keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Urtekram Green Matcha uutuuksia

Olen jo vuosia ollut Urtekramin fani, joten pää kääntyi heti huomatessani uuden Green Matcha-sarjan. Raikkaan mintun väriset pakkaukset ovat niin kauniit, joten ostin käyttööni vartalovoiteen ja -öljyn. Ne ovat sellaisia tuotteita, joita käytän päivittäin vartalonhoidossani.


Jos pitäisi suositella luonnonkosmetiikan vartalovoiteita, niin ehdottaisin kääntymään Urtekramin puoleen. Green Matcha vartalovoide tosin yllätti minut hyvin nestemäisellä koostumuksellaan, joka on suorastaan lirua! Aluksi olinkin vähän ihmeissäni, että onko tämä valmistusvirhe, mutta luin että voide on vain tälläinen. Liru koostumus asettaa hieman haasteita, koska se livahtaa helposti sormien välistä. Mikään superkosteuttava voide tämä ei siis ole, mutta Green Matcha on varmasti sellaisen ihmisen makuun, joka inhoaa paksuja ja hitaasti imeytyviä voiteita. Uskon, että kesällä ja nyt keväällä ilmojen lämmetessä Urtekram on tuote paikallaan. Vartalovoiteen tuoksu on raikkaan vihreä.


Urtekramin öljyt ovat myös erittäin hyviä, ja sitä on myös Green Matcha Cellulite Oil. Selluliittiöljyt eivät minua kiinnosta, mutta ostin tämän ihan vain perusöljyksi vartalon- ja käsienhoitoon. Pumppupullo toimii loistavasti annostelen vaikka tippa kerrallaan. Muutenkin pullo on täydellisen kokoinen ja käteen istuva, joka on tärkeää suihkun jälkeisillä märillä käpälillä toimiessa. Öljy on hoitavaa mutta kuitenkin sen verran kevyttä, että se imeytyy hyvin ihoon. Tuoksu on samantyylinen kuin vartalovoiteessa, mutta hiukan hedelmäisellä twistillä. Kokeilen jatkossakin muita luonnonkosmetiikan vartaloöljyjä, mutta Urtrekramin hinnoille ja laadulle ei voi vetää vertoja.


Upeaa on myös se, että Green Matcha pakkauksissa käytetään sokeriruokoa öljyn sijaan. Esimerkiksi vartalovoidepullosta noin 60 % on sokeriruokoa. Kuinka mahtavaa ja edistyksellistä! Urtekram on myös Ecocert-sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa, joka on varustettu Cruelty Free - sekä Vegan -merkinnöillä. Tuotteiden saatavuus marketeista on hyvä ja hinnat ovat erittäin miellyttävät. Green Matcha vartalovoide maksaa noin 8 € ja vartaloöljy 12 €. 

12 kommenttia:

 1. Vartalomaidot taitaa muutenkin olla aika, noh. maitomaisia koostumukseltaan? Ne on sinällään myös hyviä, että purkit saa varmasti tyhjäksi, kun koostumus on nestemäistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan purkissa lukee milk eikä lotion, joka ei kuitenkaan itselläni soittanut kelloja että koostumus ei olisi niin kiinteä. Tosin nimi ei kerro aina kaikkea. Käytin vasta Fair Squared merkin vartalovoin, joka oli myös erittäin juoksevaa :)

   Poista
 2. Mitenhän tämä pakkaus kierrätetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että vastaamisessa kesti, mutta joskus viestit katoavat roskakoriin! Tietojeni mukaan pakkaus ei ole kuitenkaan biohajoava, joten sen voi laittaa muovijätteeseen :)

   Poista
 3. Oi, tämähän on kiinnostava sarja! Tuo öljy herätti heti mielenkiintoni, pitääpä napata testiin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekramin öljyt ovat kyllä kivjoa, vaikken erityisesti usko tämän selluliittivaikutuksiin muuten kuin ihoa pehmentävästi :)

   Poista
 4. Tuo on muuten ihan totta, hintaluokassaan harva voittaa Urtekramin vartalonhoitotuotteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mieltä, ja siksi usein ostankin Urtekramia kun tulee voiteille/öljylle tarvetta :)

   Poista
 5. Mua on kiinnostanut nää jo jonkun aikaa, mutta äh, en itekään tykkää ihan sellaisista "lirumaisista" voiteista :D Toi öljy kyllä kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lirumainen voide on vähän haastava, koska se livahtaa helposti sormista karkuun tai pumppu voi spruutata sitä vähän sinne tänne, jos nokka menee vähän tukkoon :)

   Poista
 6. Miten nämä voi tyhjänä kierrättää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että vastaamisessa kesti, mutta joskus viestit katoavat roskakoriin! Tietojeni mukaan pakkaus ei ole kuitenkaan biohajoava, joten sen voi laittaa muovijätteeseen :)

   Poista