tiistai 15. syyskuuta 2020

essence kokemuksia - Banana Powder

Teksti sisältää mainoslinkin.


essencen meikeistä löytää aina välillä jotain todella hyvää, ja tällä kertaa kyseessä on puuteri. Brighten Up! Banana Powder on päässyt minulta jo kerran loppumaan, ja ostin yhden jemmaankin. essencen kohdalla ei koskaan tiedä milloin tuote poistuu markkinoilta, joten hyvää tuotetta kannattaa varastoida. Olenpa kerran Ebaysta tilannut valikoimista poistuneen highlighterin, jota ei enää kaupoista saanut. Mutta asiaan, minkälaisia kokemuksia minulla on keltaisesta banaanipuuterista?

Käytin ennen translucent-sävyisiä puutereita, eli niitä valkoisia puutereita, joita värittömiksikin kutsutaan. Mutta jossain vaiheessa alkoi tuntua, että jääkö niistä sittenkin vähän kalmea väri kasvoille. Banaanipuuterin kellertävä sävy sen sijaan antaa kasvoille valoa ja heleyttä. Ei tästä iho keltaiseksi jää, mutta se kuitenkin taittaa vaikkapa punaisuutta iholla. Ihoni on selvästi enemmän kellertävä kuin punainen, joten minulle se sopii puuterin sävynä. Jotkut banaanipuuterit ovat makuuni liian ärtsyn keltaisia, mutta essencen puuteri on täydellisen keveä.

Puuteri antaa siis heleyttä, minulle sopivaa sävyä ja mattaisuutta, joita puuterilta kaipaan. Banana Powder maksaa 3,90 € esimerkiksi Lykon* nettikaupassa. essence on saatavilla myös vaikkapa Citymarketissa ja Tokmannilla. 


* mainoslinkki.

1 kommentti:

  1. Tämä on ihan huippu silmien alla, tuo valoa ja kirkastaa ilmettä. Käytän myös luomella ennen luomivärejä, tasoittaa ja sävyt häivyttyy helpommin :)

    VastaaPoista