tiistai 5. tammikuuta 2021

Paras luonnonkosmetiikan kasvovesi - Pure=Beauty Birch Sap Mist koivunmahlakasvovesi

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Suihkutettavat kasvovedet, siinäpä yksi suosikkikategoriani kosmetiikassa. Tähän kun vielä lisää suomalaisuuden, luonnonkosmetiikan ja hoitavuuden, niin mitäpä muuta voi vaatia.

Pure=Beautyn Birch Sap Mist with Hyalyronic Acid on tätä kaikkea. Siksi tämä ihanuus saa arvosanan paras luonnonkosmetiikan kasvovesi! Kasvovesi sisältää ihanan kesäistä luomukoivunmahlaa, sekä pakuriuutetta ja hyalyronihappoa. Runsaasti siis kosteuttavia ainesosia, joista etenkin koivunmahlan tuoksun tunnistaa selvästi. 


Ylellisyyttä lisää kaunis ruskea lasipullo, joka on varustettu erittäin toimivalla suihkeella. Yhdellä painalluksella tulee jo mukavasti kosteutta iholle. Suihkaus tulee ulos ihanana sumuna, eikä sellaisena pärskeenä. Tasaisesti suihkuava kasvovesi imeytyy helpommin ihoon, koska yksi kerros on sopivan kevyt ja ohut. Toki kasvovettä voi lisätä helposti, mutta kevyt kerros imeytyy paremmin ja näin ehtii vaikuttaa tehokkaammin ihoon.
 
Tuotetta suositellaan etenkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta minä suosittelen tätä kaikille, jotka kaipaavat lisäkosteutta. Koivunmahlaa voi suihkia iholle heti pesun jälkeen ja ennen hoitotuotteita, mutta myös vaikka meikin päälle, jos kaipaa lisäkosteutta. Tuotteesta voi jäädä hieman tahmaa ihoon, jos laittaa tätä pelkästään kasvoille vaikkapa päivällä. Mutta minusta se vain kertoo, että kasvovesi on hoitavia ainesosia täynnä.


                                  Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat


Pure=Beauty Birch Sap Mist kasvovesi on minusta toimiva tuote ihonhoitoon, kun haluat huolehtia ihosi kosteustasapainosta. Koivunmahlainen kasvovesi kannattaa yhdistää hellävaraiseen ihonpuhdistukseen, koska se on ihonhoidon askel, jossa moni menee vikaan. Ihon ei pitäisi tuntua kiristävältä tai kuivalta pesun jälkeen. Vaikka kasvot olisivat rasvoittuvat, niin hellävarainen puhdistus on kaikea a ja o. Tähän tarkoituksen Luonkosin* öljypuhdistuskakut ovat loistavia. Tässä linkki juttuuni Luonkosista.

Pure=Beauty Birch Sap Mist koivunmahlakasvovesi löytyy vaikkapa Hyvinvoinnin* verkkokaupasta hintaan 22,95 € € tai TwistBe* verkkokaupasta hintaan 23,90 €.

Tuote on saatu testiin. *mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti