torstai 7. toukokuuta 2020

Hyvät kosmetiikkatarjoukset juuri nyt 5x


                                                                          Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.


Olen melkoinen tarjoushaukka, ja saatan jättää tuotteen ostamatta, jos se ei juuri nyt ole tarjouksessa. Tässä koronatilanteessa en ole pitkään aikaan käynyt livenä juuri kuin ruokakaupoissa, joten nettishoppailu on ollut ensisijainen vaihtoehto kun on tarve iskenyt. Kosmetiikan ostaminen onkin siirtynyt minulla lähes kokonaan nettiin, ja ajattelinkin esitellä hyviä tarjouksia ja kauppoja, joita suosin.

Ensimmäisenä on Lyko*, josta on tullut yksi vakkarini hyvien valikoimien, tarjousten ja nopean toimituksen ansiosta. Suosituimmista merkeistä voisi mainita: essence, Catrice, The Ordinary ja Löwengrip. Lykon toimitus kesti viime kerralla tilauksesta toimitukseen 4 päivää. Postikulut ovat ilmaiset yli 30 euron tilauksille ja sitä pienemmille 4,90 €.

Alemmassa kuvassa on tarjouksia tuotteista, jotka ovat itselleni tuttuja ja mielestäni hyvään alehintaan. Pixin Glow Tonic kirkastaa sekä kuorii kevyesti ihoa. Lykolla on nyt jonkun verran Lumenen meikkejä tosi halvalla, kuten ihoa tasoittava Blur meikkivoide. Tigi on valintani, kun haluan isot pullot shampoota ja hoitoainetta. Shampoo pesee sopivan hellävaraisesti mutta puhtaaksi, kun taas hoitoaine saa aikaan siloiset hiukset. The Balmin Bahama Mama on aurinkopuuterien klassikko, jonka pakkaus on kätevän litteä ja vie vähän tilaa.
PIXI Glow Tonic 250 ml | Lumene Blur Foundation 1 Classic Beige | the Balm Bahama Mama Bronzer | Tigi Bed Head Recovery Tweens 1500 ml |* mainoslinkkejä.Kosmetiikan postimyynnin kuningas on tietenkin Yves Rocher *. Kuinka ihanaa oli plärätä Yvesin mainoksia ennen muinoin. Voi että, mitä kaikkea tilpehööriä ne mainokset sisälsivätkään :D. Yvesiltä suosittelen etenkin näitä kahta tuotetta hellävaraiseen mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen ja hiusten kiillotusta ihanan kirpeällä etikalla. Etenkin puhdistusöljy oli jossain vaiheessa tuote, joka pomppasi esiin joka blogissa. Yvesin hinnat vaihtelevat paljon, mutta nyt puhdistusöljy maksaa 8,95 € ja puhdistusvoide 6,95 €, sekä huuhteluetikka 12,90 €.

Yves Rocherilla * on tällä hetkellä ilmaiset postikulut, mutta tilauksen pitää olla vähintään 9 €. Lisäksi 8.5 asti on tarjous, jossa saa 10 euron alennuksen 39 euron tilauksista koodilla MAY10.
PLUS ILMAISET POSTIKULUT TÄÄLTÄ:

KICKS * tarjoaa ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin. Täältä löytää paljon mielenkiintoisia merkkejä, kuten IT Cosmetics *, Benefit * ja Anastasia. *mainoslinkkejä.

Your Skin But Better CC+™ SPF50+ Medium | Hoola Bronzer Original | Anastasia Dipbrow Pomade, 4 g Anastasia Beverly Hills Kulmameikit | *mainoslinkkejä.

Skincity * tarjoaa myös ilmaiset postikulut juuri nyt. Skincity on kauppa, jota kehun laadukkaiden merkkien takia. Paula´s Choice, Hourglass ja Klairs pomppaavat minusta esiin. 

Sokos ja Stockmann ovat kaikille tuttuja kauppoja, joista löytyy laajasti myös kosmetiikkaa. Vinkkaan nämä kaupat, koska molemmissa on tällä hetkellä ilmaiset postikulut pakettiautomaattiin. Kannattaa tosin varautua odottelemaan ruuhkien takia, koska oma tilaukseni Stockmannilta seikkaili matkallaan, 1,5 viikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti