perjantai 20. helmikuuta 2015

Etsy karkkia ja kosmetiikkaa

Joskus tulee niin kivoja tuotteita vastaan, että olen vain vau! Olen tiennyt Etsy-nettisivun olemassaolosta jo vuosia, mutta nyt vasta perehdyin sen kosmetiikkatarjontaan. Etsy keskittyy käsintehtyihin tuotteisiin, joita tuotteiden tekijät myyvät omissa nettiputiikeissaan Etsyn sivuilla.


Etsyn miinuspuoli on korkeat postikulut Suomeen, joten se hillitsee aika kovasti shoppailua. Toki myös kosmetiikan tulliraja noin 21 euroa vaikuttaa. Postikulut vaihtelevat myyjästä riippuen, eikä siis samoilla postikuluilla voi tilata useammalta myyjältä.

Kuva ButterToki

ButterToki on merkki, jonka valikoimista löytyi kaikkea ihanaa. Raikkaan söpöt ja värikkäät tuotteet vetoavat minuun kovasti.

Kuva ButterToki

Vaahtomaista vartalosaippuaa, kyllä kiitos! Purkkien suloisuudesta tulee mieleen aasialainen kosmetiikka, ja kyllähän nimikin on vähän sinne suuntaava, vaikka merkki onkin yhdysvaltalainen.

Kuva CharmsByCeleste

Apple Cinnamon Sugar Scrub, tätä varmaan tulisi maistettua! 


Kuva SV.Soaps

Haluaisin kovasti kokeilla jotain todella makeaa tuoksua, kuten Cotton Candya tai Pink Sugaria, joita löytyy esimerkiksi SV.Soaps merkiltä.Kuva DailyRepose
Erilaisia kauniita saippuapaloja löytyy joka lähtöön. Itse en oikein tykkää palasaippuoista, mutta jos tuoksu on Pink Peppermint, niin melkein voisin ostaa saippuan jo sen takia.

Kuviin tuli valittua kaikkea söpöä ja värikästä, mutta toki myös maltillisempia pakkauksia ja tuoksuja löytyy valikoimista. Tein itse pienen tilauksen Etsyyn, ja esittelen tuotteet huomenna.

12 kommenttia:

 1. Siis eihän tällaisia tuotteita voisi kotiin ostaa (kiitos Tullin rajan, olen pelastettu!). Sokerihimoissani taatusti maistelisin noita tai jos ei muuta, nuo aiheuttaisivat paniikinomaisen säntäyksen kauppaan - karkkihyllylle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullia saa nykyään kiittää rahojen säästymisestä. Enpä enää juurikaan tilaa mitään Yhdysvalloista tullirajojen takia. Moni saa varmaan sokeriöverit jo pelkistä kuvien katselusta :D

   Poista
 2. Hei tosi hyvä postaus! Kiitos vinkeistä, sillä kaikki nuo näyttävät kerrassaan taivaallisen ihanilta! Minäkään en erityisemmin periaattessa palasaippuoista tykkää, mutta just tuollaisia suloisia kappaleita tuppaa eksyvän nurkkiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessakin on nykyään paljon saippuanvalmistajia, joten näitä ei välttämättä tarvitsisi merten takaa tilata. Mutta kiva, jos vinkistä oli iloa :)

   Poista
 3. Nuo näyttää kyllä syötävän hyviltä! Nam!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania juttuja! Tämän postauksen jälkeen tekisi mieli itsekin askarrella jotain kosmetiikkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva itsekin tehdä omaa kosmetiikkaa, ehkäpä joku päivä innostun :)

   Poista
 5. Nam, ihan uskomattoman herkullisen näköisiä juttuja, varsinkin nuo ekan kuvan kuorintajutut!:)

  VastaaPoista