keskiviikko 29. toukokuuta 2019

The Ordinary Coverage Foundation meikkivoide

Teksti sisältää mainoslinkkejä*.


The Ordinary on yksinkertaisen toimivien ihonhoitotuotteiden edelläkävijä, mutta miten käy meikkien? Täytyy tosin sanoa, etten ole Coverage Foundationia kovin montaa kertaa käyttänyt. Olen testaillut tätä ihan vain mielenkiinnosta pari kertaa, koska sävy on aivan väärä minulle.


Koetin katsoa netistä kuvia ja arvioida omaa sävyä, joten päädyin väriin 2.0 YG. Väriä kuvataan näin: "Light medium. Yellow undertones with golden highlights". Mutta ei, aivan liian tumma väri minulle, vaikka monissa kuvissa sävy oli paljon vaaleampi. 
Meikkivoide lupaa olla high-coverage, mutta en sanoisi aivan näin. Käytän yleensä meikkivoidetta melko kevyesti, joten parilla tipalla en saa ihan kaikkea piiloon. Mutta toisaalta nykyään koetan ajatella niin, että ohut meikkipohja näyttää raikkaalta vaikka iho ei olisikaan ihan tasaisen maalattu. Coverage Foundation meikkivoidetta voi kuitenkin kerrostaa erinomaisesti. Koostumus levittyy todella vaivatta ihoon ja se liukuu kasvoilla pehmeästi. 

Tämä ei ole sellainen perinteinen peittävä meikkivoide, joka on erittäin mattainen ja kuivuu äkkiä. Lopputulos ei ole täysin matta, vaan kasvoille jää hiukan kiiltoa. Meikkivoide tuntuu hyvin luonnolliselta omalla iholla eikä esimerkiksi kuivata tai kiristä. Löysin meikkivoiteesta paljon hyvää, mutta silti lopullisen mielipiteen muodostaminen on hankalaa epäsopivan värin takia. En voinut lähteä tämän kanssa ulos, joten vaikkapa pidemmästä kestävyydestä en osaa sanoa. Ostaisin meikkivoiteen uudestaan, jos saisin sopivan sävyn.

The Ordinaryn Coverage Foundation meikkivoidetta myy Eleven* ja Lyko* hintaan 9,90 €.


* mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Jos meikkivoiteen ostaminen netistä tuntuu vaikealta niin kannattaa apuna käyttää sivua https://findation.com/
  Olen itse tuon kautta onnistunut löytämään sopivan sävyisiä meikkivoiteita. Ideana että syötät sivustolle sävyt niistä meikkivoiteista jotka ovat sinulle sopineet ja sivusto laskee sinulle sen perusteella optimaaliset sävyt mistä tahansa merkistä. Kannattaa kokeilla :) Mulla on käytössä itsellä Ordinaryn meikkivoide ja olen kyllä tykännyt

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, harmi että sävy on liian tumma! Meikkivoiteen sävyn valitseminen netin perusteella on superhankalaa, joskus se osuu nappiin ja joskus ei. Nyt olenkin viime aikoina hakenut kiltisti kaupasta testerin ja sitten kipaissut ostamaan meikkivoiteen, mikäli se on osoittautunut hyväksi :)

  VastaaPoista
 3. Kokeilepa seuraavan kerran Temptalian palvelua ("Match by Formula"), ainakin omalta osaltani olen saanut hyviä osumia sillä, kun vaan syöttää aloitukseen jonkun merkin ja sen sävyn, jonka tietää sopivan omalle iholle: https://www.temptalia.com/foundation-matrix/match

  VastaaPoista
 4. The Ordinarylla on iso sävyvalikoima meikkivoiteissa, mutta netin kautta on todella vaikea mätsätä itselleen sopivaa sävyä. Kuin ihmeenkaupalla onnistuin valitsemaan itselleni sopivan sävyn tästä Coverage-meikkivoiteesta, 2.0 N, joka ei minun kasvoillani ole liian tumma. Taidan olla sen verran tummapigmenttinen;) Minusta Coverage on laadultaan yksi parhaista, mitä olen käyttänyt. Harmi, että oma sävysi ei sopinut sinulle.

  VastaaPoista
 5. Mä käytin tätä alkuvuodesta tosi paljon, mutta nyt en oo tähän tarttunut enää kuin silloin tällöin. Tykkään siitä, ettei tämä meikkivoide tee kasvoja täysin mattaisiksi, mutta tää lähtee superherkästi mulla liikkumaan päivän aikana pois paikoiltaan ja kasautumaan ikävästi. Varsinkin, jos on yhtään lämpimämpi ilma tai tulee tehtyä jotain, missä tulee itselle vähänkin kuuma. Talvella tää toimi mulla paljon paremmin :D

  VastaaPoista
 6. Oon itekin tosi huono ostamaan mitään kosmetiikkaa sokkona, sävyistä kun on varsinkin tosi vaikea arpoa :|

  VastaaPoista