torstai 28. toukokuuta 2020

Paras kosteuttava seerumi - Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics Serum

Teksti sisältää mainoslinkkejä. 


Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics kosteuttava seerumi sai aika kauan odottaa ennen testiin pääsyä. Nykyään koetan avata tuotteita tarpeeseen, ja ensimmäisenä tarve osui uuteen seerumiin. Kaipasin extraboostia iholleni, joten otin käyttöön tämän kosteuttavan seerumin. Ja kuinka hyväsi tämä kotimainen luonnonkosmetiikan kosteuttava seerumi osoittautuikin!
 
Hyaluron & Probiotics Serum tai sitten ihan suomeksi Hyaluronihappo & Probiootti seerumi osoittautui loistavaksi valinnaksi. Purkin kyljessä lukee "for dry skin", mutta esimerkiksi Flow Cosmeticsin nettikaupassa sen sanotaan olevan sopiva jokaiselle ihotyypille. Hmm, kannattaisikohan se lukea etiketissä vai onko haluttu korostaa tuotteen kosteuttavuutta sanomalla sen olevan kuivan ihon tuote. Mutta jättääkö esimerkiksi rasvaisen ihon omaavat seerumin hyllyyn, ja ihan suotta.


Hyaluronihapon ja probioottien kerrotaan lisäävän kosteutta, vähentävän hilseilyä ja kuivuutta, sekä sileyttävän ja heleyttävän ihoa. Eli ominaisuuksia, joita odottaakin syväkosteuttavaksi kehutulta tuotteelta. Tämän voin allekirjoittaa. Flow Cosmeticsin seerumi hyppäsi heti suosikin asemaan. Se kosteuttaa todella hyvin sekaihoani, ei tahmaa vaan imeytyy vikkelästi. Laitan tätä iholle aamuin illoin, koska se sopii erinomaisesti myös meikin alle. Iho saa tarvitsemaansa kosteutta eikä kasvoja kiristä, vaikka laitan seerumin päälle vähän ohuempaa kasvovoidetta.

Tuoksultaan seerumi on hyvin luonnollinen. Siitä tulee mieleen jotain vihreää ja raikasta. En vain saa päähäni mikä tämä tuoksu on, mutta se on hyvin maanläheinen.


Flow Cosmetics on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joten se lisää iloa kehua tätä seerumia. Hyvinvoinnin * ja TwistBe* nettikauppa myy Hyaluron & Probiotics * -seerumia. TwistBe* verkkokaupassa on seerumista myös edullisempi 10 ml versio hintaan 22,90 €.
 
Oletko jo testannut tätä suorastaan erinomaista kosteuttavaa seerumia?


* mainoslinkki.


2 kommenttia:

  1. Mulla odottaa myös tämä seerumi testaustaan :) En itsekään viitsi länträtä kovin monella seerumilla samaan aikaan, ettei iho mene ihan sekaisin ja ettei olisi liian montaa purkkia avattuna samaan aikaan. Plus se fiilis kun nykyään saa jonkun tuotteen kulutettua ihan loppuun saakka :D

    VastaaPoista
  2. Tää on ihana,kosteuttaa tosi hyvin.

    VastaaPoista