keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Whamisan kirkastavat kuorintalaput - tehokas mustapäille

Whamisan kuorintalaput tulivat vastaan hyvään alehintaan, joten ostin ne mielenkiinnolla testiin. Whamisa on monelle tuttu ja erittäin suosittua korealaista luonnonkosmetiikkaa, jonka tuotteet ovat mielestäni tasalaatuisen hyviä ja jopa suorastaan erinomaisella tasolla. 

Nämä kuorintalaput ovat siis nimeltään Organic Fruits Peeling Finger Mitt, jotka sopivat normaalille ja sekaihosta rasvoittuville kasvoille. Tuoksu näissä on muuten aivan ihana, sellainen raikkaan hedelmäinen. Ehkä jokin sitrusmainen tuoksu tulee mieleen.


Whamisan kuorintalaput sisältävät AHA-ja BHA-happoja, jotka kirkastavat ja kuorivat ihoa luonnollisin keinoin ilman mekaanisia rakeita. Olen nyt koettanut viimein tsempata ja lopettaa perinteisten raekuorintojen käytön, ja siirtyä kokonaan happoihin. Iholle hapot voivat olla paljon hellempiä kuin kovien rakeiden pyörittely kasvoille. Whamisan kohdalla tämä toteutuu todella hyvin.

Whamisan kuorintalaput eivät kiristä tai kuivata ihoa. Ne eivät tunnu iholla mitenkään ärsyttävältä, vaan luvatun hellävaraisilta. Tehokkaat ainesosat eivät siis tarkoita iholla ikävää fiilistä.

Kasvoilla huomasin heti jo ekan käyttökerran jälkeen muutosta. Ihoni näytti paljon raikkaammalta ja puhtaalta. Ja mikä parasta, niin ihohuokoseni näyttivät pienemmiltä ja mustapäät vaaleammilta. Siis mikä muutos ja näin nopeasti!


Kuorintalappuja siis pyöritellään iholla, ja ohjeiden mukaan pyöritellään kasvojen keskiosasta suuntautuen pois päin. Näitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, eli vaikka joka toinen päivä tai tarpeen mukaan.

Ohjeissa lukee, että lappusten käytön jälkeen iho tulisi huuhdella. Tämä tuntui yllättävältä ohjeelta, enkä kyllä huomannut mitään haittaa, vaikka jätin ihon huuhtelematta. Ohjeita on toki hyvä noudattaa, etenkin jos on herkempi iho.

Ainoan miinuksen antaisin kuorintalappujen isosta koosta. Minulle riittäisi tästä ihan puolikaskin, ja olenkin repinyt laput kahteen osaan, koska tuntuu että muuten menee iso osa hukkaan. Myös tämä pakkaus on tosi iso, ja vie paljon tilaa. Koko ei ihan kuvista välity, mutta se on tosi iso möhkäle.


Whamisan Organic Fruits Peeling Finger Mitt kuorintalaput ovat hinnaltaan noin 40 euron luokkaa, ja mukana tulee 30 kuorintalappua.


1 kommentti:

  1. Whamisan kaikki kuorintalaput on mun mielestä loistavia. Tarpeeksi hellävaraisia, eivätkä kuivata. 👍

    VastaaPoista