maanantai 15. kesäkuuta 2020

Uusi tehokas aurinkovoide marketista

Testaan innolla uusia aurinkovoiteita, ja etenkin jos niitä ilmestyy markettien valikoimiin. Nykyään hyvä saatavuus taitaakin olla yksi tärkeä kriteeri minulle kosmetiikan suhteen :D. Yksi mielenkiintoisin uutuus löytyy Garnierilta. Sensitive Advanced Face Super UV Fluid  sisältää aurinkosuojan SPF 50, jota pienempiä lukuja koetan välttää etenkin kasvoilla.


Aurinkovoide tulee pahvipakkauksessa, ja sen sisällä on ehkä hieman halvan oloinen muovipullo kierrekorkilla. Ei kuitenkaan kannata ulkoasun hämätä, koska sisältö on toimivaa tavaraa. Aurinkovoide on kevyttä, eikä jätä iholle valkoista huntua vaikka kuinka lotraisi. Tämän sanotaan jättävän ihon mattaiseksi, mutta sitä en ihan allekirjoita tai sitten läträän tätä niin rutkasti. Ehkä kevyempi annostelu voisi jättää mattaisemman pinnan, mutta eihän aurinkovoidetta kannata ihan pientä sipaisua laittaa. Aurinkovoiteesta jää kosteuttava tunne ja pieni tahma pintaan, mutta ei mitään niin dramaattista etten voisi tätä sekaiholleni käyttää. 

Itseasiassa nyt vasta huomasin, että pakkauksen mukaan tuotetta voi laittaa myös silmänympäryksille. Tämä kuulostaa oikein loistavalta. Ehkä näin iän karttuessa sitä alkaa enemmän kiinnittämään huomiota herkkään silmänympärysihoon eikä aurinko tee niillekään hyvää.


Kokonaisuudessaan antaisin Garnierille pisteet 4/5. Se ei ole polttanut ihoani enkä ole juuri tuntenut sellaista kihelmöintiä iholla kuuman päivän jälkeen. Toki voin syyttää itseäni, jos kuumotusta tulee, koska aurinkovoidettahan pitäisi lisäillä päivän mittaan. Meikin päälle sitä on vaan vähän hankala laittaa, vaikka toki tähänkin tarkoitukseen on kehitetty aurinkosuojasuihkeita. Ulkomaan lomilla olen joskus kesken päivän pessyt naaman, laittanut uuden aurinkovoidekerroksen sekä tehnyt meikin uudestaan kasvoille. 

Hintaa Garnier Sensitive Advanced Face Super UV Fluid aurinkovoiteella on noin 15 €.Ja loppuun päivän mitä ihmettä-hetki. Googlasin Garnierin aurinkovoiteen ja Stockmannin kuvassa oli hieno tekstilisäys "jyrää vanha kana !!" :D...


1 kommentti:

  1. Olen niiiiin tyytyväinen että nykyään löytyy helpommin korkean suojakertoimen tuotteita ja niistä tehdään helpompia koostumukseltaan! Pitää pistää tämä korvan taa :)

    VastaaPoista