torstai 7. tammikuuta 2021

Parhaat kosmetiikan verkkokaupat 2023

Sisältää mainoslinkkejä.*

Parhaat kosmetiikan verkkokaupat - kosmetiikan nettikaupat 2023

 
Mitkä ovat parhaat kosmetiikan verkkokaupat? Lue ja tutustu mitkä ovat parhaat suomalaiset kosmetiikan verkkokaupat. Listatut kosmetiikan verkkokaupat ovat itselleni tuttuja ja luotettavia, joten voin suositella niitä hyvillä mielin.

Kicks

Kicks* tunnetaan etenkin meikeistään, ja valikoimissa onkin esimerkiksi MAC, Morphe, Anastasia, IT Cosmetics, Benefit ja Smashbox. Ei pidä unohtaa ihonhoitoakaan kuten The Ordinary ja Huxley. Kicksillä on myös oma merkkinä BeautyAct, jolta löytyy ihonhoitoa ja meikkejä.

Mitä suosittelen: The Ordinaryn* suositut ihonhoitotuotteet. Myös Huxley* on merkki, johon kannattaa tutustua. Huxleyn Extract It* kosteuttava kasvovesi on monien suosikki. BeautyAct* meikit, kuten poskipunapaletti* on laadukas ja monikäyttöinen.

Parhaat merkit: The Ordinary*, MAC*, Anastasia*, Morphe*, IT Cosmetics*, Benefit*, Smashbox*, Huxley*, BeautyAct*.

Myydyimmät tuotteet: ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*

Toimitus: 5 €. Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin.

kosmetiikkaa netistä



Nobe Beauty

Nobe Beauty* ei välttämättä ole tutuin kosmetiikan nettikauppa, mutta jonka valikoimat ovat mielenkiintoiset. Myynnissä on korealaista kosmetiikkaa, kuten tehokkaista ihonhoitotuotteista tunnettu COSRX ja herkullisia kangasnaamioita valmistava KOCOSTAR. Luonnonkosmetiikan helmiä edustaa Bybi ja Madara. Meikkimerkeistä herkullisin on Milani Cosmetics.

Mitä suosittelen: COSRX Black Head Power Liquid* mustapäiden hoitoon ja Advanced Snail 96 Mucin* hoitoneste kosteutukseen. Myös Milanin* meikkituotteet ovat hyviä, kuten poskipuna klassikkosävyssä Luminoso*.

Parhaat merkit: TonyMoly*, KOCOSTAR*, Briogeo*, Bybi*, CORSRX*.

Suosituimmat tuotteet: linkki*.

Tutustu tuotteisiin: ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*

Nobe Outlet: linkki*.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.

nobe kokemuksia kosmetiikkaa netistä



Eleven

Elevenin* valikoimat on runsaat, ja onhan nettikauppa yksi Pohjoismaiden suurimmista. Täällä suurimmat suosikit ihonhoidossa ovat The Ordinary, Holika Holika, Huxley ja Mario Badescu. Meikkipuolella MAC, NYX ja Lumene nousevat esiin.

Mitä suosittelen: Holika Holika 3 Seconds Starter* hoitoneste ja kosteuttava puhdistusöljy*. Blackhead Killer* kasvonaamio epäpuhtauksille ja mustapäille.

Parhaat merkit: NYX*, The Ordinary*, Lumene*, Huxley*, Holika Holika*, Foreo*, MAC*.

Myydyimmät tuotteet: ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*

Toimitus: 4,50 €. Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin.

eleven kosmetiikkaa netistä



Lyko

Lykon* valikoimat ovat runsaat! Kannattaa selata tuotemerkkejä, ja huomata laajuus. Lykolta löytyy paljon suosittuja merkkejä, kuten The Ordinary, NYX, MAC, Sensai, Rituals ja Lumene, sekä korealaisen kosmetiikan huippumerkit. Lykon nettikaupassa on Essence ja Catrice. Meikit on mukava tilata netistä, niin ei saa ainakaan avattuja kappaleita.

Lykolla on paljon tarjouksia, kuten -20 % tai -25 %, joten voit säästää hyvän summan monista tuotteista. 

Mitä suosittelen: Catrice* ja Essence* meikit, etenkin huulimeikit, puuterit ja ripsivärit. Pixi ihonhoitotuotteet*, kuten Glow Tonic ja Overnight Retinol Oil. CeraVe* ihonhoitotuotteet. Maria Nila* - suosittu vegaaninen hiussarja. Edulliset Natura Siberica* tuotteet.

Uutuutena "the ordinarya" vastaava Revuele ihonhoitomerkki* ja ihanaa vartalonhoitoa: Soap & Glory*.

Myydyimmät tuotteet: ihonhoito*, hiustenhoito*, meikkituotteet*

Suosituimmat tuotteet: linkki*.

Lyko Outlet: linkki*.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin.

lyko kokemuksia kosmetiikkaa netistä




Cocopanda

Cocopanda* on verkkokauppa tarjoushaukoille. Täällä on yleensä halvimmat hinnat. Cocopandalta saa edullisesti meikkipussin täytettä suosikkimerkeiltä, kuten Makeup Revolution, Maybelline, NYX ja Wet n Wild. Hiustuotteista normaalia halvemmalla myydään Redken, Olaplex, Tigi, Wella ja Batiste.

Mitä suosittelen: Tilaan itse täältä paljon hiustuotteita, kuten Redken All Soft* hoitoaine ja shampoo*. Redkenin huippusuosittu* hoitosuihke ja Olaplex No 7 Bonding Oil* hoitoöljy pelastaa elottoman näköisen tukan. Makeup Revolution Soap Brow* kulmien muotoiluun ja Wet n Wild silmämeikinpohjustaja* kestää rasvaisillakin luomilla.

Parhaat merkit: Redken*, Wet n Wild*, Olaplex*, Batiste*, Fanola*, Tigi*, Makeup Revolution*, Maybelline*, The Ordinary*.

Kaikista suosituimmat tuotteet: linkki*.

Myydyimmät tuotteet: ihonhoito*, meikkituotteet*, hiustenhoito*

Cocopanda Outlet: linkki*.

Toimitus: 4,90 €. Ilmainen toimitus jäsenille yli 24,90 € tilauksiin. Ei-jäsenille ilmainen toimitus yli 44,90 € tilauksiin.

cocopanda kokemuksia kosmetiikkaa netistä



Skincity

Skincityyn* kannattaa suunnata, kun haluaa tehokkaita ja laadukkaita tuotemerkkejä. Ihonhoidossa suosittuja ovat Paula´s Choice ja Kiehl´s. Meikeistä nousee esiin Makethemake, Hourglass, Sensai ja Laura Mercier.

Mitä suosittelen: Laura Mercier Loose Setting Powder* on monien suosikkituote. Hourglassin Ambient Lightning heleyttävä puuteri* ja poskipuna*, niin kauniita! Lisäksi Makethemaken* tuotteista huulia täyteläistävä huuliöljy, meikkivoidepuikko ja upea kasvopaletti kannattaa tsekata.

Parhaat merkit: Laura Mercier*, Hourglass*, Paula´s Choice*, Kiehl´s*, Makethemake*.

Suosituimmat tuotteet: linkki*.

Toimitus: Ilmainen toimitus.

skincity kokemuksia kosmetiikkaa netistä




Nordicfeel


Nordicfeel* on aloittanut toimintansa hajuvesistä, ja niistä verkkokauppa myös usein tunnetaan. Toki valikoimissa on runsaasti tuotteita meikeistä ihonhoitoon. Tuotevalikoimissa on paljon samaa Elevenin kanssa, ovathan molemmat nykyään yhteisomistuksessa.

Myydyimmät tuotteet: hiustenhoito*, ihonhoito*, meikkituotteet* 

Mitä suosittelen: miesten sekä naisten hajuvedet ja tuoksut* ovat muita verkkokauppoja halvempia.


Nordicfeel Outlet: linkki*.

Toimitus: 3,50 €. Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin.

nordicfeel kokemuksia kosmetiikkaa netistä

 

Oletkaunis.fi

Oletkaunis.fi* on suomalainen kosmetiikan nettikauppa, jossa on monipuolisesti suosituimpia merkkejä. Myynnissä on kuumia meikkimerkkejä, kuten myös k-beautya sekä luonnonkosmetiikkaa.

Mitä suosittelen: Jeffree Star meikit* tunnetaan laadustaan ja pigmentin riittävyydestä. Bybi Beautyn* uutuudet ovat kiinnostavia, kuten uusi puhdistava Super Green kasvonaamio* sekä kirkastava Day Glow Brightening AHA-kasvovesi*. Edullisista meikeistä LA Girl* on tutustumisen arvoinen, esimerkkinä upeat luomiväripaletit*. Laatumeikeistä ja siveltimistä tunnettu Sigma* on tutustumisen arvoinen.

Toimitus: Posti ja matkahuolto 3,95 €. Kotiintoimitus 9,90 €. Yli 50 euron tilaukset ilman postikuluja.

 

The Body Shop

The Body Shop* tunnetaan herkullisista tuoksuista ja ihanista kausituotteita. Mielestäni The Body Shop on oiva paikka, jos etsii lahjaa jollekin. Oli kyseessä työkaveri, tyttöystävä tai kumppani, niin aina tunnetut The Body Shop tuotteet ilahduttaa. 

Lahjat: Valmiita lahjapakkauksia löytyy täältä*.

Tutustu The Body Shopin... ihonhoitotuotteet*, hiustenhoito*, vartalonhoito*, meikkituotteet*

Mitä suosittelen: Ihonhoitotuotteista Tea Tree Night Mask* on hyvä epäpuhtaalle iholle. Vitamin C-seerumi* kirkastaa ihon. Ihoa rauhoittaa Aloe kasvovesi*.

Suosittelen tietenkin suihkugeelejä* ja vartalovoiteita*, jos on makeiden tuoksujen ystävä. Sarjat Strawberry, Mango, Satsuma ja Pink Grapefruit ovat syötävän hyviä. 

Toimitus: 3,90 €. Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksille.



Löydä lisää kosmetiikan verkkokauppoja ja tutustu alla oleviin linkkeihin!


Lue myös:

Kosmetiikka alet ja outletit


Kampaamotuotteet edullisesti netistä


Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat


*mainoslinkkejä.


Miksi ostaa kosmetiikkaa verkkokaupoista? Netistä löytää aina parhaat tarjoukset helposti ja nopeasti sijainnista riippumatta. 
 
Itse tykkään tutustua tuotevalikoimiin verkkokaupassa kaikessa rauhassa ja omassa kotona. Kaupassa pyöriessä usein jotain unohtuu tai jää näkemättä. Kosmetiikan nettikaupoissa voit kerätä tuotteita ostoskoriin ja palata vaikka myöhemmin täydentämään tilausta, kun jotain tulee mieleen. Itse olen juuri tälläinen harkitseva ostaja, joka miettii päivän tai parikin mitä laitan tilaukseeni. Googlailen ja etsin tietoa blogeista, jotta osaan tehdä osuvia ostoksia.
 
Parhaat valikoimat ja uutuudet. Isoimmissa kauneuden nettikaupoissa on runsaat valikoimat etsit sitten luonnonkosmetiikkaa tai edullisia meikkejä. Säästät aikaa ja vaivaa, kun löydät tarvitsemasi yhden nettikaupan alta. Verkkokaupoissa on myös ensimmäisenä uutuudet. Joskus tulee kiinnostava tuote myyntiin, enkä löydä sitä kaupoista. Fiksu suuntaa heti nettiin ja klikkaa tuotteen kotiin.
 
Puhtaat tuotteet. Lisäksi kosmetiikan verkkokaupoista tilatessa tiedän, ettei tuotteita ole avattu tai ole muiden asiakkaiden kokeilemia. Tätä valitettavasti näkee aina välillä, että vaikkapa vartalovoidepurkkia avataan ja nuuhkitaan. Eihän siinä itse tuote mene miksikään, mutta minusta ajatus avaamattomasta on miellyttävämpi. Etenkin meikkituotteiden kohdalla hygienia ja avaamattomat tuotteet nousevat vielä korkeampaan arvoon.
 
Kotisohvalla tuotteiden vertailu on nopeaa ja mukavaa. Kaupassa voit toki kysyä myyjältä apua, mutta toisaalta nettikaupoissa on usein chat-palvelu, josta saat tuote-apua. Kotona voit kiireettä perehtyä eri tietolähteisiin ja perehtyä mitä tuotteista sanotaan. Kaupassa voi mennä sormi suuhun kaikkien tuotteiden parissa. Nettikaupassa näet tuotesivuilta kaiken mitä tuote lupaa, ainesosat, sertifikaatit ja käyttöohjeet eikä tarvitse tihrustaa pientä tekstiä pullon kyljestä.  

Kotiinkuljetus. Tämä tekee nettishoppailusta vielä asteen helpompaa. Tilaa netistä ja tuotteet toimitetaan kotiovelle. Sinun ei tarvitse poistua ulos saadaksesi tuotteita. Toki myös postiautomaatit ovat kätevä vastine Postissa jonottamiselle.



Toivottavasti löysit parhaat kosmetiikan verkkokaupat ja vinkit kosmetiikan nettishoppailuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti