torstai 13. marraskuuta 2014

The Body Shop joulutuotteet

The Body Shopin joulutuotteista minulla on Glazed Apple suihkugeeli, joka tuli myyntiin jo viime kuun aikana. Täältä löytyy arvosteluni makean kirpeästä Glazed Apple suihkugeelistä. Pohdinkin, että onko tässä kaikki Body Shopin joulutuotteet, mutta onneksi lisää ilmestyi.


Muut joulutuoksut ovat Vanilla Brulee ja Frosted Cranberry. Karpalon tuoksuinen suihkugeeli etenkin houkuttaisi minua.


Seuraavissa kuvissa näkee mitä eri tuotteita on tarjolla kolmessa eri joulutuoksussa. Käsivoide tulee kätevässä 30 ml koossa, joten tuubi sopii hyvin vaikkapa käsilaukkuun. Shimmer Lotion kosteuttaa kevyesti ja jättää ihon hohtavaksi.


Huulivoiteet vaikuttavat myös oikein herkullisilta, mutta purkki on vähän epähygieeninen. Eau de Toilettea suositellaan käytettäväksi muiden saman sarjan tuotteiden kanssa, jotta tuoksu kerrostuu.


Vartalovoit sopivat kuivalle iholle, joka tarvitsee superkosteuttavuutta. Saippua lupaa puhdistaa ja pitää ihon pehmeänä. Harmi ettei ollut kuvaa, jossa näkyisi kaunis karkkipaperimainen kääre, johon tuote on kääritty.


Bath Jelly kylpyvaahtoa olisi hauska käyttää, mutta minulta ei kylpyammetta löydy. Mutta kai tätä ihan tavallisena suihkugeelinäkin voisi käyttää. Bath Crystal on tarkoitettu siroteltavaksi kylpyammeeseen.


Body Polish kuorinta olisi varmasti ihana Glazed Apple tuoksussa. Body & Room Spray on tuoksusuihke, jota voi nimensä mukaisesti käyttää iholle ja huoneen tuoksuttamiseen. Glazed Apple tuoksuista suihketta ei ainakaan Body Shopin nettikaupassa ollut, mutta ilmeisesti kivijalkakaupasta löytyy.


Lisäksi löytyy paljon erilaisia settejä joulu- ja vakiovalikoimaan kuuluvista tuotteista. Täältä löytyy koko jouluvalikoima.

4 kommenttia:

  1. Omput on ainakin ihania, toi vaniljakin kiinnostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas kiinnostaisi nuo karpalotuotteet, varmaan suihkugeelin ainakin hankin. Käsivoidekin voisi olla kiva, mutta kosteutusteho ei niissä taida olla kovin hyvä.

      Poista
  2. Mun pitää kohta lopettaa tän blogin lukeminen kun se aiheuttaa mulle niin hillittömästi rahanmenoa :D

    Innostuin tuosta karpalo body&room -suihkeesta ja kävin sitä heti tuoksuttelemassa tänä aamuna. Siellä oli muuten myös Glazed Apple -suihke (ainakin Turussa Hansan liikkeessä oli)! Tuosta vaniljasta en piitannut, se tuoksui ihan liikaa joltain äklömakealta jälkiruualta, mutta tuo Glazed Apple ja Frosted Cranberry -suihkeet ostin molemmat. Ihanan kirpeitä ja raikkaita tuoksuja, juuri sellaisia mistä tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut rahanmenosta :D. Body Shopin nettikaupasta ei ainakaan eilen löytynyt Glazed Apple suihketta, mutta ihmettelinkin miksi jättää yksi tuoksu välistä. Frosted Cranberry kuulostaa hyvältä.

      Poista