sunnuntai 10. tammikuuta 2021

The Body Shop ja 20 vuotta vanha shampoo

Teksti sisältää mainoslinkin.*


Löysin vanhempieni luota The Body Shopin Camomile shampoon, jonka olen saanut saanut lahjaksi joskus noin kymmenvuotiaana. Tämä pikkupullo on jo täysi-ikäinen! En koskaan raskinut tätä käyttää, koska silloin The Body Shop oli minulle niin hieno merkki. Tyydyin siis vain pullon ihasteluun ja nuuhkimiseen.


Shampoo on tarkoitettu kuiville ja vaaleille hiuksille. Olen aina ollut brunette ja lapsena minulla oli niin silkkiset hiukset, ettei tarvinnut hoitaviin tuotteisiin vilkaista toisin kuin tänäpäivänä. Muistan lapsuudesta kuinka serkkuni koetti tehdä hiuksiini letitystä, mutta hiuslaatuni oli niin liukas, ettei siitä tullut mitään. 


Pullon takaa löytyy isolla tekstit eläinkokeettomuudesta ja siitä, että pakkauksen voi palauttaa takaisin liikkeeseen kierrätystä varten. Bodim Port Oy on vielä tänäpäivänäkin TBS-tuotteiden maahantuoja. Maahantuojan firma on perustettu 1987, mutta ensimmäinen The Body Shopin myymälä aloitti jo vuonna 1981 Tampereella.


Tämä on varmasti vanhin tuote mitä minulta löytyy, ja eiköhän pullo lähde roskiin ellei jossain ole The Body Shop museo, jolle tämä kelpaisi :D. 

The Body Shopilla ei enää näyttänyt olevan kamomillashampoita, mutta kamomilla*-sarja on kuitenkin olemassa ja keskittyy lähinnä ihonhoitoon. The Body Shopin aletuotteet löytyy täältä*.
*mainoslinkki.

3 kommenttia: