani löytyy mustapäitä, suuret huokoset ja punertavia aknearpia. Eli ei mikään täydellinen iho, mutta kunto on onneksi parempi kuin vuosia sitten.

Yläkuvassa on kasvoni ennen pesua The Incredible Face Gel kasvogeelillä. Tuote on nimensä mukaisesti geeliä, mutta hetken hieromisen jälkeen iholle alkaa muodostua murua merkkinä kuolleiden ihosolujen irtoamisesta. Tämän takia iho silottuu ilman kuorintarakeita.


Hieman skeptisenä mietin tuleeko ihosta oikeasti puhtaampi, mutta niin vaan huuhtelun jälkeen näin epäpuhtaiden huokosten olevan vähemmän näkyvät (alempi kuva). Kasvot näyttivät puhtaammalta eikä ihoa kiristänyt yhtään. The Incredible Face Gel on geelimuodostaan huolimatta todella hellävarainen, joten uskaltaisin sanoa sen sopivan kaikille ihotyypeille.


Jos haluat tutustua Maybeautyn The Incredible Face Gel kasvogeeliin, niin alennuskoodilla kivigel saa 30 % alennuksen tilauksesta. Klikkaamalla tätä linkkiä koodi aktivoituu automaattisesti.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

8 kommenttia:

 1. Tässä kuulostaa toimintaperiaate mielenkiintoiselta, ja tulee mieleen se V 10 plus -sarjan kuorinta, joka myös murustuu iholla ja on miellyttävän hellävarainen käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset murustuvat tuotteet mietityttävät itseäni, että onko se muru oikeasti kuolleita ihosoluja. Mutta iho sileni ja puhdistui, joten pakko uskoa :)

   Poista
 2. Jännä pakkaustapa; pumppupullo olisi varmasti hygieenisempi, vaikka pakkaukset raikkaan värisiä ovatkin :) Kuvien perusteella eron kyllä huomaa, mutta mä olen silti niin puhdistusmaitojen kannattaja, etten osaisi itse käyttää tai suositella geeliputsareita päivittäiseen puhdistamiseen, ellei iho nyt satu olemaan äärimmäisen rasvoittuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkausmuoto voisi olla jokin muu, koska tästä tulee mieleen jokin erikoishoitotuote, eikä päivittäiseen käyttöön sopiva tuote. Mä olen löytänyt viime aikoina esimerkiksi Neutrogenalta tosi hyviä puhdistusgeelejä, jotka eivät kuivata ihoa kuten ei tämäkään tee :)

   Poista
 3. Mullakin tuli mieleen V10Plussan se kuorinta. Olikos se niin, että vaikka sitä laittoi heti perään uuden kerroksen niin sitä murua tulee aina yhtä paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi mullakin oli epäilyksiä :D. Ihoni kaipaa säännöllistä kuorintaa, joten kasvoistani lähtee kaikkea mönjää helposti irti. Mutta en ole kokeillut miten käy, jos vaikka kahdesti päivässä käyttäisi tätä kasvogeeliä.

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoinen tuote oikeasti puhtaan ihon ystävälle :) Mä en myöskään osaa mennä nukkumaan, jos ei iho ole huolella puhdistettu (ja toki myös kosteutettu). Tämä voisi muuten olla tosi kätevä reissussakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pesen kasvot ja hampaat aina tunnollisesti, vaikka kuinka väsyttäisi. En pystyisi olemaan ilman :)

   Poista