tiistai 5. tammikuuta 2021

Luonnonkosmetiikka verkkokauppa - parhaat suomalaiset 2022

 Teksti sisältää mainoslinkkejä.*


Luonnonkosmetiikka verkkokauppa TOP 7

Onko sinulla haussa hyvä luonnonkosmetiikan verkkokauppa? Täältä löydät vinkit mistä saat ostettua luonnonkosmetiikkaa verkkokaupoista edulliseen hintaan. Listassa on parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat, jotka ovat kotimaisia ja luotettavia.
 
Nettikaupoista on listattu myös outlet ja ale-osiot.
House of Organic

House of Organic* on laajoilta valikoimiltaan kenties paras luonnonkosmetiikan nettikauppa. Suosituimmat merkit ovat trendikäs Bybi, tehokas Evolve, hellävarainen Laponie of Scandinavia ja Alga Maris aurinkotuotteet. Verkkokaupasta voi ostaa kosmetiikan lisäksi ravintotuotteita, terveystuotteita kuten vitamiineja sekä ekologisen ajattelutavan mukaisia vaatteita ja pesuaineita.

Ale: Outlet-myynti* tarjoaa hyviä luonnonkosmetiikan löytöjä.

Parhaat merkit: Lily Lolo*, Hurraw*, Organic Shop*, Bybi*, Avril*, Whamisa*

Suosituimmat tuotteet: Ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*, vartalonhoito*


Mitä suosittelen: Laponie of Scandinavia* puhdistusmaito, joka on mielestäni yksi hoitavin kasvojenpuhdistustuote. Erinomaisia ovat myös ihoa kosteuttava Evolve hyaluronihapposeerumi* ja Whamisan tehokosteuttava Deep Rich kasvovesi*.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin.Matsmart

Matsmart* myy hävikkiruoan lisäksi kosmetiikkaa* alehintaan. Valikoimat vaihtuvat tiuhaan, mutta Matsmartin nettikaupasta voit tehdä myös luonnonkosmetiikan löytöjä.

Mitä suosittelen: Tuotteet ja valikoima vaihtuvat tarjonnan mukaan, joten tarkista kosmetiikkavalikoima säännöllisesti ja nappaa parhaat päältä.

Toimitus: Alkaen 3,90 €. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille.Hyvinvoinnin

Hyvinvoinnin* verkkokaupasta löytää kosmetiikan lisäksi paljon terveyteen liittyviä tuotteita, kuten vitamiineja, luontaistuotteita ja ravintolisiä. Myös terveelliset ruokatuotteet löytyvät Hyvinvoinnin verkkokaupasta, kuten marjat, pähkinät ja urheiluravinteet.

Ale & Outlet: Hyvinvoinnin kauneuden outlet ja ale*

Parhaat merkit: Pure=Beauty*, Frantsila*, MuruMuru*, Puhdas+*, Whamisa*, Nurme*, Supermood*

Suosituimmat tuotteet: Ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*, vartalonhoito*


Mitä suosittelen: Biotiini* hiusten ja kynsien kasvua tukemaan. Biotiini Strong Hair & Nails* on kotimainen valinta. Sinkkiasetaatti* on hyvä torjumaan sairastumista ja lyhentämään flunssan kestoa. Oma suosikkini on Vitabalans Sinkkiasetaatti*, joka on maultaan miellyttävä. Lisäksi suosittelen maitohappobakteereja* vatsan sujuvaan toimintaan.

Toimitus: 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksiin.
TwistBe

TwistBe* verkkokaupan ajatuksena on tarjota luonnonkosmetiikkaa, jota asiakas oikeasti tarvitsee ja josta hänen ihonsa hyötyy. Kosmetiikan lisäksi myynnissä on esimerkiksi ihonhoitovalmennuksia ja on TwistBellä oma hoitolakin.

TwistBe Outlet: Outlet-luonnonkosmetiikka*

Parhaat merkit: Olivia Klein*, Fiini Naturally*, Evolve*, Antipodes*, Balm Balm*, Flow Cosmetics*

Suosituimmat tuotteet: kaikista myydyimmät tuotteet*


Mitä suosittelen: Kotimainen Fiini Naturally* on mielenkiintoinen merkki, jolta löytyy tehokkaita öljyjä kasvoille ja puhdistusbalmeja. Flow Cosmetics Balm To Milk* puhdistusvoide on todella hellävarainen tapa puhdistaa iho. Bybi Mega Mist* lienee kenties kosteuttavin kasvovesi, mutta hyvänä kakkosena on kotimainen ja edullisempi Pure=Beauty koivunmahlakasvovesi*. 

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin.
Jolie

Jolie* myy useita laadukkaita luonnonkosmetiikan merkkejä, kuten Whamisa, Patyka, Absolution ja Esse. Valikoimissa on myös edullisempaa luonnonkosmetiikkaa kuten Lavera, Madara ja Mossa. Joliella on Helsingissä myymälöitä ja oma kauneushoitola.

Ale: Jolie Season Ale.* Luonnonkosmetiikkaa jopa -65 %. Alelinkki toimii alesesonkien aikaan.

Suosituimmat tuotteet: Ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*, vartalonhoito*, kaikkien kategorioiden suosituimmat tuotteet*

Parhaat merkit: Whamisa*, Patyka*, Four Reasons*  Alima Pure*, Absolution*, Bybi Beauty*, Novexpert*, Madara*


Mitä suosittelen: Urang* on uusi, tehokosteuttava korealainen luonnonkosmetiikkamerkki. Lisäksi Novexpert* on merkki, jonka tuotteista tekee löytöjä hyvään hintaan. Kokeile entsyymeillä kuorivaa ja kirkastavaa puhdistusvaahtoa* tai hoitavaa magnesiumsuihketta* kasvoille.

Toimitus: 4,90 €. Yli 70 € tilaukset postikuluitta.
Natural Goods Company

Natural Goods Companyn* nettikaupasta löytää kaiken tarpeellisen luonnonkosmetiikan. Kotimaista puolta edustaa Taika, Luonkos ja Four Reasons Nature. Suosituimmat merkit ovat Madara, Mossa, Sante ja Esse.

Suosituimmat tuotteet: Ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*, vartalonhoito*

Suosituimmat merkit: Benecos*, Khadi*, Ibero*, Taika*, Lavera*, Novexpert*, Cattier Paris*, Madara*, Yin Your Skin by Katja Kokko*


Mitä suosittelen: Ekologiseen sheivaamiseen Geisha Shaver*. Madaran Hyaluronic CC-voiteet* sisältävät aurinkosuojan ja tasoittavat ihon sävyä. Yin Your Skin by Katja Kokko* ihana jaderulla, joka rentouttaa ja virkistää ihoa nuoremmaksi. Khadi hiusvesi* hiuspohjan ja hiuksien hoitoon.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.Biodelly

Biodelly* on yli 10 vuotta myynyt luonnonkosmetiikkaa Suomen Turusta. Tarjolla on kaikkea ihonhoidosta kestovanulappuihin. Suosituimpia tuotteita ovat Lily Lolon mineraalimeikit, joilla saa luonnollisen kauniin ihon. Tarjolla on runsaasti myös kotimaista luonnonkosmetiikkaa*, kuten Murumuru, Hetkinen, Luoto, Luonkos ja Korento.

Suosituimmat merkit: Lily Lolo*, Joik Organic*, Neals Yard Remedies*, Evolve*, Bybi*, Avril*

Suosituimmat tuotteet: Ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*, vartalonhoito*


Mitä suosittelen: Organic Shop* edulliset hius-, kasvo- ja vartalotuotteet. Tehokkaat BRUNS Products* hiustuotteet, kuten vuoden paras luonnonkosmetiikan hiusnaamio* ja  hopeashampoot*. Lily Lolo* mineraalimeikit, etenkin mineraalimeikkipuuteri* (myös näytekoossa). Boho Highlighter* saa ihon sädehtimään luonnollisesti.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin.


Toivottavasti löysit itsellesi mieluisat luonnonkosmetiikan verkkokaupat! Tutustu myös alla olevista linkeistä muihin kosmetiikan nettikauppoihin ja kosmetiikan ale-tuotteisiin.Lue myös mistä saa edullista kosmetiikkaa netistä:

PARHAAT KOSMETIIKAN VERKKOKAUPAT

KOSMETIIKKAA OUTLET JA ALE - KOSMETIIKKA EDULLISESTI


Miksi ostaa näistä verkkokaupoista luonnonkosmetiikkaa?


Nämä verkkokaupat ovat kotimaisia, pitkään toimineita ja asiakaskuntansa huomioivia. Luotettavuus, nopeat toimitukset ja asiakaspalvelu on minulle kriteerit nettishoppaillessa.
 
Osta luonnonkosmetiikkaa suomalaisesta verkkokaupasta. Kaikki listatut luonnonkosmetiikan verkkokaupat ovat kotimaisia. Suomalaisia luonnonkosmetiikan verkkokauppoja suosimalla tukee kotimaista työllisyyttä sekä taloutta. Suosin aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisuutta ihan arkipäiväisessä elämässäkin. 

Mitä useampi euro saadaan takaisin kotimaiseen talouteen, niin sitä paremmin Suomessa työllistytään. Valitse kotimainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa, ja lisäksi osta mahdollisuuksien mukaan suomalaista luonnonkosmetiikkaa. 

Poikkeus on ruotsalainen Matsmart, joka ei ole varsinaisesti luonnonkosmetiikan nettikauppa. Matsmart myy hävikkiruokaa ja muita hävikkituotteita, kuten kosmetiikkaa vaihtelevin valikoimin. Idea ja ekologinen ajatus ovat kuitenkin niin hyviä, joten nostin verkkokaupan tälle listalle.

Itselleni ruoanhävikki on tärkeä asia. Ostan ruokaa, kuten myös muita kulutustarvikkeita sen verran kuin tarvitsen. En halua nakata mitään roskiin, joten mieluummin käyn vaikka useammin kaupassa kuin ostan kerralla liikaa tuotteita happanemaan.
 
Miksi valita luonnonkosmetiikkaa? Ei voi sanoa, että luonnonkosmetiikka olisi absoluuttisesti parempaa kuin ns. synteettinen kosmetiikka. Kaikki kosmetiikka on turvallista käyttää, jota myydään Suomessa. 

On turha haastaa riitaa ns. synteettisen kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan välille. Ekologisuus ja ympäristöasiat on usein huomioitu paremmin luonnonkosmetiikan kohdalla. Ei voi kuitenkaan sanoa, että ns. synteettinen kosmetiikka tai luonnonkosmetiikka olisi absoluuttisesti parempaa tai huonompaa. Molemmissa on puolesta, ja ei ole mitään ongelmaa käyttää tuotteita molemmista leireistä. Tärkeintä on löytää ne itselle parhaat tuotteet, jotka tekevät sinun ihollesi parhaat tulokset.

Luonnonkosmetiikkaa ostaessa kannattaa yleensä varmistua, että tuote on oikeasti luonnonkosmetiikkaa. Edellä esitetyt luonnonkosmetiikan verkkokaupat myyvät niin sanotusti täysin puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Mutta on olemassa tuotteita ja niiden myyjiä, joiden nimissä käytetään sanoja "natural", vaikkei kyseessä olisi luonnonkosmetiikkaa. 

Tässä voi olla kyse ihan puhtaasta tietämättömyydestä. Suomessa luonnonkosmetiikan termi on tunnettu, joten sen kohdalla puhutaan vain aidosta luonnonkosmetiikasta eikä vaikka vain 50 prosenttisesta luonnollisuudesta.

Luonnonkosmetiikan suurin etu on laadukkaat ainesosat. Usein luonnonkosmetiikan sisältö on lyhyttä ja selkeää. Tunnistat varmasti sisällyksestä sanat "argan oil" paremmin kuin vaikkapa "phenoxyethanol"-ainesosan merkityksen. 

Luonnonkosmetiikka on mielestäni käyttäjäystävällisempää. Sinun ei välttämättä tarvitse tietää raaka-aineiden nimiä tai googlata niitä, jotta tiedät mitä käyttämäsi luonnonkosmetiikka sisältää.

Oman kokemukseni mukaan luonnonkosmetiikassa käytetään vähän, mutta tehokkaita raaka-aineita, jotka toimivat kunnolla. Saan luonnonkosmetiikan tuotteista enemmän tehoa irti. 

Arvostan eniten luonnonkosmetiikan tuotteita, joissa on lyhyt inci-lista. Silloin tiedän, että tuotteen valmistaja on valinnut parhaat ainesosat kosmetiikkatuotteeseen. Nämä ainesosat ovat sen verran hyviä, ettei enempää tarvittu ja niihin muutamiin raaka-aineisiin voi luottaa.

Valitse suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Suomalaisten luonnonkosmetiikka verkkokauppojen etu on suuri valikoima kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Näin teet todellisen ekoteon sekä tuet suomalaisia pienyrittäjiä ja nettikauppoja. 

Usein kotimainen luonnonkosmetiikka on pienien yritysten tekemää käsityötä. Hinta voi olla hiukkasen kalliimpi, mutta raha jää Suomeen ja hyödyttää välillisesti kaikkia. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa ei tarvitse kuljettaa rahtilaivoille merten halki ja raaka-aineetkin voidaan saada kotimaasta.

Luonnonkosmetiikka verkkokauppa on helppo tapa löytää vanhat tutut merkit tai löytää uusia tuotevalmistajia. 


*mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti