torstai 13. tammikuuta 2022

Puhdas+ Bakuchiol Beauty Booster kasvovoide

*mainoslinkki

Bakuchiol, bakuchiol... Se tuntuu olevan minulle tämän vuoden juttu. Bakuchiol ei ole toki tuore trendi kosmetiikassa, mutta vasta nyt tuntuu, että haluan kokeilla kaikkea bakuchiolia sisältävää.

Yksi ihastukseni on kotimainen Puhdas+ Bakuchiol Beauty Booster Cream kasvovoide, josta kerron lisää.


Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille, mutta myös hellävaraisempi iholle. Puhdas+ Bakuchiol sopii siis hyvin, kun halutaan pitää iho nuorekkaana. Sen luvataan auttavan kollageenin tuotantoon, ja näin myös pitävän ihon kiinteämpänä.

Mielenkiintoinen ja ihastuttava ominaisuus paljastuu, kun pyöräyttää purnukan kannen auki. Et kohtaa voidetta, joka olisi suoraan ilman kanssa kosketuksissa. Sisältä paljastuu pehmeää muovia, ehkä silikonia, jota painamalla voidetta tulee pienestä aukosta. Se aukko ei ole tuo alakuvassa näkyvä pisara, vaikka sen nyt erehdyksessä otin kuvaan.

Pakkauksen ideasta annan pisteet 10+++! Uskon, että näin kasvovoide pysyy huomattavasti paremmin tuoreena ja ainesosat tehokkaana. On myös paljon hygieenisempää, kun voidetta ei sörkitä paljain sormin.

Ainoa miinus on se, että kasvovoide voi loppua yhtäkkiä. Sen määrää ei näe, joten loppumisen ajankohtaa on vaikea arvioida. Toki loppuvaiheessa olen huomannut, että voidetta alkaa tulla vähemmän ulos ja "napukkaa" pitää painaa vähän kovemmin.


Puhdas+ Bakuchiol Cream on melko täyteläistä, muttei rasvoita ihoa. Se imeytyy siis sutjakkaan ihoon, ja jättää melkeinpä semimattaisen pinnan. Olen käyttänyt tätä yövoiteena sekaiholleni näin talvella, ja olen ollut tyytyväinen. Voide kosteuttaa ihanasti ja jättää ihon pehmeän hoidetuksi. 

Mielestäni bakuchiol-voiteen suurimmat hyödyt ovat, että ihoni on hyvin kosteutettu ja näyttää raikkaalta. Ihon täyteläisen ulkoasun ja kirkkauden voisin ainakin laittaa bakuchiol-voiteen piikkiin.

Alkuun pelkäsin tämän olevan liian hoitava tai rasvainen, mutta tosiaan nyt talvella en ole kokenut mitään ongelmaa sekaihoni kanssa. Olen jopa laittanut tipan öljyä voiteen päälle.


Puhdas+ Bakuchiol on kasvovoide, jota voin suositella. Uskon, että ostan uuden melko nopeasti, kunhan nykyinen purkki tyhjenee. Puhdas+ tuotteita löytää aina välillä melko isoon alehintaan, joten kannattaa tsekkailla tarjouksia.

Puhdas+ Bakuchiol Beauty Booster Cream maksaa Olo-apteekin* tarjouksessa nyt vain 21, 05 €.


*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti