maanantai 1. kesäkuuta 2020

Wet n Wild - uusi arkipaletti

Teksti sisältää mainoslinkin.*


Voin myöntää sen ilomielin. Meikkaajana olen tylsä, enkä juuri tartu muihin kuin nudeväreihin. Rajaukseen saatan käyttää vihreää tai jopa sinistä, joka on minusta kiva väripilkku. Mutta muuten en juuri sävyillä revittele. Wet n Wildin Nude Awakening on juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Se täyttää vaatimukseni myös näppärän kokoiselle pakkauksella, jossa on kuitenkin 10 luomivärinappia. Peiliä tästä ei tosin löydy, eikä onneksi niitä turhia pikkusuteja, joita usein palettien mukana tupsahtelee.


Laadultaan tämä on riittävän hyvä arkimeikkiin, jossa värien ei tarvitse omaan makuuni pompata kilometrin päähän. Ehkä hieman yllättäen parhaiten pigmenttiä irtoaa tummista sävyistä, kuten oikealla olevasta punertavasta sävystä, mustasta sekä alimmasta transition-napista. Mustan värin kanssa saa olla tosin tarkkana, koska jos se varisee poskille niin sitä on tosi hankala saada pois, ellei ole laittanut "puuterijarruja". Musta luomivärinappi pysyi muutenkin iholla tosi tiukassa, joten se on yllättävän hyvä musta väri näin halpispalettiin.

Paletissa on fifty-fifty matta- ja kimallesävyjä, joten tässä on hyvä tasapaino neutraalin ja säihkeen välillä.


Wet n Wildin Nude Awakening -paletti maksaa Lykon * verkkokaupassa 9,50 €.


* mainoslinkki.


1 kommentti:

  1. Kivan näköinen paletti mutta itse harrastaa värien kanssa pelaamista, niin tuo vasen laita on liian tylsä ;D mä en tykkää jos on liian monta samanasteista vaaleaa. Mutta tiiän että aika moni muu kyllä tykkää ;)) mulla on joskus ollut Wettiksen Comfoort Zone -paletti, se oli silloin kaikilla. Tekisi kyllä mieli kokeilla mikä laatu näissä on tätänykyä :)

    VastaaPoista