tiistai 4. tammikuuta 2022

Hyvä puhdistusöljy ja -balm - edullinen Natura Siberica

*mainoslinkki

Natura Siberican tuotteista löytyy hittejä ja huteja, mutta tässä on ehdoton huippukaksikko. Hellävaraiset puhdistustuotteet pitäisi kuulua jokaisen ihonhoitorutiineihin, olipa iho kuiva tai rasvainen.

Natura Siberican Deep Cleansing Hyaluronic Oil on varmaan paras kokeilemani puhdistusöljy. Öljy vie meikin ja lian mennessään, mutta ilman mitään ällöttävää rasvaisuutta. Tiedäthän puhdistusöljyt, jotka jäävät iholle pyörimään, vaikka kuinka yrität pestä tai pyyhkiä sitä pois.

Natura Siberican noin kympin hintainen puhdistusöljy lähtee iholta kevyesti huuhtelemalla. Iho jää pehmeäksi, muttei öljyiseksi. Iso suositus tälle!

Rich Cleansing Balm pullossa näkyy jo käytön jäljet. Olenhan käyttänyt siitä jo reilusti yli puolet. Puhdistusbalmi nimellä myytävältä tuotteelta odottaisin vähän paksumpaa koostumusta, mutta Natura Siberica muistuttaa enemmän puhdistusmaitoa. Silti se on täyteläinen, vaikkei koostumus aivan vastaa balmin odotuksia.

Tästä huolimatta puhdistusvoide on ihanan hoitava, ja puhdistava tuote etenkin kuivan ihon tarpeisiin. En silti näe miksen voisi käyttää tätä sekaiholleni. Ihoa ei kiristä tai kuivata, joka auttaa myös rasvaisuuden hillitsemisessä.


Kaikki Natura Siberican tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta tällä kaksikolla on Ecocert-sertifikaatit.

Kannattaa siis vilkaista etikettiä näkyykö siinä sertifikaattia, jos haluat ehdottomasti vain 100 % luonnonkosmetiikkaa.

Uskon, että ostan molempia tuotteita jatkossakin. Hinta ja laatu kohtaavat mainiosti. Ihoni kiittää etenkin talvella, kun puhdistan sen kevyen hoitavasti.

Natura Siberia Deep Cleansing Hyaluronic Oil ja Rich Cleansing Balm maksavat alle kympin. Myntipaikkoja ovat esimerkiksi Oletkaunis.fi* ja Lyko*.

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti