maanantai 11. tammikuuta 2021

Alekoodi - TwistBe kosteuttava kauneusboxi

Sisältää mainoslinkin.*


PÄIVITYS:

TwistBe boksi* on nyt myynnissä. Koodilla TEHOKOSTEUTUS saat boksin hintaan 59 € (norm. 79 €).Kauneusboksit ovat jo vuosia olleet houkuttavia yllätyksiä. Niistä saattaa löytää itselleen tuotteita, joita ei olisi koskaan hoksannut edes kokeilla. TwistBe* julkaisee piakkoin (ei tarkkaa päivää kerrottu) oman yksittäisen boksin, joka keskittyy talvi-ihon tehokosteutukseen. Sitä iho juuri nyt kaipaa lämpimän ja kylmän vaihtelussa. Tuotteet ovat TwistBen mukaisesti luonnonkosmetiikkaa. Hintaa tai tuotteiden määrä ei ole vielä tiedossa, mutta ne selviää boksin julkaisussa.

Jos itse tekisin talviboksin TwistBe-verkkokaupan valikoimista, niin laittaisin mukaan ainakin Pure=Beautyn koivunmahlakasvoveden. Lisäksi Flow Cosmeticsin hyaluronihapposeerumi ja Luonkosin öljypuhdistukakut olisivat valintojani. Tälläiset tuotteet olisivat juuri passeleita talvipakkasiin. Voisin lisätä joukkoon vielä Olivia Klein Balance Creamin, koska talvella pitää olla hyvä kasvovoide. Nämä ovat linkkejä omiin kirjoituksiin tuotteista.


 Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat 2021


Boksin tuotteiden kerrotaan olevan kaikille ihotyypeille sopivia, ja juuri talveen suunnattuja tehotuotteita. Ostajat saavat lisäksi pääsyn video-ohjeisiin, joiden avulla tuotteet ja niiden käyttö tehdään tutuksi. Tästä linkistä* pääsee tilaamaan ilmoituksen milloin kauneusboksi ilmestyy myyntiin. Veikkaan, että boksit menee sukkelaan kaupaksi.


Lisäksi TwistBellä on mielenkiintoinen INCI-analyysi*. Palvelussa asiakas voi pyytää arvioimaan kuuden tuotteensa INCI-listan TwistBen toimesta. Näin tietää ovatko tuotteiden ainesosat hyviä ja hyödyllisiä iholle. Täältä* voi lukea palvelusta lisää.


Lue myös:

Parhaat kosmetiikan verkkokaupat 2021

         

 *mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti