tiistai 31. heinäkuuta 2018

Näillä teen kestävät kulmat ja rajaukset

Miksi joskus käy niin, että ihastun tuotteeseen mutta silti se unohtuu? Näin köpelösti sattui Dermosilin kulmavärille ja Essencen eyelinerille. Ne hyppäsivät välillä tauolle, mutta nyt kaksikko on ollut käytössä lähes joka päivä. 


Dermosilin Moist Proof Brow Color on voidemainen kulmaväri, joka on väriltään tummahko ruskea. Harmi kyllä ruskea on ainoa tarjolla oleva sävy, joten vaaleakulmaiset eivät tätä pääse testaamaan. Voidemainen kulmaväri on helppo levittää mukana tulevalla viistopäisellä siveltimellä. Kulmavärillä saa kestävän lopputuloksen luonnollisesta tyylistä tinkimättä. Ennen välttelin voidekulmavärejä, koska luulin saavani näillä paksut lakupötköt kulmien tilalle, mutta nyt tuote kuuluu meikkipussin vakkareihin.


Essencen The Cushion Eyeliner on minusta jopa helpompi käyttää kuin kynämuotoinen tai perinteinen nestemäinen rajausväri. Käytän tätäkin samanlaisella siveltimellä kuin Dermosilin kulmaväriä. Helppous johtuu varmaan siitä, että pitkällä siveltimellä saan vakaan otteen ja viistopäistä sivellintä voi painaa ihoon kuin leimasinta. Sitä ei välttämättä tarvitse vetää luomea pitkin, jolloin minulla alkaa helposti tulla suttuviivaa.

Sivellintä painetaan siis "tyynyyn", jonka alta löytyy nestemäistä väriä. Cushion-pakkaus on jännä, mutta pitää tuotteen kosteana ja pigmenttiä riittää pikimustaan rajaukseen. Kestävyyskin on luomilla oikein loistava.


Dermosilin Moist Proof kulmaväri maksaa 6,50 € Dermoshopissa ja Essence The Cushion Eyeliner noin kolme euroa vaikka Citymarketissa.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Mä käytän kulmille kulmakynää. Miellän sen nopeimmaksi ja kätevimmäksi, enkä ole muunlaisia tuotteita juurikaan kokeillut. Dermosilin kulmakynästä olen tykännyt. Laatu on erittäin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole taas koskaan oppinut käyttämään kulmakynää. Jos en käytä tätä voidemaista, niin käytössä on puuterinen versio :)

   Poista
 2. Essencen eyeliner on tosi hyvä, mutta mua "ärsyttää" olla koko ajan pesemässä sitä eyelinersivellintä :D Mulla on niitä siveltimiä kyllä useampia, mutta oikeestaan vaan yks sellanen, mistä tykkään ton tuotteen kanssa. Yllättävän hyvin se tyyny pysyy myös kosteana! Monesti esim. geelirajaukset kuivahtaa sinne purkkiin tosi nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin käyttö on hygieenistä, kun pesee sivellintä ahkeasti :). Tämä tosiaan on säilynyt tosi hyvin, kuten kuivahtamisongelmaa ei ole.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pitäisi varmaa ostaa sitä jemmaan, kun tietää essencen valikoimien nopean vaihtuvuuden :)

   Poista
 4. Tuo essence kyllä KESTÄÄ! :D Harmi et Dermosilillä ei oo muita sävyjä,itse taas kaipailisin astetta tummenpaa :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä on juuri sopivan tumma, mutta tosiaan värivalikoima voisi olla laajempi niin vaalemman kuin tummemmankin värin suhteen :)

   Poista