tiistai 2. kesäkuuta 2015

Juice Beauty luonnonkosmetiikkaa

Jos jo pelkkä nimi kuulostaa herkulliselta, niin eihän tuotteetkaan voi olla huonoja? Juice Beauty on mehukas nimi, johon on selkeä syy. Tuotteissa käytetään hedelmien kantasoluja ja C-vitamiinia, jotka aktioivat ihon toimintoja. Kuulostaa mielenkiintoiselta luonnonkosmetiikkamerkiltä!


Stem Cellular Repair Moisturizerin sisältämät kantasolut lupaavat parantaa solujen uudistumista. C-vitamiinin vaikutus pitäisi näkyä kollageenin tuotannossa ja parantaa ihon elastisuutta.


Kasvovoide tuoksuu raikkaalle ja sitruksiselle. Koostumus on täyteläistä, mutta silti voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Iho jää niin pehmeäksi, että tekisi mieli koko ajan vain sivellä samettista ihon pintaa! 


Stem Cellular Repair Booster tehostaa kosteusvoiteen vaikutusta, jotta molemmista tuotteista saadaan kaikki teho irti. Seerumi sopii etenkin iholle, jossa vanhenemisen merkit alkavat näkyä. Seerumi lisää muun muassa ihon kosteutta, kuulautta ja tasaisuutta. 

Menikin hetki ennen kuin hoksasin, että mikä on syynä tasaisemman sävyiseen ihoon, kunnes tajusin että seerumin se on pakko olla. Tämä ei kuitenkaan tuntunut erityisen kosteuttavalta, eikä tuoksukaan ollut niin kiva kuin kosteusvoiteessa. Tykkäsin kuitenkin kovasti seerumin antamasta raikkaan näköisestä ihosta.


Kolmas kokeilemani tuote on Juice Beauty CC Cream, joka lupaa ihonvärin tasoitusta, kiinteytystä, hehkua ja yhdeksää muuta ominaisuutta. CC-voide tuoksuu todella maanläheiselle ja vihreä on ehdottomasti väri, joka tuoksusta tulee mieleen. 


Warm Glow on lämmin ja selkeästi liian tumma minulle. Voide on melko ohutta, joten värin sai kuitenkin aika hyvin häivyteltyä, mutta ei tämä silti minun sävyni ole. Ehkä kesällä rusketuksen myötä voisin käyttää tätä.


Parasta Juice Beautyn CC-voiteessa oli huomaamattomuus. Iho ei näyttänyt meikatulta eikä voide tuntunut kasvoilla mitenkään. Iho näytti raikkaalta ja kauniin heleältä. Tämä voisi olla kuivaihoisen valinta, koska voide tuntui kosteuttavalta. Tuotteessa on aurinkosuoja SPF 30.


Minulla on näytepurkit, mutta täysikokoisena nämä Juice Beauty tuotteet maksavat noin 50-70 €.

10 kommenttia:

  1. En ole koskaan kuullut, mutta herätti kyllä mielenkiinnon! Näyttävät ylelliseltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissain blogeissa olen itse näihin törmännyt, ja kiva nimi on jäänyt mieleen :)

      Poista
  2. Tästä sarjasta en ole vielä kuullutkaan. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tuota seerumia ja CC-voidetta voisin kokeillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin näistä kaikista, mutta hinnat ovat aika korkeat minun makuuni. Onneksi edullisemmistakin luonnonkosmetiikkamerkeistä löytyy hyviä tuotteita :)

      Poista
  3. Kiva lukea taas uudesta merkistä luonnonkosmetiikan puolella. :) Etenkin mielenkiintoa herätti tuo CC-voide. Pakkauksetkin on tyylikkäät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että monelle tämä tuntuu olevan ihan uusi tuttavuus. CC voiteesta onneksi löytyy vaaleampikin sävyjä, mutta mulla oli vähän tummmempi väri.

      Poista
  4. Mä bongasin tän merkin jo aiemmin Saara Sarvakselta ja vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta! Tolla merkillä on kans tehokkaan oloisia hedelmähappokuorintoja. Mistä tilailit noita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.naturelle.fi/Tuotemerkit/Juice-Beauty

      Tuolta ainakin saa näytekokoja :)

      Poista
  5. Tää on mielenkiintoinen brändi, aion ehdottomasti kokeilla tämän sarjan kuorintaa jossain vaiheessa, joka vaikuttaa melkoisen tehokkaalta. Hedelmähapot. <3

    VastaaPoista