maanantai 4. tammikuuta 2021

Meikin kestävyyttä parantava irtopuuteri


Uuden irtopuuterin hankinnassa mietin montaakin vaihtoehtoa, kunnes hoksasin vertailla purkkien kokoja. Pienimmissä puuterirasioissa oli vain noin 5 grammaa, kun taas Vichyn Dermablend sisältää huikeat 28 g. Puuteripurkin fyysisen koon ei kannata hämätä. Minulla on esimerkiksi toinen irtopuuteri, joka on samankokoinen ulkoisesti kuin tämä Vichy, vaikka sisältöä on vain kymmenen grammaa.


Vichyn Dermablend-sarja on enemmän tunnettu meikkivoiteistaan, joiden sanotaan peittävän kaiken. Esimerkiksi vartalolle on oma meikkivoide, jolla voi piilottaa tatuoinnit ja arvet. Olen käyttänyt Dermablend meikkivoidetta muutaman näytepussin verran, ja peittävyyttä oli hurjasti. Omaan arkimeikkiin se oli mielestäni liiankin tuhtia tavaraa. Dermablendiä kannattaa testata, jos tuntuu ettei minkään muun meikkivoiteen pigmentit riitä.


                              Lue myös: Parhaat kosmetiikan verkkokaupatMutta palataan Vichyn irtopuuterin pariin. Käyttöohjeissa neuvotaan laittamaan puuteria reilukerros pakkauksen mukana tulevalla vipalla. Irtopuuterin annetaan olla kasvoilla 2 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräiset puuterit huiskaistaan siveltimellä pois. Tällä tekniikalla puuteria kuluu tavallista enemmän, joka selittää purkin ison koon, mutta meikki pysyy kasvoilla pidempään.

Dermablend puuteri on valkoista ja sulautuu ihoon täydellisesti. Saman sarjan meikkivoiteen kanssa käytettynä luvataan 16 tunnin kestävyyttä, vaikka hikoilisi ja hinkkaisi ihoa. Uskon, että tämä duo kestäisi vaikka mitä kulutusta, mutta ihan tavallisenkin meikkivoiteen kanssa irtopuuteri parantaa pysyvyyttä. 


Jos etsit astetta tehokkaampaa irtopuuteria, ja ongelmana on ihon rasvoittuminen tai meikin liukeneminen kasvoilta, niin Vichy voi olla kokeilemisen arvoinen. Vichyn tuotteita saa ainakin apteekeista noin 29 euron hintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti