perjantai 3. heinäkuuta 2020

Lyko.fi kokemuksia - kosmetiikkaa netistä

Teksti sisältää mainoslinkkejä.*

Viime aikoina olen huomannut, että Lyko* on noussut yhdeksi eniten suosimakseni nettikaupaksi. Valikoimat ovat runsaat ja ilmaiset postikulut saa yli 30 euron tilauksille. Katsotaan mitä viimeisin Lyko.fi tilaukseni sisälsi.


Geisha Shaver on jo jonkin aikaa kiinnostanut, ja sellaisen pistin nyt tilaukseen. Käytän yleensä miesten Gillette-höyliä, mutta tuntuu että ne kestää vain pari käyttökertaa. Annan siis tilaisuuden Geisha Shaverille, jossa varsi on lähes ikuinen mutta terät vaihdetaan tarpeen mukaan.
 
Geisha Shaver on hyvin ekologinen valinta tavalliseen muovisheiveriin verrattuna. Minulla tälläinen perus-Gillette kestää 1-2 käyttökertaa, jos käyn jalat kokonaan läpi.

Geisha Shaver * maksaa 23,90 €.


Geisha Shaverin pakkauksessa tulee yksi terä, mutta pistin tilaukseen myös varateriä. Terät eivät maksa paljoa, joten ostin niitä varalle. Jos ihastun Geisha Shaveriin, niin ei ainakaan heti tarvitse olla tekemässä uutta tilausta terien takia.

Astra Superior Platinum Double Edge* terät maksaa 2,50 €. Mukana tulee viisi terää.


Kulmageelini alkaa olla lopussa, joten ajattelin kokeilla Catricea. Tämä päätyi ostoskoriin ihan vain halvan hinnan takia. 

Tiesitkö, että Catrice on vähän kuin essencen isosisko? Molemmat ovat saman valmistajan tuotteita, mutta essence on suunnattu hiukan nuoremmalle kohderyhmälle. Catrice on kuin essencen asteen hienompi versio, ja noin 1-2 euroa kalliimpi. Ei siis oikeasti kallis vieläkään, mutta pakkaukset ovat hiukan tyylikkäämpiä essenceen verrattuna.

Catrice Lash Brow Designer* maksaa 3,49 €.


Eikä juuri koskaan ole kosmetiikkatilausta ilman The Ordinarya. Argireline Solution 10% lupaa tepsiä ihon juonteisiin ja moni on tästä tykännyt, joten laitetaan testiin. Iän myötä alan huomata pieniä juonteita, kuten otsassa. Eipä niille mitään mahda. Pitää kosteuttaa ihoa ja näin pitää iho kosteana kimmoisana, mutta ajan hammas puree väistämättä.

Päivitys! Olen nyt testannut The Ordinary Argireline Solution 10% seerumin. Lue kokemukseni täältä.

Argireline Solution 10%* maksaa 9,50 €.Loppuun vielä ajankohtainen tuote, Nivea Sun protect & Dry Touch Refreshing Sun Mist SPF 30. Tämä on minusta kelpo suihkutettava aurinkosuoja, joka ei ole tahmaavimmasta päästä vaan ihan miellyttävä iholla. Ostin tästä myös SPF 50 version, joka on laadultaan yhtä hyvä. Yleensä suosin aurinkotuotteissa korkeinta mahdollista suojaa. Totuus on, että harva jaksaa laittaa aurinkosuojaa niin paljon kuin oikeasti pitäisi, joten kannattaa laittaa sitten kunnon kertoimet.

Nivean aurinkosuojasuihke* maksaa 13,50 €.
 
Lykon kosmetiikan verkkokauppa* on siis mielestäni oikein hyvä tuttavuus ja kiva lisä Suomen kosmetiikkamarkkinoilla. Sivut ovat tyylikkäät, helppokäyttöiset ja valikoima laaja. Myös toimitus sujui nopeasti, ja tuotteet oli hyvin pakattu.


* mainoslinkki.

1 kommentti:

  1. Geisha shaver on kyllä ihan uskomattoman hyvä löytö. Kestävä ja ekologinen valinta + tulee monin kerroin halvemmaksi kuin kertakäyttöiset muovihöylät.

    VastaaPoista