keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Paras hoitoneste - korealainen Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid

Teksti sisältää mainoslinkin.


Jos etsit edullista ja parasta hoitonestettä, niin tässä se on. Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste on monien suosikki korealainen hoitoneste eikä syyttä. Hoitonesteet kuuluvat omaan ihonhoitooni jo niin pysyvästi, että olisi vaikea olla ilman niitä. 

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitonesteHolika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste on aavistuksen geelimäistä, mutta selvästi nestemäistä ja kevyttä. Se ei siis jätä iholle mitään tahmaa, vaan imeytyy mainosti kasvoille. En anna hoitonesteen imeytyä kuitenkaan kokonaan ennen kuin laitan päälle kasvovoiteen. 

Hoitonestettä käytetään siis ihonpuhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Itse taputtelen hoitonestettä ihoon noin kolme kerrosta, eikä enempikään määrä haittaa. 

Jos iho on kuiva, niin ei muuta kuin useampi hoitonestekerros kasvoille. Kasvovoidekin tuntuu paljon tehokkaammalta, kun iho on jo rikastettu hoitonesteellä. Iho myös näyttää raikkaammalta, kun kosteutus on kunnossa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid sopii kaikille, jotka kaipaavat ylimääräistä kosteutusta ihoonsa. Itse olen sen verran hoitonestekoukussa, että suosittelisin kokeilemaan tätä tai jotain muuta hoitonestettä. Epäilen, että vaikutukset huomaa ihossaan aika nopeastikin.Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Holika Holikalla on 3 Seconds Starter hoitonesteistä kaksi muutakin versiota, mutta uskon että tämä sininen Hyaluronic Acid on varma valinta ja se suosituin joka ihotyypille.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid korealainen hoitoneste maksaa Eleven verkkokaupassa* 15,95 €. Elevenin kuvassa on vanhempi pakkaus. Minulla on uudistunut kuosi.


Plus vinkki: Nobe Beauty verkkokaupassa on korealaista kosmetiikkaa -50 %


2 kommenttia:

  1. Tää hoitoneste on kyllä huippu, yks mun suosikeista. :)

    VastaaPoista
  2. Tätä en ookaan testannut, vaikka tarkoitus on ollut. Kuulostaa huippuhyvältä :)

    VastaaPoista