sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Moroccanoil uutuuksia

Moroccanoil on varmasti kaikille tuttu hiusöljynä, joka ihastutti minuakin jo vuosia sitten. Mutta muut merkin tuotteet ovat jääneet itselleni vähän tuntemattomiksi. Nyt korjataan asia esittelemällä pari Moroccanoilin uutta hiustenmuotoilutuotetta.


Dry Texture Spray (kuiva rakennesuihke) on tooosi pehmeä! Se ei jätä hiusten pintaa koppuraiseksi, mutta sillä saa aikaan pitoa ja huoletonta muotoilua. Tätä voisi hiukan verrata suolasuihkeisiin, paitsi ilman sitä kuivan rapisevaa tunnetta. Rakennesuihke sisältää arganöljyä, joka voi olla yksi syy miksei tuotteella tule epäluonnollista kovuutta hiuksiin. Moroccanoil Dry Texture Spray antaa kuitenkin kevyesti tekstuuria tukkaan, jotta sitä voi käyttää kampausten tai letitysten pohjalle.


Thickening Lotion eli tuuheuttava kampausvoide on ominaisuuksiltaan hiukan samantyylinen kuin rakennesuihke. Hyvin toimivassa pumppupullossa tuleva kampausvoide ei myöskään lähmää hiuksia, mutta antaa voimakkaammin ilmavuutta hiuksiin. Se toimii niinä päivinä, kun haluaa enemmän muotoilua tukkaan kuin mitä rakennesuihkeella saa. Tuuheuttavaa kampausvoidetta otetaan kolikon kokoinen annos, hierotaan kämmenissä ja levitetään kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Tämän jälkeen föönätään hiukset kuiviksi. Lopputuloksena on kauniin tuuheat ja helposti hallittavat hiukset, jotka saa muotoiltua haluamaansa malliin.

Moroccanoilin tuotteet osoittautuivat toimiviksi ja ennen kaikkea mukaviksi käyttää. Hiukset saa muotoiltua rennolla rakennesprayn suihkuttelulla tai kampausvoiteella, joka tuntuu suorastaan kaunistavan hiuksia (taas arganöljyn ansiota?).


Tutun turkoosin siniset Moroccanoil hiustuotteet löytyvät kampaamoiden valikoimista ja Stockmannilta. Myös IdHair-nettikauppa myy uutuuksia 29 euron hintaan (en hyödy linkin klikkaamisesta). Moroccanoil-tuotteet ovat helmikuun ajan -20 % tarjouksessa IdHairin kaupassa.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Morocconoilin tuotteet ovat kyllä upeita, mutta hintakin on samaa kastia. Treatment hiusöljystä tykkäsin todella paljon, mutta en raaski nykyään ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt hyvä tuuri öljyn suhteen, koska sitä on tullut tosi usein erilaisten kauneusboksien mukana. Aina on pikkuöljy kaapissa odottamassa :)

   Poista
 2. Nämä ovat kyllä ihania ja se öljy aivan legendaarinen tuote <3 kauniit putelit ja ihanat tuoksut!

  VastaaPoista
 3. Nämä kuulostavat mielenkiintoisilta, en ole merkin muotoilutuotteisiin tutustunutkaan! Tuollainen rakennesuihke tulisi tarpeeseen, multa loppuukin ihan kohta viimeisin suolasuihke joten jotain vastaavaa tulen tarvitsemaan ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mielenkiintoinen rakennesuihke, koska se oli hiuksissa kuiva ja pehmeä. Tosi hyvä tuote :)

   Poista
 4. Noihan kuulostaa todella hyviltä kumpikin :) Mä rakastan Moroccanoilin hiusnaamiota, mutta esimerkiksi lämpösuojaa oli ihan mahdoton käyttää, sillä se teki hiuksista välittömästi lähmäisen tuntuiset. Myöskään toi paljon hehkutettu hiusöljy ei herättänyt mussa mitään sen suurempaa innostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun hiukset lähmääntyy tosi helposti, joten olen iloisesti yllättynyt jos hiustuotteet eivät tee niin. Hiusöljy on jo klassikon maineessa, mutta toki ei sekään voi olla kaikille se ykköstuote :)

   Poista