torstai 21. tammikuuta 2021

Paras hiusnaamio marketista - Garnier Fructis Banana ja L´Oreal Dream Length

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Marketista löytyy hyviä hiustuotteita, joten aina ei tarvitse tuhlata montaa pennosta. Itse käytän 80 prosenttisesti markettituotteita hiuksilleni. Ihonhoidossa luku on taas toisinpäin. Suosin iholleni ei-marketeissa myytävää luonnonkosmetiikkaa. Koen löytäväni marketista hyviä hiustuotteita, jotka riittävät tarpeisiini. Esittelen kaksi hiusnaamiota: L`Oreal Elvital Dream Length ja Garnier Fructis Banana Hair Food.


Lue myös: Garnier hiusnaamiot

loreal elvital dream length paras hiusnaamio marketti

L`Oreal Elvital Dream Length on suunnattu pitkille ja kärsineille hiuksille. Mitä enemmän hiuksissa on pituutta, niin sitä enemmän hius on myös nähnyt kaikenlaista. Kuivat latvat voi hapsottaa tai hiuksissa on jälkiä ponnarin käytöstä. Tässä tilanteessa silikonipitoiset hoitotuotteet ovat minusta hyvä valinta. Itse välttelin ennen silikoneja hiustuotteissa. Nykyään taas tuntuu, että oikein suosin silikonihoitoaineita.

Ehkä hiustyyppini on muuttunut. Ennen silikonit tuntuivat tahmaavan hiukseni, mutta nyt tarvitsen silikoneja hiusten siloittamiseen. L`Oreal Elvital Dream Length hiusnaamio on juuri tälläinen tuote, joka antaa sileyttä ja pehmeyttä pitkiin hiuksiin. 

Jos tuntee silikonien tai muiden tuotejäämien tahmeutta hiuksissaan, niin kannattaa putsata hiuspohja. Siihen suosikkini on The Body Shopin hiustenkuorinta.garnier fructs banana hair food paras hiusnaamio marketti

Joskus silikonit voivat tuntua raskailta hiuksissa, joten välillä voi olla hyvä käyttää muita hiusnaamioita. Garnier Fructis Banana Hair Food on varmasti kaikille tuttu. Näitä pirtsakoita purkkeja ei vaan voi ohittaa. Sisältö on 98 % luonnollista alkuperää ja tuote on silikoniton.

Moni on kehunut Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamion erittäin hyväksi. Minäkin annan plussaa kivoista pakkauksista ja herkullisista tuoksuista. Banaanin tuoksu on aivan ihana! Kuten jo ylempänä kerroin, niin hiukseni tykkäävät silikonista. Siksi Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio ei pääse ykköstuotteekseni, vaan juuri vaikka L´Orealin kaveriksi käytettävänä vuorotellen. 

Banaaninaamio on hyvä perusmaski mahtavalla tuoksulla säestettynä. Tällä saa toki riittävästi tehoa. Tuloksena ei ole mikään takkutukka, mutta lopputulos ei ole yhtä sileän hoidettu kuin mitä kaipaisin. Lisäpisteet annan naamion isosta koosta, joka on hulppeat 390 ml.L´Oreal Dream Length* hiusnaamion ja muita merkin tuotteita voi ostaa Lyko verkkokaupasta*. Sarjaan kuuluu myös shampoo, hoitoaine ja seerumi. Tuotteita myydään myös kätevissä seteissä.

Garnier Fructis Banana Hair Food* on myös Lyko verkkokaupassa*. Sarjaan kuuluu myös herkulliset Papaya, Aloe Vera ja Macadamia shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot. Näitäkin myydään seteissä.


Lue myös: Parhaat kosmetiikan verkkokaupat

*mainoslinkki.

13 kommenttia:

  1. Banaaninaamio on jäänyt testaamatta, juuri siksi, kun kaipaan hiusten hoitotuotteilta silikoneja. Ne antaa hiuksille niin ylivoimaista kiiltoa ja sileyttä, etten voisi kuvitellakaan luopuvani niiden käytöstä :) Lorkun naamiota taas voisin testata, se kuulostaa kivalta!

    VastaaPoista