tiistai 19. tammikuuta 2021

Paras luonnonkosmetiikan kasvovoide - Olivia Klein Balance Cream rauhoittava kasvovoide

Teksti sisältää mainoslinkin.


Etsiessäni uutta kasvovoidetta mietin onko se liian tuhtia iholleni. Välillä on vaan rohkeasti kokeiltava uutta ja nyt testiin päätyi Olivia Klein Balance Cream rauhoittava kasvovoide.

Minulla on sekaiho, joka rasvoittuu mutta myös kuivuu herkästi. Viime vuosina olen kuitenkin oppinut kuinka kosteutan ihoani kunnolla. Liian vähäinen kosteutus tuntuu kiritystyksenä ja rasvoittumisena kasvoilla, joten sopiva tasapaino pitää löytyä. Olivia Klein Balance Cream on kasvovoide, joka on sopinut iholleni juuri nyt.


Lue myös: Tehokas seerumi Flow Cosmetics

Olivia Klein Balance Cream

Balance Cream tuntuu hyvin yksinkertaiselta voiteelta. Ehkä jopa vaatimattomalta, kun sitä pumppaa ulos pullosta. Se on pikkuisen paksua, mutta kuitenkin levittyy iholle helposti. Balance Cream myös imeytyy ihoon mukavan nopeasti. Siitä kuitenkin puuttuu sellainen laadukas formulointi, jos näin voi sanoa. Sen koostumus ei vie taivaaseen ja takaisin, vaan se on tavallinen. 

Tällä ei ole kuitenkaan väliä, koska Balance Cream tekee hyvää iholleni. En tarvitse voidetta kuin reilun pumppauksen, ja se tekee ihoni kosteutetun pehmeäksi. Talvi voi aiheuttaa kasvoille kaikenlaista ärsytystä, mutta koen että kasvovoide myös rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Balance Cream ei jätä iholle rasvaisuutta, joten se sopii minulla päivä- ja yövoiteeksi.

Olivia Klein Balance Cream sopii siis täydellisesti tämän hetken talvi-ihonhoitooni. Tähän rituaaliin kuuluu hellävarainen puhdistustuote tai ihon huuhtelu vedellä, jos ei ole meikkiä. Tämän jälkeen kasvovesi, jonka päälle tulee noin kolme kerrosta hoitonestettä. Sitten seerumi, jos tarvitsee ja lopuksi kosteusvoide. Illalla laitan vielä kasvoöljyn kaiken kruunuksi.Olivia Klein Balance Cream

Olivia Klein tuotteissa minua viehättää pakkausten minimalistinen ote. Antaa tuotteiden puhua puolestaan, joten ulkoasulle riittää tyylikäs vähäeleisyys.

Olivia Klein on suomalainen merkki, jonka tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Merkin mukaan heidän konseptinsa on puhdas kosmetiikka, joka koostuu ensisijaisesti luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käytöstä.


Olivia Klein Balance Cream rauhoittava kasvovoide maksaa 24,90 € TwistBe* verkkokaupassa.


*mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti