torstai 27. elokuuta 2020

theBalm Sexy Mama puuteri


On yksi klassikkopuuteri, jota olen jo pitkään halunnut testata ja tässä se on. Ihana pin-up tyylinen theBalm Sexy Mama. Pakkaus on nätin kuvan lisäksi tosi näppärä. Kooltaan tämä on vain alle 8 senttiä pitkä, vantterasta pahvista tehty ja sisältä löytyy myös peili. Mutta voiko puuteri olla niin hyvä kuin sanotaan?


Sexy Mamaa on tarjolla vain yhdessä läpikuultavassa sävyssä, joka lupaa kiillottoman ihon. Puuterista tulee kuitenkin kevyttä punertavaa sävyä kasvoille, joten ihan translucent se ei mielestäni ole. Puuteri levittyy kasvoille ohuen kauniisti eikä näytä lainkaan jauhoiselta. Sävy kuitenkin tummentaa meikkipohjaa, joka on minulle iso miinus puoli.

Iho pysyy tavallista pidempään mattana, joten lupaukset pitävät paikkansa. Minulla on kuitenkin niin helposti rasvoittuva iho, ettei tälläkään aivan taikoja tehdä, mutta ymmärrän kuitenkin miksi puuteri on niin maineikas. Ihonhoidolla on toki iso vaikutus miten paljon kasvot rasvoittuu. Aina välillä onnistun siinä paremmin ja joskus huonommin. Ihoni kun kuivuu sekä rasvoittuu helposti, joten siinä on taiteilua.Ostin theBalm Sexy Maman Cocopandan nettikaupasta, jossa puuteri maksoi tarjouksessa vain 12,90 €. Se on aivan superhalpa verrattuna monien kauppojen parinkympin hintaan. Painoa Sexy Mamalla on vain 7.08 grammaa, joka on suht vähän. Vertailin meikkilaatikkoni puutereita, joista theBalm oli pienin. Suurin osa puutereistani oli noin 10 grammaa, mutta Cocopandan hinnalla puuterin hinta-laatusuhde on tosi hyvä.


1 kommentti:

  1. Tämä on huudellut nimeäni ajoittain mutta jos sävy on punertava, niin sitten se ei sovi mulle:/ Onpa harmi!

    VastaaPoista