torstai 16. helmikuuta 2017

Värikkäät huulet ne olla pitää

Viimeisen vuoden aikana olen todella ihastunut huulipuniin. Aiemmin käytin paljon huulikiiltoja ja jos puna eksyi huulille, niin se oli jokin nude tai luonnollinen ruusun väri. Mutta nyt voin vetäistä vaikka tummaa violettia huuliin, ja tuntea oloni itsevarmaksi. 


Muistan käyttäneeni Rimmelin punia viimeksi silloin, kun niitä myytiin Seppälässä (eli sata vuotta sitten...). Niistä ajoista punien laatu tuntuu parantuneen, mutta ainakin näissä vaaleanpunaisissa Lasting Finish by Kate huulipunissa on jäljellä tutun makea tuoksu.

Kuvassa on vasemmalta alkaen Idol Red, Retro Red ja The Matte Factor. Kaikki ovat upeita ja todella pigmenttisiä sävyjä. Kaksi ekaa punaa on siis Kate-sarjaa ja punaisessa hylsyssä oleva huulipuna on The Only 1 Matte-kokoelmaa.


Idol Red on oranssin punainen ja oikea wau-väri! Se ei ole lainkaan klisee, että huulipuna valaisee koko kasvot. Tämä väri ei jää huomaamatta, ja on livenä vielä seisauttavampi.


Retro Red ja The Matte Factor onnistuivat näyttämään huulilla niin samalta, että laitan vain tämän kuvan missä on käytössä sävy The Matte Factor. Kate-sarjan punat ovat huulilla enemmän voidemaisia, mutta The Matte Factor on nimensä mukaisesti matta, muttei huulia kiristävä. Ja väriä tässä riittää. Kädelle vedetty viivakin lähti vasta misellivedellä irti, joten kestävyys on hyvä. Lisäksi tämän mattaisen huulipunan tuoksu on ihanan marjainen. Mustaherukkaa ehkäpä?


Nyt pitäisi vaan käydä ostamassa sopivia huultenrajauskyniä, koska nämä värit ja pigmentit kaipaavat ehdottomasti pientä kuria pysyäkseen paikallaan :D.


16 kommenttia:

 1. Iron Red näyttää houkuttelevalta:) Olen itsekin viime aikoina kääntynyt yhä enemmän kirkkaampien huulipunasävyjen puoleen. Oma suosikkini Rimmelin huulipunista on pitkään ollut the Only 1 Lipstick, sävy Naughty Nude. Se on kaunis neutraali sävy, mutta ei yhtään pliisu, eikä liian päällekäyvä, vaan just sopiva, ainakin mun makuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siirtynyt näyttävämpiin puniin ihan senkin takia, että joskus on vain niin kiire. Silmämeikki jää hyvin kevyeksi, joten huulipunalla saa ilmettä kasvoille. Pitää vilkaista lisää näitä The only 1 punia, koska näissä tuntuu olevan kaikki kohdillaan :)

   Poista
 2. Rimmelin punista tulee heti mieleen runsas pigmentti. Olen aina käyttänyt huulipunia, ne antavat väriä ja iloa kasvoille, kuten tuo Idol Red :). Upeat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan yllätyin, että vau mikä mikä pigmentti. Todella hyviä huulipunia! Kiitos :)

   Poista
 3. Idol Red näyttää herkulliselta! Olen saanut jostain kuukausibokseista Rimmelin huulipunia mutta en ole vielä muistanut kokeilla. Nyt kyllä pitäisi kunnostautua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä kokeilla. Mulla oli pitkä tauko Rimmelin huulipunien käyttämisessä, mutta nyt tiedän mitä ostaa, jos on hakusessa huulipuna marketin valikoimista :)

   Poista
 4. Idol red on tosi nätti. :) Rimmelin punat on hyvän laatuisia, mutta itse en kestä niiden tuoksua, se on tosi voimakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sävy tuntuu olevan monen makuun :). Voimakas tuoksu on varmasti sellainen mielipiteitä jakava juttu, mutta minä en huomaa tuoksua enää huulilla.

   Poista
 5. Mulla oli vuosia sitten yksi Rimmelin puna, mutta onnistuin ostamaan sävyn mikä ei imarrellut :D Sun valikoimissa punissa on upeat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan että omistin joskus Rimmelin yhdeksi suosituimmaksi huulipunaksi kehutun mauvesävyn, joka sai minut näyttämään sairaalta, joten värillä on väliä :)

   Poista
 6. Jos olisi tarvetta jälleen yhdelle punaiselle huulipunalle, niin nämä olisi kyllä hyviä vaihtoehtoja :D

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanat sävyt! ♥ Mä olen myös nyt ihan lyhyen ajan sisällä alkanut rohkaistumaan huulipunien kanssa, nyt niitä himoitseekin jo ihan eri tavalla. Nämäkin punat alkoivat kovasti kutkuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekkö se tämä pikkuhiljaa lähestyvä kevät ja lisääntyvä auringonvalo, joka saa haluamaan väriä kasvoille :)

   Poista