perjantai 27. heinäkuuta 2018

Meikkivoiteen harjaaminen ihoon

Olin pitkään ollut kiinnostunut harjasiveltimestä, koska ajatus meikkivoiteen harjaamisesta ihoon kuulosti vain niin kivalta. Ja kaikkea uutta on mielenkiintoista testailla! Esittelen Real Techniquesin uuden meikkivoidesiveltimen, lisätuotteen klassiselle meikkisienelle sekä pari toimivaa kaveria silmämeikin tekoon.


Blend + Blur Foundation Brush -meikkivoidesivellin tuntuu sopivan painavalta ja pinta on silikonisen tuntoista, joten siitä saa pysyvän otteen. Harjakset ovat sopivan tiiviisti, joten meikkivoide levittyy sulavasti eikä kasvoihin jää esimerkiksi viiruja.

Oman kokemukseni mukaan kannattaa laittaa meikkivoidetipat kasvoille ja alkaa siitä harjaamaan ihoa. Jos dippaa harjan meikkivoiteeseen, niin harjakset nappaavat väriä aivan liikaa. Itse ainakin tykkään levittää meikkivoidetta ohuen määrän kerrallaan.

Mielestäni Blend + Blur -meikkivoidesiveltimellä saa luonnollisen ja tasaisen näköisen ihon. Sillä onnistuu myös paksumman meikkivoiteen levitys kauniisti. Sivellin vähentää hiukan meikkivoiteen peittävyyttä verrattuna vaikka kuivaan meikkisieneen, mutta meikkivoiteen kerrostaminen on ehkä helpompaa harjan kanssa. Toisaalta olen kuullut kokemuksia hyvin peittävästä lopputuloksesta, joten en tiedä onko syynä meikkivoiteeni tai tekniikka. Mutta olen toki perehtynyt pyörittelytekniikkaan ja kokeillut eri meikkivoiteita.


Real Techniquesin tuotteista kaikista tutuin on Miracle Complexion Sponge -sieni, joita olen käyttänyt jo vuosia. Sillä on helppo levittää meikkivoide, ja etenkin kuivalla sienellä saa hyvän peittävyyden. Kostealla sienellä tykkään taas taputella irtopuuterin kasvoille. Mutta yksi ongelma tulee helposti vastaan. Teet aamulla meikin ja sieni pitäisi ottaa matkalle mukaan, mutta yh, sieni on märkä ja miten sen kuljettaisi ilmavasti. Vastaus on oma suojakotelo, jossa Miracle Complexion Sponge kulkee hygieenisesti kuivuen ja sotkeentumatta. Tälle on tullut käyttöä tänä kesänä :)


Vähemmän on enemmän. Tämä kuvaa minun filosofiaa luomivärisiveltimien suhteen. Mieluusti selviydyn silmämeikistä parilla siveltimellä, joten Perfect Crease Duo on hyvä setti. Mukana tulee kaksi sivellintä, joista ensimmäinen on tiheäpäinen ja paksumpi sivellin, jolla hoidetaan liikkuva luomi. Pehmeällä siveltimellä on mukava painella väri luomelle, eikä sivellintä tarvitse dippailla luomivärissä, koska se nappaa sävyä hyvin.

Harvemmalla ja enemmän sulkamallisella siveltimellä tehdään varjostus, koska se on vähän tarkempi muodoltaan. Kevyttä viuhkamaista sivellintä on miellyttävä käyttää varjostuksiin, koska se on hyvän kokoinen tähän tehtävään. Tykkään tehdä häivyttelynkin tällä keveän pehmeällä siveltimellä.

Ja siitä tulee söpöyspisteitä, että varret ovat metallisen violetit! Nämä erottuvat hyvin mustasta sivellinmerestä :)


Real Techniques -tuotteita myy esim. Sokos ja Stockmann. Blend + Blur -meikkivoidesivellin maksaa 24,90 €, Miracle Complexion Sponge Protective Travel Case 9,90 € ja Perfect Crease Duo 13,90 €.


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. RT:n siveltimien ulkonäkö on todella kiva ja värikäs, mutta toivoisin, että varret olisivat hieman pidemmät. Tuollaista meikkivoidesivellintä en ole vielä kokeillut, koska opettelen vasta meikkisienenkin käyttöä;) You live and learn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta näissä on ihan normaalipituinen varsi, joka on riittävä minulle. Meikkaan monesti ihan lähellä peiliä, joten varsi olisi muuten vaan tiellä :D.

   Poista
 2. Mä muistan olleeni aiemmin vannoutunut siveltimen käyttäjä. Käytin kaikkien meikkivoiteiden kanssa Real Techniquisin Expert Face Brushia. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin suosia meikkisientä ja nykyisin jos tartun siveltimeen, lopputuloksesta tulee helposti kuiva ja kakkumainen ja vaihdan aika sukkelaan sieneen. Tuota Real Techniquisin sivellintä voisin kyllä testata, sillä meikkivoiteen harjaaminen ihoon kuulostaa ihollekin armollisemmalta kuin "buffaaminen". Muistan olleeni kiinnostunut Artisin alkuperäisestä ovaalisiveltimestä, mutta kyseinen sivellin on niin tyyris, että aika äkkiä unohdin sen kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla riippuu tosi paljon kosteusvoiteesta ja primerista sopiiko meikin levitykseen sieni vai sivellin. Kostea sieni yleensä pelastaa tilateen kuin tilanteen, jos meikkivoide ei tunnu levittyvän kovin hyvin. Artisin siveltimistä olenkin kuullut, ja olisi mielenkiintoista vertailla vaikka näitä kahta :)

   Poista
 3. RT:llä on hyviä siveltimiä, juuri bongailin alesta sivellinsetin :) Tuollainen harjamainen meikkivoidesivellin on ihana, mutta apua sen pesu, mulla vaan menee hermot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän pesuun menee kyllä hiukan enemmän aikaa kuin vaikka pieneen luomivärisiveltimeen, mutta oikeastaan tykkään pestä siveltimiä kunhan jaksan hommaan ryhtyä :D

   Poista