perjantai 25. syyskuuta 2015

Biodellyssä Madara -20 % ja postikulujen muutos

Biodellystä tuli eilen sähköpostia, jossa oli plussaa ja miinusta. Ensin hyvät uutiset, Biodelly tarjoaa Madaran kasvotuotteista -20 %.


Madaran valikoimista esimerkiksi AHA Peeling Mask on aivan erinomainen ihon sävyn kirkastamiseksi. Täältä voi lukea arvosteluni.


Ja ne huonot uutiset. Olin aikoinaan aivan innoissani, kun Biodelly muutti kaikki tilaukset postikuluttomiksi, mutta 1.10 alkaen vain yli 50 euron tilaukset tulee ilman postikuluja. Muuten postikulut ovat 4,90 €. Postikuluton tilaaminen onnistuu kaikille tilauksille vielä syyskuun loppuun saakka.


Eihän 4,90 € postikulut ole toki korkeat, mutta postikulujen puuttuminen on ainakin minulle ollut se iso vaikutin miksi tilata Biodellystä. Toivottavasti jatkossa tulee esimerkiksi tarjouksia ilmaisista toimituskuluista.


Postauksessa on mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. No plääh, minä kun ajattelin että Biodellystä saa sitten Lily Lolon puuterit edullisesti, mutta ei taida sitten enää postikulujen myötä. :P

  Pitää varmaa äkkiä hankkia Madaran detox naamio edes näytekoossa ennen kuin kuu vaihtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina just postikuluttomuuden takia käyttänyt Biodellyä, joten nyt tulee varmaan tarkemmin katsottua mistä tilaa. Hiukan harmittaa.

   Poista
 2. Madaran naamio on mitä mainion, todella kuorii ihon. Madaralla on muutenkin erityinen paikka sydämessä ja tykkään todella monesta Madaran tuotteesta. :) Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madara on kyllä yksi kivoin luonnonkosmetiikkamerkki, ihania ja toimiva tuotteita :)

   Poista
 3. Mäkin olin harmissani, kun luin postikulujen muutoksesta. Ymmärrän toki, että jos firma ottaa postikuluttomuudesta takkiin, niin pakkohan niitä on periä, mutta mäkin oon tilannut niin ilolla sieltä juuri tuon postikuluttomuuden takia. Muutenkin se on hyvä nettikauppa, mutta ilmaiset toimituskulut on tosi iso plussa verkkokaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin tavallaan odotettavissa, ettei ilman postikuluja voi ikuisesti tehdä voittoa, jos tilaa vaikka vain yhden tuotteen, jonka postikulut ylittää tuotteen hinnan. Hyvä nettikauppa silti :)

   Poista
 4. Harmillista tuo postikulujen muutos, mutta toisaalta ymmärretävää, jos siitä tulee tappiota. Onneksi Biodellyssä on kätevä bonus-systeemi ja kauppa tukee myös Ostohyvitystä. :)

  VastaaPoista