keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Korealaista kosmetiikkaa -50%

 Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Olen jo vuosia käyttänyt korealaista kosmetiikkaa, joka kiehtoo minua leikkisyydellään mutta myös tehokkailla tuotteillaan. Söpöt pakkaukset eivät tässä tapauksessa tarkoita heppoista sisältöä, vaan tehokkuutta ja innovatiivisuutta. Rakastan tarjouksia ja mielelläni vinkkaan myös muille, jos on tarvetta uusille tuotteille ja mahdollisuudelle säästää. Kotimaisessa kosmetiikkauppa Nobessa* on nyt k-beautyä parhaimmillaan puoleen hintaan, kuten nämä seuraavat tuotteet:TonyMolyn Panda´s Dream Sherbert Cleanser* on hellävarainen puhdistustuote, jonka koostumus on sorbettimainen. Hinta 9,95 € (norm. 19,90 €). Panda´s Dream Moisture gel Cream* on raikas ja ihoa rauhoittava geelivoide, joka sopii parhaiten seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tuotteen hinta 12,45 € (norm. 24,90 €). Tai jos haluaa säästää enemmän, niin molemmat tuotteet saa yhteispakkauksessa* hintaan 16,45 € (norm. 32,90 €).

TonyMolyn Egg Pore Tightening Cooling Pack* on savinaamio, joka puhdistaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Tarpeen näin joulun jälkeen :D. Hinta 8,45 € (norm. 16,90 €).


                Lue myös: Parhaat kosmetiikan verkkokaupat 2021
TonyMolyn Vital Vita 12 Calming Ampoule* on kosteuttava ja rauhoittava seerumi, joka tepsii ärtyneen ihon ongelmiin. Nyt talvella moni iho voikin ärtyä kylmän ja lämpimän vaihtelusta. Hintaa kasvoseerumilla on 12,45 € (norm. 24,90 €).

Kasvovesi on tärkeä apu ihon kosteuttamisessa, jonka olen viimeistään viime vuosien aikana oppinut. Benton Cacao Moist and Mild Toner* kasvovesi sopii ihonhoitotekniikkaan, jossa kasvovettä kerrostetaan iholle useamman kerran. Kannattaa kokeilla! Benton kasvovesi on kevyt ja kosteuttava, ja sen luvataan palauttavan ihon kosteustasapainon. Hinta 10,95 € (norm. 21,95 €).

TonyMolyn I´m Hand Cream Berry Mix* on loistava valinta vaikkapa työpöydän ääreen, kun kädet kaipaa nopeasti imeytyvän mutta riittävän kosteuttavan voiteen. Tuote sisältää suosikkiainesosaani käsivoiteissa eli sheavoita. Käsivoidetuubi maksaa 2,95 € (norm. 5,90 €). Käsivoiteista on myös sitruksinen tuoksu Yuja* sekä raikas Green Tea*.


Kaikki Noben aletarjoukset löytää täältä*. Postikulut on ilmaiset yli 50 € tilauksille, muuten 4,90 €.

Lue myös:
*mainoslinkkejä.

1 kommentti:

  1. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista