keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Fazerin uutuus karkkeja 2021

Sain joululahjaksi paketillisen Fazerin vuoden 2021 uutuuksia. Fazer myy nettikaupassaan aina välillä uutuusbokseja, joita ei vielä kaupoista löydy. Nyt nämä uutuudet ovat jo kaupoissa, mutta joulun pyhät vietin uutuuksiin tutustuen.Aloitetaan Suffeli Riisipuffi suklaalevystä, joka on varmaan monelle houkuttavin tuote. Odotin suklaan maistuvan Suffeli-patukoille, joten ajattelin että mukana olisi vohvelia. Suurista odotuksista täytyy sanoa, että tämä on vain tavallinen Fazerin Sininen suklaalevy maustettuna riisipuffeilla. Eli riisisuklaata! Ei siis mitenkään taivaita räjäyttävä uutuus, koska luulen että moni odottaa enemmän Suffeliin liittyvää makua. Levy silti hupeni parempiin suihin aika vikkelään. Arvostelu 3/5.


Mässä Yx on retroretki vuosien taakse. Karkkipussi lanseerattiin vuonna 2001 markkinoille, mutta poistui jossain vaiheessa valikoimista. Nyt monien toive on kuultu ja Mässä Yx on takaisin. Itsekin muistan tämän pussin ja ostaneeni sitä joskus kouluikäisenä. 

Miltä karkit maistui nyt? Täytyy sanoa, että maistui tosi hyvin. Koostumus on vähän viinikumimainen muttei liian venyvä tai kova. Hassulla tavalla karkit eivät ole mitenkään huikaisevan maukkaita, mutta silti pussi hupeni äkkiä. Lähes nimensä mukaisesti Mässä Yx on toimiva mättöpussi, kun haluaa vain makeaa ja syödä sitä reilulla kädellä. Hyvä pussi hedelmäkarkkien ystäville, ja onhan mukana yksi salmiakkikin. Arvostelu 4/5.


Fazerin paketissa tuli reilu kilo karkkia, enkä kaikista uutuuksista ottanut kuvaa. Suurin osa on syöty :D. Tässä kuitenkin vielä pari pussia. Pantteri Jungle sisältää menthol-karkkeja kolmessa eri maussa. Mustanväriset tassut maistuvat aika tavalliselle Pantterille, mutta niistä vihreistä tassuista tykkäsin enemmän. Vihreissä tassuissa on vähän enemmän makua sekä pehmeyttä, mutta uskon näiden maistuvan perus-Panttereista tykkääville. Makujen kanssa ei ole leikitty liikaa, vaikka omaan makuun olisi voinut. Arvostelu 3/5.

Dumle Snacks Choco Chew on vaahtokumimainen karkki suklaakuorrutteella. Dumle tulee hiukan esiin, mutta olisi toivonut enemmän rohkeutta makumaailmassa. Kokonaisuudessaan 2.5/5. Ei mitään ihmeellistä, että ostaisin toiste.


Lue myös: 

Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat 2021

Parhaat kosmetiikan verkkokaupat 2021

3 kommenttia:

 1. Mä rakastan Suffelipuffeja ja odotin tolta suklaalta niin paljon. Se oli aika pettymys, melko mauton. Olisi ollut ehkä kivempi, kun sitä puffia olisi löytynyt kauttaaltaan eikä vaan levyn pohjaosasta. En oo maistunut, mut arvasin ettei noi Dumlet voi vetää vertoja mun ikisuosikeille Pollyille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että moni voi vähän pettyä suklaalevyyn vaikka kyllä aina Fazerin sininen maistuu :). Jep, Pollyt on parempia näihin verrattuna.

   Poista
 2. Vähän tylsiä uutuuksia, suffelilevykin oli pettymys. Mutta Mässä Yxiä pitää maistella jossain kohtaa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista